Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása? fórum

'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása? (beszélgetés)

169. 4c30444687 (válaszként erre: 167. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 14:42
Voila! Újabb ellentét. Sóder kontra viselkedés. Minek kellene egy ilyen anyámasszony katonája mellé egy "nőies" nő?
168. ef3ace0e2f (válaszként erre: 166. - A56fa55821)
2011. aug. 2. 14:42

Továbbra sem értelek!

Mért kéne félnem a nőktől itt a neten??

Azért vagyok itt, hogy megismerjem a gondolkodásukat és azt hogy mit várnak el a pasiktól, mik az igényeik.

A képről: hm..ne nézegessél:P Nyár van, azért vagyok pólóban. Amúgy a becenevem a tök édi hoxatagoknál nyafinyálgép mellett véznagéza. Ennyit az izmokról:S

167. 4c30444687 (válaszként erre: 163. - Ef3ace0e2f)
2011. aug. 2. 14:39

Nem bírod a kudarcot és nyafizol? Az aztán férfias XD Anyukádtól nem hallottad, hogy katona dolog? Fel kell pattanni a földről, és büszkén menni tovább (különösképp a kisfiúknak).

A begőzöl pedig azt jelenti: bepipul, bemérgesedik, felbőszül, idegessé válik, elönti az agyát a düh. Ilyen állapotban sokszor hetet-havat összehordanak az emberek.

166. a56fa55821 (válaszként erre: 165. - Ef3ace0e2f)
2011. aug. 2. 14:37

Akkor tegyél úgy, hogy a tetteid ne üssék a szavaidat.

Mert ha én annyira félek a csajoktól, mint ahogy ide leírtad anno, biztos nem egy női fórumra jövök beszélgetni.

Továbbá, ha annyira nem vagyok kibékülve magammal biztos nem egy ilyen képet teszek ki magamról, hanem valamivel szolidabbat.

165. ef3ace0e2f (válaszként erre: 162. - A56fa55821)
2011. aug. 2. 14:34

"Ez az ember itt csak hülyíti a csajokat. Igazából semmi baja sincs magával. Csak arra vár, hogy megsajnálják, és mikor invitálja valamelyik finom lelkű nő az ágyába. Így egy újabb numera legyen a már gazdag gyűjteményében."

Átengedem neked mindet! Abban igazad van, h van rá jelentkező, de képzeld mindet elküldöm a.....

Kezdettől fogva félreismersz, de mindig megnevettet amit írsz :)

164. 4c30444687 (válaszként erre: 162. - A56fa55821)
2011. aug. 2. 14:31
Ne aggódj, nem veszem a lelkemre :) Beszédes dolog már az is, hogy erre a témára jött boszorkányt üldözni.
163. ef3ace0e2f (válaszként erre: 161. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 14:30

:D ejha, jól kikerested, dehisz mi ebben a hazugság? Meg akarok felelni a fene nagy női elvárásoknak, és ahhoz még fejlődnöm kell,testileg is és lelkileg is el kell 'durvulnom' és amíg nem leszek készen addig nem is akarok próbálkozni kapcsolatokkal. Utálom a kudarcot, és utálok kísérletezni hogy vagy bejön vagy nem....biztosra megyek és fejlődöm, közben néha nyafizom, mert egészséges vágyaim nekem is vannak:P

Azért jöttem ide, hogy felmérjem a nők igényeit.

És ha valami nem tetszik mért ne szólhatnék be én is ahogy a nők teszik? Különbek vagytok a pasiknál?

Azt írtad Lualajnak: "begőzöltél" bocs, az én szótáramban ez felér a lehülyézéssel és tiszteletlennek tartom.

És attól mert nincs párkapcsolatom még nem fogom behúzni fülem farkam az olyanok előtt akik évek óta rendes életet élnek, és büszkék magukra:D

162. a56fa55821 (válaszként erre: 161. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 14:23

Nem tudom az előzményeket, hogy min kaptatok össze,így nem állok egyikőtök oldalára sem ebben a témában.

Viszont Neo szavára én a helyedbe nem adnék.

Nem egyszer jajveszékelt már különböző fórumokon, hogy milyen szerencsétlen lúzer milyen csapnivaló külsővel van megáldva, majd ezt követően kitesz magáról egy képet ahol izompólóban feszít, mint pók a lucernásban.

Ez nekem valahogy ellentmondásos dolog.

Ez az ember itt csak hülyíti a csajokat. Igazából semmi baja sincs magával. Csak arra vár, hogy megsajnálják, és mikor invitálja valamelyik finom lelkű nő az ágyába. Így egy újabb numera legyen a már gazdag gyűjteményében.

161. 4c30444687 (válaszként erre: 159. - Ef3ace0e2f)
2011. aug. 2. 14:15

"Lualajnak ezt kellett volna írnod", meg itt mindenkinek először szabadkoznia kellett volna a Te szád íze szerint, a nők viselkedjenek így meg úgy, mindenkiről tudod hogy kellene viselkednie, meg mit kellene mondania, épp csak magadnak engedsz meg mindent szemrebbenés nélkül (pl. hazudozást is annak ellenére, hogy az írás nem szállt el sehova és sehol nem hülyéztem le senkit).

2011-07-11 14:26 Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?

"Arra vágyom, hogy ne legyen szükségem fényezésre, nyafogásom csak akkor szűnik meg, ha végre boldog párkapcsolatban élek. És attól még távol vagyok. Engem eddig élőben csak részeg csajok vettek észre, szóval baj van a külsőmmel.

Á, tévedsz, sokan megunták már az egy év alatt a fényezésemet, szóval nem szeretik ezt hosszú távon csinálni, hidd el nekem. A kudarcot ők sem szeretik és akkor többet nem írnak nekem. Lesajnálnak és további sok szerncsét kívánva elköszönnek. De mindig vannak újabbak."

160. a56fa55821 (válaszként erre: 1. - Kessszi)
2011. aug. 2. 14:14

Ha valóban tipikus anyuka kicsi fiáról van szó, akkor sok jóra ne számíts, ugyanis mindig az anyuka lesz az első számú mindenek előtt.

Sosem fogod tudni semmiben felvenni a versenyt az anyukával.

Ha esetleg az anyukával nem egyezik a véleményed, elkészülhetsz arra, hogy sosem fog az anyuka kicsi fia melléd állni.

159. ef3ace0e2f (válaszként erre: 156. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 13:54

:D a fórum indulása óta figyelek minden bejegyzést,így a tiédet is, főleg a tiédet.

Köszi, hogy leírtad mindezt, pont ezt akartam.

Lehet h nekem épp az ilyen hűséges, és megalkuvó nők csípik a szemem? Hát ki tudja, de jó volt olvasni amit írtál és ahogy ráugrottál a hszre, az valami elképesztő volt.:DDD

És milyen is az olyan?

Hát a választ te magad mutattad be most.

Aki előbb sérteget valakit, majd nagy sokára kinyögi a lényeget: bocs, de én másabb vagyok, nem hozzám szól a hszed. Lualajnak ezt kellett volna írnod, mielőtt lehülyézted volna.

Ha egy nő nem tud tisztelni és tiszteletet kimutatni akkor.....

ám amúgy lesz.rom, ma remek hangulatban vagyok:))))

ja plusz a kis csípősségre válasz: nem nem tudok kialakítani kapcsolatot, hanem nem akarok! Ettől még kritizálhatok bárkit(és ezután is megteszem), mert ez egy szabad ország.:D Vagy olyasmi:P

2011. aug. 2. 13:38
Meg persze a velem egyetértő timycat is "a típusba" tartozik. Épp csak családja van, és jól működő, hosszú kapcsolata. Bocs, ő is messziről jött :D
157. 4c30444687 (válaszként erre: 156. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 13:36
Ja, és nem utólag kell(ene) magyarázni a helytelen logikára utaló grammatikát, hanem előbb gondolkodni, aztán írni :P
156. 4c30444687 (válaszként erre: 155. - Ef3ace0e2f)
2011. aug. 2. 13:35

Aha, mert milyen is az olyan?

Tapasztalatlan vagyok, meg egy-két év után lelépek, meg nem vagyok kitartó, meg nem harcolok, nem gondoskodok, nem értek semmihez és boldog sem lehetek és kész csapás velem randizni és nem tudok senkit elfogadni. Ühüm-ühüm. És én ezt mindet leírtam, csak okosan, jó szövegértelmezési készséggel ki kellett olvasni. Te is menj már, mert úgy maradsz!

Én már hosszúnak mondható párkapcsolatban (már házasságban) élek, ami koromhoz képest nem igazán lehetne sokkal hosszabb. Te még egy rendes párkapcsolatot sem tudsz felmutatni, és csak szapulod a nőket minden fórumon. Talán Te fogsz engem kioktatni a tapasztalatod alapján sok-sok hozzáértéssel a kitartásról, a megértésről, elfogadásról, gondoskogásról meg a jóban-rosszbanról? Ne nevettess!

155. ef3ace0e2f (válaszként erre: 154. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 13:16

Azért használt többes számot, mert a hozzád hasonló mentalitású, hozzáállású nőből sajnos van még bőven :S

Szóval szó sincs begőzölésről, csupán szövegértelmezési problémáid lehetnek, vagy csak 'olyan' napod van...de az is lehet, h az általad képviselt típus állandóan harap, még álmában is?!

154. 4c30444687 (válaszként erre: 151. - 95bae6f880)
2011. aug. 2. 12:52

Te totál begőzöltél :P

"mentek is tovább", "Ti minden megpróbáltatok", "vagytok"

Én egyedül ülök a monitor előtt. Majd ha sikerül olyan bejegyzést írnod, ami jogikailag köthető valahogy hozzám, akkor válaszolok, de nem óhajtok a fantomjaiddal szélmalomharcot vívni. Bár akkor is minek, ha úgyis hazudok :D

153. ef3ace0e2f (válaszként erre: 151. - 95bae6f880)
2011. aug. 2. 12:51
Szerintem mára a nők túlnyomó része túlságosan elférfiasodott... és ugyan melyik pasinak van kedve egy férfias lelkű, gondolkodású és mentalitású nővel összejönni?!
2011. aug. 2. 12:31

És egy rövid történet egy családról és egy férfiről.

Két gyermekes család, a kicsik 7 évesek. 15 éves házasok. A feleség egyik napról a másikra agyvérzést kapott, ötször egymás után. Mindenki lemondott róla, csak a férje nem!! Harcolt érte. Vezette a vállalkozását, végezte a házimunkát és nevelte a srácokat. Ő aki ki volt szolgálva, nem fogadott fel senkit - elkezdett megbírkózni mindennel. Nem volt könnyű, sőt! De kitartott! A felesége ma már mindent önállóan csinál. Maradt vissza egy s más, de a férfi boldog, hogy él és együtt vannak.

Mikor azt kérdezik Tőle, hogy miért nem vált el stb. akkor annyit mond - csak azt a sok-sok év törödést köszöntem meg, ami Tőle kaptam és soha nem felejtettem el. Általa tudtam meg, mi a boldogság. Más az anyáé és más társé.

Melyiktek csinálná ezt végig fordítva? Hm. És naponta 3 x ment be a feleségéhez ette, tisztába tette stb.

A másik történet pedig szintén hasonló! A nő agydaganat műtét, tehát tolókoccsihoz kötött élete végéig. Semmi önállóság. A férj nagyon jóképű 40-es. Ott hagyta a munkát, hogy a nejét ápolhassa, mert arra nem volt pénze, hogy valakit odavegyen mellé. Olyat munkát végez, amit otthon tehet. Vezető beosztását hagyta ott egy ismert cégnél. Hölgy ismerősei - kollegák, barátok azt javasolták, hogy adja be intézetbe és le van a gond! Érdekes nem?

Tisztába teszi stb. Szerinted ez milyen? És pasikról beszélünk.

Egy hölgy esetében azonban két hónap kitartásról tudok, aztán lelépett szó nélkül.

Hogy honnan tudom mind ezeket? Családi, baráti és munka kapcsán.

Az a baj, hogy Ti senkit nem tudtok elfogadni olyannak amilyen, csak olyannak, amilyenné ti akarjátok Őket alakítani, amit meg szerencsétlenek nem igen tudnak. Az alkalmazkodás meg sem fordul a fejetekben. Soha nem változtok semminek a kedvéért.

Amit mondok és írok, azt alá is tudom támasztani.

Én viszont ellentétben Veled nem sértegetni akartalak csak cáfolni.

151. 95bae6f880 (válaszként erre: 150. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 12:11

Egyet nem értek! Ha valaki valakivel itt nem ért egyet, ahelyett, hogy értelmesen, okosan cáfolna, sérteget, közönséges és tiszteletlen. Azt hogy Te férjeddel milyen "követ fújsz" cseppet sem érdekel. Az sem, hogy hogyan éltek, mert "messziről jött ember azt mond amit akar". De!! Mitől lettél olyan pipa? Csak nem találva érezted Magad?

A tények mellettem szólnak. Nézd meg a válások számát, alig éltek le 1-2 évet és már mentek is tovább. Azt,hogy mit hagytok magatok után nem érdekel Benneteket. Csak szabaduljatok, és azt mondjátok, hogy Ti minden megpróbáltatok. Semmit nem próbáltok meg.

Kitartást a harcot egymásért még hírből sem ismeritek. Ti csak egy dologhoz értetek, hogy követelőzzetek és túl értékeljétek önmagatokat.

Nő és férfi egyformán értékes. Egyik ezért a másik azért becsülendő. Mindkét nemnek meg van a maga "funkciója". De a nőé a gondoskodás, a törődés, a gyöngédség. Ettől még lehet talpraesett és sikeres a hivatásában is. Sőt!

Ismersz ilyeneket, nem és még 3 gyermeket is szülnek. Ha azonban meghallgatod őket, a férjüket kiszolgálják és összetartják a családot. NEM AZÉRT MERT RAGSZOLGÁNAK ÉRZIK MAGUKAT

Amit mondtam nem vonom vissza. Tudom miről beszélek és tapasztalat mondatja. Viszont válaszolj nekem arra, ha olyan felelősségteljesek vagyok, mint ahogy mondod, akkor miért válik annyi nő és miért van olyan sok kiábrándult boldogtalan férfi, és még több helyét nem találó gyerek?

Tudniillik a felfogásotok miatt nem lehetnek ma boldog családok, mert mindent ledegradálónak tartotok,a házimunkát, a férjjel való törődést, a gyereknevelést stb.

Magyarul nem értetek semmihez. Nem vagytok felszabadultan boldogok. Randizni veletek kész csapás, mert a nyafogások kívül semmit sem tudtok.

Mit gondoltok, miért nem akarnak a pasik ma már - kortól függetlenül komoly kapcsolatot veletek? Mert már eleget csalódtak ahhoz, hogy tudják nincs szükség többre.

150. 4c30444687 (válaszként erre: 148. - 95bae6f880)
2011. aug. 2. 11:27

Na igen, nem a házimunka ledegradáló, hanem Te :P

Nem KELL elfogadnom semmit abból, amit itt összehordasz, mert NEM TE mondod meg, hogy mitől lesz teljes az ÉN életem. Nem számít, hogy SOKAN vallunk "ilyen" nézeteket (bár szikrák szóródtak csak át Hozzád), hanem az számít, hogy a FÉRJEMMEL egy követ fújunk.

149. e3786dd7b2 (válaszként erre: 148. - 95bae6f880)
2011. aug. 2. 11:26
Egyetértek!..
148. 95bae6f880 (válaszként erre: 118. - 4c30444687)
2011. aug. 2. 08:11

Nos imádom, amikor ilyen "hatalmas tapasztalattal" rendelkező nők leírják a véleményüket. A házimunka egyáltalán nem ledegradáló, az alap. A család, a párkapcsolat megköveteli a törődést. El kell fogadnod, hogy az élethez az olyan "alantas" munka is hozzátartozik, mint a háziasszonykodás, ami jelentősen hozzájárul a családi összetartáshoz. Ha nem hiszed próbáld ki! Gondolom elméleti síkon vagy e tekintetben ilyen járatos. Sajnos sokan vallotok ilyen nézeteket. Próbáld meg a munkát, a hivatást és az otthoni teendőket összeegyeztetni. Akkor teljes lesz az életed.

Gondolom Édesanyád és hasonló "elveket" vallott:) Az ellátásodat, vagy magad végezted alig 2-3 évesen, vagy ami valóbb személyzet állt rendelkezése erre a célra. Igy megértem a hozzá állásodat.

147. e3786dd7b2 (válaszként erre: 146. - A14deb9047)
2011. júl. 30. 15:39
Ez igen!..Tanulságos történet!
2011. júl. 30. 14:34

Kivételes példa a fenti címre...

Tüdőbeteg anyuka 22 évesen egyedül maradt a 2 éves kisfiával, mert a férje hirtelen meghalt. A család összefogott és segítette, taníttaták a fiút. Orvos lett belőle (szülész, aneszteziológus), a feleség a bíróság elnöke nyugdíjazásáig. Anyuka ma 97 éves és a meny részéről még mindig a legnagyobb tiszteletnek örvend. Kivételes és példaértékű a kapcsolatuk még ma is. Azt mondta, hogy neki köszönheti, hogy neki ilyen nagyszerű férje van :)

145. ef3ace0e2f (válaszként erre: 144. - 4c30444687)
2011. júl. 29. 20:36

miért? ha azt írod neki, hogy :menekülj! előrébb van?

szerintem inkább arra volt kíváncsi, hogy hogyan hívhatná fel magára a srác figyelmét.

144. 4c30444687 (válaszként erre: 143. - Ef3ace0e2f)
2011. júl. 29. 20:33

"Minden ember megérdemel egy esélyt, senki sem egyforma, és nem egyformák az életkörülményeik, nem szabad ítélkezni senki fölött, főleg ismeretlenül. Hiába volt egyeseknek rossz tapasztalatuk, az nem jelent semmit. 2 ember sem egyforma."

Miért kellene ekkora klisét ledarálni mielőtt valaki a saját véleményébe kezdene? :O Én a hajam tudom tépni valaki, mikor egy hozzászólással csak ennyit ír le. Köszönjök, ezt tudjuk, de nem vagyunk egy ilyen általánossággal előre semmivel.

143. ef3ace0e2f (válaszként erre: 113. - Spinneli)
2011. júl. 29. 20:29

Naná, hogy alap, és nem is ezen volt a hangsúly.

Egyszerűen bosszantó és felháborító ahogy értelmesnek tűnő NŐK ítélkeznek mások fölött, és ráadásul még rossz tanácsokkal is ellátják a Kesszit. Csak emiatt írtam ebbe a fórumba.

Normális, nem ítélkező Nő azt írta volna ide: Minden ember megérdemel egy esélyt, senki sem egyforma, és nem egyformák az életkörülményeik, nem szabad ítélkezni senki fölött, főleg ismeretlenül. Hiába volt egyeseknek rossz tapasztalatuk, az nem jelent semmit. 2 ember sem egyforma. Aztán lehet istrukciókkal ellátni, saját tapasztalásaitokból merítkezve.

De nyilván egyszerűbb, és meNŐbb méregből és indulatokból túlfűtve lealázni ismeretlen embereket akik otthon élnek még x évesen.

*tapsvihar*

142. 4c30444687 (válaszként erre: 140. - E3786dd7b2)
2011. júl. 29. 20:28
Egysze röbb az anyuci kicsi fia és egyre több a kiszolgálni nem hajlandó nő egyszerre? Ajjajj, nagy gáz lesz így :)
141. e3786dd7b2 (válaszként erre: 137. - Anka71)
2011. júl. 29. 19:23
Ez tényleg durva! Ez a másik véglet!..Egy anyóst is lehet szeretni, és tisztelni(gondolom én), annak ellenére, hogy a viccek szegény anyóskákat is sújtja.. Habár nekem még soha nem volt, de én pl. soha nem raknám be anyósomat még öregek otthonába sem..és ezt ellenezném is...
140. e3786dd7b2 (válaszként erre: 136. - 4c30444687)
2011. júl. 29. 19:14
Igen! Az!..:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook