Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyósokról fórum

Anyósokról (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
7021. Monyeszka (válaszként erre: 7016. - Marcsix)
2009. okt. 1. 12:07
Igen ezzel mindent! Hát akkor őt is sajnálom hogy ilyen anyja van! Csak mondja már meg valaki hogy egy nőből egy anyjából egy nagymamából hogy válhat ilyen szörnyeteg? Sajnos a barátnőm hasonló helyzetben van csak ott azzal másabb a történet hogy a Drága párja az anyját támogatja mindenben. Na erről ő sokat tudna mesélni ott is voltak és vannak is merész helyzetek!
2009. okt. 1. 12:07
most azon tűnődöm, hogyan lehetne ezt elintézni, hogy ne vihesse oda a gyerekeket, kit kellene megkérni, hogy írjon egy ilyen papírt?
7019. Monyeszka (válaszként erre: 7015. - 33aa509d53)
2009. okt. 1. 12:05
Na látod ez jó kérdés!! Én nem tudom mit tennék de az biztos hogy nem lennék nyugodt amíg a gyerekem ott van!
7018. 33aa509d53 (válaszként erre: 7017. - Marcsix)
2009. okt. 1. 12:02
igen, csak most jutott ez eszembe
7017. marcsix (válaszként erre: 7013. - 33aa509d53)
2009. okt. 1. 12:00
persze, hogy lehet, de az előbb pont erről írtam neked. :)
7016. marcsix (válaszként erre: 7012. - Monyeszka)
2009. okt. 1. 11:59
Férjem nem foglalkozik az egésszel, és mindig mondja, hogy ne foglalkozzak vele én sem, meg sz@arjam le :) Egyébként kinem állhathaja az anyját, nagyon jól tudja, hogy csak egy-két dologról tud beszélni, itt fáj, ott fáj, amutt fáj, ilyen-olyan rosszul vagyok stb, meg hogy nincs pénz erre, meg arra. Szóval ha ennyit mondok, hogy azt mondta az anyjának hogy: "addig voltál az anyám, mig megszültél" ezzel mindent elárulok.
7015. 33aa509d53 (válaszként erre: 7014. - Monyeszka)
2009. okt. 1. 11:58
állítólag nem ütötte meg, de akkor miért is zárták börtönbe 90 napra?
7014. Monyeszka (válaszként erre: 7013. - 33aa509d53)
2009. okt. 1. 11:55
Én nem tudom mit tennék! Nehéz dolog de az biztos hogy nem lennék nyugodt amíg ott vannak. Ha tényleg igaz hogy már egyszer úgy ütött akkor nehogy a gyerekek esetleg hangoskodjanak és ez felhúzza és megint üssön. Lehet túl élénk a fantáziám de .... soha nem lehet tudni!
2009. okt. 1. 11:52
szerintetek hogyan engedjem egy olyan helyre a gyerekeimet, ahol egy börtöntöltelék van minden nap? ( a sógornőm férje, azzal gyanúsították, hogy megverte a volt apósát) -----ez lehet ok arra, hogy ne menjenek a gyerekeim oda?
7012. Monyeszka (válaszként erre: 7007. - Marcsix)
2009. okt. 1. 11:44
Csak azt tudom neked kívánni hogy minél hamarabb tudjatok elköltözni és végre nyugodt életet élni mert szerintem ez így nem az. Amúgy a férjed hogy áll az anyjához ez ügyben? Nem rázza helyre? Vagy épp mellette áll mindenben?
7011. marcsix (válaszként erre: 7004. - Monyeszka)
2009. okt. 1. 11:35
Végülis, olyan mintha a gyerekek anyja lenne, mivel az anyjuk jó kis ideig reggeltől estig dolgozott, az apjuk aki egyébként nem is az apjuk, mert 3 gyerek 3 apától, szóval a kisfiunak az apja csak, az meg lesz@rja az egészet nagyívbe. Nem is foglalkoznak szerintem vele, hogy anyós így neveli őket.
7010. marcsix (válaszként erre: 7009. - Marcsix)
2009. okt. 1. 11:33

Na azóta nem hívja mamának Krisz. Egyszer véletlen a Férjem mondta, hogy kint van a daginéni, ugyhogy most nem menny ki. (nehogy megint sírjon)és azóta meg igy hívja.

:D

7009. marcsix (válaszként erre: 7005. - 064abada22)
2009. okt. 1. 11:32
ÉN is igy voltam vele, de mikor kibékültünk anyóssal, és mondtam, hogy szólítsa mamának, na onnantól kezdve soha többé nem láttuk, legalábbis 3 hónapig minimum. Láttuk a teraszról, ahogy bohóckodik a lenti lánya kisfiával, a másik 3 unokával, sétálnak, meg stb. És mikor Krisz kiabált hogy mama nem jössz fel?? Nem érek rá cicamanó, mert pakolok Kriszti szekrényében, stb. Szóval ott sírt, ott kiabált hogy jöjjön fel, és rá sem hederített, meg egyszer szalonnát sütöttek az egész lenti brigád, azaz 6-an, anyóssal, és Krisz meg látta, ott sírt a lépcsőnk tetején, hogy a mama őt nem hívta le és ő le akar menni. Aztán mikor kész lett a szalonna sütés, odajött hozzám anyós, : engedjem már le szegény gyereket...Én meg persze néztem nagyokat...hogy csak ugy idejön, és mintha én nem engedném szegényt ugy csinál. Mondtam neki, minek mennyen már le ha már ők ugyis kész vannak, és mennek befelé. Erre csak annyi volt a válasz, hogy :Jajj Marcsi, most miért vagy ilyen?? MIért csinálsz ilyeneket?
7008. marcsix (válaszként erre: 7007. - Marcsix)
2009. okt. 1. 11:29
Persze most az utóbbi időben nem voltam, mert uj dolgokat már nem tudok mesélni.
7007. marcsix (válaszként erre: 7000. - Monyeszka)
2009. okt. 1. 11:28
Remélhetőleg nem sokáig. Talán mostmár hamarosan költözünk. Aki ismer innen a fórumról, az tudja, hogy már mióta szeretnénk költözni. MÁr 2,5 éve biztos ide járok. :D
7006. marcsix (válaszként erre: 6997. - 33aa509d53)
2009. okt. 1. 11:28
Szerintem ez biztos így van, hacsak nem milliárdos a férjed, és azzal fogja lefizetni őket. Meg ha jóltudom, és nagyon a gyerekek akkor őket is megkérdezik. De ez nem biztos, mert sok helyen nem csinálhatnak ilyet. De ha van jövedelmed, eltudod őket látni, nem iszol, nem kábítózol, nem vagy börtöntöltelék, akkor valószínű neked ítélik, sőt ha anyósod egy börtöntöltelék környezetében él, akkor valszínű, oda nem fogják ítélni. :)A gyerekeknek általában anya mellett a helyük. De ha nagyon odáig jut a helyzet, biztos van a környéketeken ügyvédi fogadóóra, nálunk is van ráckevén, bárki mehet, nem kell fizetni, és megkérdezheted..
2009. okt. 1. 11:27

Marcsix a gyereket nem ütötte meg sose, nem is hagynám, akkor látná utoljára. furcsa a gyerek meg szereti, de nem véletlenül mond ilyet.

én nem hangolom anyós ellen, nagyobb lesz úgyis rájön milyen is a nagyanyja...de érdekes, anyós lányának a két gyereke kijelentette nyáron, ők bizony egy napot se maradnak anyósnál...

7004. Monyeszka (válaszként erre: 7002. - Marcsix)
2009. okt. 1. 11:27
Na az tuti hogy én a kezét törtném el ha egy ujjal is gyerekemhez érne! Megemlegetné az biztos! Mit képzel magáról az ilyen nő! Nincs aki leállítsa? Hát ez elképesztő!
7003. marcsix (válaszként erre: 6993. - 52d3e0b8a8)
2009. okt. 1. 11:25
Az én fiam mama-papa= anyukámék ha daginéni vagy rosszdaginéni, akkor a férjem anyukája. Sajnos apósom meghalt, ő egy rendes ember volt. Biztos forgolódik szegény... ISten nyugosztalja...:(
7002. marcsix (válaszként erre: 6990. - 064abada22)
2009. okt. 1. 11:24
Édes istenem, A mi időnkben, mikor mamához átjárkáltunk emlékszem, hogy alig vártam, hogy mennyünk, meg hogy ottaludjunk egy hetet, mamáék ugy szerettek minket, és mindent megkaptunk amit anyáéktól nem. :)) Anyósom is olyan, sőt ő még rosszabb mint a tiéd, mert a lenti lányokat is üti veri állandóan. Sőt a még 1 éves sem volt a kisfiu, és elmentek a másik sogornőmékhez, és folyton ütötte akezét, hogy: otthon sem csinálsz ilyet, itt sem csináld, meg stb. De a 8 éves lányt néhányszor a szemem láttára ugy pofon vágta, hogy majd elsírtam magam. Csak azért, mert melege volt, fent volt nálunk anyós és a lány is, és le akart menni átöltözni. Ezért. A második pofont már nem néztem, csak hallottam. de azért hogy engedhetik meg , hogy kezet emeljen a mama a gyerekekre. Én akkoriban is megmondtam, hogy nehogy meglássam, hogy egyszer is ráüt a kezére, mert olyat húzok rá, hogy csak na.!
7001. marcsix (válaszként erre: 6989. - 52d3e0b8a8)
2009. okt. 1. 11:20
Sajonos eleinte a férjem sem hitte, hogy mikre képes az anyja. Aztán rájött, mikor kényszerszabin volt itthon hónapokig.az én anyósomat is diliházba kellene vinni. Egyszer lemond a két unokájáról, aztán másnap meg csókolgatni akarja, és rántja ki a férjem kezéből. Hál istennek ez már nem fordul elő, csak fél éve volt ilyen. Ha anyukám itt volt, anyós mindig mézes mázas volt velem, sőt mikor mi vittük anyóst harsányba, anyukámékhoz, akkor is anya mondta anyósnak, hogy csak annyit kér, de ez sírva mondta: hogy szeressed a lányomat. Erre anyós: miért nem szeretlek??Szeretlek én! Meg disznótorkor, mindenki a garázsban csinálta a hurkát, meg a husvágás volt meg minden, anyós meg egyedül bent a konyhába... Többször bementem szólni, hogy kijöhetne, de az én arcomról égett a bőr, hogy ennyit nem tud magától. Nem jött ki egyszer sem, végig egyedül bent a konyhába, mintha valamit keresni akarna... Szóval anyukám már itt elkönyvelte, és megmondta nekünk, hogy soha többé ne vigyük magunkkal. Egyszer mikor eljöttek anyukámék, anyós behívta őket, de leültette a nappaliba, nem is mutatta meg a házat, hol a wc stb. Amikor meg nálunk volt, a kastéllyban, végigmutattunk mindent mi hol van mit hol talál. Egyébként tudni kell anyós háza tiszta szenny, rodhadás stb penész. Szóval erre azért nem büszke. De anya nagyon illemtudo, neki már az is szemet szurt, hogy a koszos poharat mosta el, és abból kínálta anyáékat. Holott vizes poharat vendégnek nem kinálunk...:D
7000. Monyeszka
2009. okt. 1. 11:18
marcsix hát nem semmi tényleg nagyon el van már durvulva nálatok a helyzet. Sajnálom hogy így kell élnetek!:(
6999. marcsix (válaszként erre: 6986. - 52d3e0b8a8)
2009. okt. 1. 11:15
Igen, az anyjuk, meg anyós. Multkor is kint beszélgettem a lányokkal, anyós meg meglátta az ablakból és behívtak őket valami ürüggyel. Aztán valamelyik nap, mintha nem lenne feltünő, bográcsoztunk, és az ablakuk az udvarunkra nyillik. Szóval az ablakba beszéltünk először a 9 éves lánnyal, aztán bejött a 12 éves is, vele is, miközben bográcsoztunk, aztán bejött anyós, és mondta, hogy csukják be az ablakot, mert bemegy a füst, holott szélvédett helyen van, egy irányba fujta kifelé a szél az udvarról a füstöt. Nem az ablakba befelé. Szóval mindig kitalál valamit, csak hogy elcsalja a lányokat. De egyébként nem buták, főleg a nagylány, mindig köszön, beszélgetünk, de anyós azért inkább ne lássa. Krisztián is szereti őket.
6998. marcsix (válaszként erre: 6985. - 52d3e0b8a8)
2009. okt. 1. 11:12
Nálunk annyira elvan durvulva a helyzet, hogy még a vak is látja :D A gyereknek meg a legjobb a radarja. Tegnap is mikor sírtam odajött hozzám, és megölelt puszit adott, és mondta nyugi anya puszit adok. Meg hogy ne sírj! És látott már engem így nem egyszer anyós miatt, sőt mikor kisebb volt, nemegyszer anyós a gyerekem előtt ordította le a fejem. Az igazság az, hogy ő az egyedül akivel nem lehet értelmesen beszélni. Emlékszem mikor terhes voltam, Szandival, nekem akart ugrani, vagy csak ijesztgetett, de a Férjemnek kellett lefognia. Meg ilyet mondott a Férjemnek, aki a fia ugye, hogy most azonnal takarodjunk a házból. Többek között a két picike akkor 3 éves és 3 hónapos unokájával együtt. Meg hogy nem kellett volna megszülnöm a lányomat, inkább visszakellett volna mennem dolgozni. (mikor bejelentettem, hogy Krisz kislány lesz, elkezdett mosolyogni, de jó mondta, mikor meg megmondtam, hogy vicceltem, kisfiu lesz, akkor majd leszakadt a menyezett akkora harsány kacagásba örömbe tört ki. Szóval ha lány lett volna... Neki nem is jó, és az a gusztustalan dolga, hogy mosolygott, milyen jó, hogy 5. is kislány, utána meg kimutatta a foga fehérjét, hát majd hülyét kaptam.na jó ez csak ugy eszembe jutott itt az írom közepén.) Ha már ottvan biztos hogy ordítani fog. És neki meg amugyis olyan harsány, rikácsolós hangja van. Emlékszem, mikor lent laktunk és a sogornőm két lánya kiabált reggel, és anyós rájuk ordított, hogy : "HAGYJÁTOK MÁR ABBA? FELKELNEK A FECÓÉK" Na erre ébredtünk fel. A lányok hangjára nem :D
6997. 33aa509d53 (válaszként erre: 6995. - Marcsix)
2009. okt. 1. 11:08
gondolod?
6996. Monyeszka
2009. okt. 1. 11:04
Sziasztok! Látom mindenkinek meg van a maga baja az anyósával és annak családjával. Sajnos én is ebben a cipőben járok! Utálom az egész familiát! De sajnos a gyereküket meg szeretem. fú nálunk is voltak sztorik a 4 év alatt!
6995. marcsix (válaszként erre: 6984. - 33aa509d53)
2009. okt. 1. 11:03
Ha nincs rá okuk hogy ne itéljék neked a gyereket (alkoholizmus, vagy veszélyeztetnéd a gyerekek egészségét, épségét) akkor ugyis neked fogják ítélni, ugyhogy beszállhat a ringbe!
6994. marcsix (válaszként erre: 6991. - 52d3e0b8a8)
2009. okt. 1. 11:02
:DD Azért ez már több a soknál. Egyszerűen röhej, mennyi bőr van némelyik ember képén...anyósom is megcsinálta volna ezt...Egyébként most lehet ezt csinálja odalent, mert a lánya elment dolgozni, és veje meg nem dolgozik. Otthon ül, szóval a rokkant nyugdíjja mellé talán még azt is igényelik. :D Betojok.:))Mi az hogy NEKI KELL???? hát még ha fel is veszi, az titeket illet nem ŐT!!!
6993. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 6990. - 064abada22)
2009. okt. 1. 10:59

:(((((

Nálunk, ha azt mondják mama, az az anyum. :)

6992. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 6984. - 33aa509d53)
2009. okt. 1. 10:57
Én engedem, hogy vigye. Nem tiltom. Legalább nekem nem kell mennem. :)
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook