Anyós kontra meny (beszélgetés)
Abban biztos lehetszs,hogy Te lennél mindennek az oka.Nekem is addig volt nyugtom ameddig nem beszéltünk.
Hát miattuk lemondani az esküvőt..
Tegnap megmondtam anyóskának-átjött rizsért-hogy a sógornőm-gyerekek keresztanyja is átjöhet.Erre a férjemnek azt mondta,hogy én letámadtam.Na sejtheted!Átmentem tegnap,hogy mi van???Erre ő:ilyet nem mondott.Jajjjjjjjjjj,a sz.rt keverni azt tudja.Nem is érdekel.
Neked meg igazán ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Nálunk meg addig furakodtak, mig a párom (aki tényleg soha az életben megnem sértené őket, ahogy anyuci elfingta magát mindig minden úgy volt, testvére nincs, csak az anyja, mert nevelőapja van,aki nem igazán törődött vele,egyfolytában csak üvöltözik rá mai napig)Addig furakodtak, hogy a párom sok idő után, de nagyon haragszik rájuk, és azt mondja megutálta őket...Persze ez nem igy van, de már az is valami, hogy teljes mértékben kiált mellettem, Habár ez normális..De azok után amiket megcsináltak velünk...húúú hát nem tudom..
Nem beszélnek több mint 3 hete, pedig ilyen még nem volt.Aki olvassa a naplómat ott le van írva minden, hogy mi volt..MIATTUK lemondtuk az esküvőt, engem a sárgaföldig lehordtak..
Olyan hülye vagyok, még ezek után nekemvan lelkiismeretfurdalásom, hogy a párom miért nem beszél velük..Bár ha kibékülnének, akkor megint csak engem ócsárolnának.....
Legszívesebben elköltöznék.Nem tudom megbocsátani azt sem ,hogy megverte a kisfiamat,persze mindent tagad,de a gyerek nem találta ki+a hátába belemélyesztették a körmüket,azt is tagadják.Fúj..
A férjem meg őrlődik.ami bosszant,mert itt vagyunk mi,de..szerintem még nem nőtt fel és nem is fog.Remélem én nem ilyen anyós leszek,mert inkább lelövöm magamat.:))
Köszönöm szépen,aranyos vagy!
Már nem igazán foglalkozok vele.Havonta 1x én is átmegyek fél órára ,de különben nem.Most megmondtam a férjemnek is ,hogy ne vigye át a gyerekeket,nem bazári majmok,hogy mutagatni kellene Őket.Ha kiváncsi rájuk,majd átjön.
Az meg nem sűrűn lesz.
Sajnos a 3.házban lakik tőlünk.először minden szép és jó volt.Apósom sajnos meghalt még az esküvőnk elött.A nászuton derült ki,h babánk lesz.férjem örömmel felhivta,erre a drága...mi van 3 nap után gyereket kellett csinálnotok??El ne mondjátok vkinek!!Na egész terhességem alatt nem besz.vele.Mikor a 2.babámat vártam,megverte a kisfiamat,mert leszórta a dióhéjat.Úgy kiosztottam..még a kórházba se látogathatott meg.Megmondtam a férjemnek ha beteszi a lábát,bár levegőnek néztem volna.Nagyon sokat vitatkoztunk,veszekedtünk a férjemmel anyós miatt..Mindig nyög,itt fáj-ott fáj-amott fáj..
Nem baj mert a leendő veje is utálja,és együtt fognak lakni..:)))))
Mesélj! Hallgatjuk.
Vagy csatlakozz az "Anyósokról" című örökzöld fórumhoz, ott mindig történik valami.
Csatlakozhatok hozzátok??
Mintha az én anyósomról írnál.
Jajj le a kalappal előtted, hogy hogy birod elviselni.......
Annyi minden rossz van ebben az életben, nem hianyzik még egy kedves, és drága jóóóóóóó anyós, aki megkeseriti az életet......
Hogy a fenébe nem lett nekem, nekünk szerencsénk, hogy valami épelméjü nőszemély legyen az anyósunk...????
Nem nekünk egy romlott, kétszinü picsa kell, aki az egész életünket szétb....
Ne haragudjatok a durva szavakért......
Nagyon torekszem, hogy ne torodjek veluk, de nehezen megy..
Mindig az eszembe jutnak..
MEg az a szerencse, hogy nem egy varosban lakunk..Ha egy varosban laknak, neadj ISten egy helyen, en biztos vagyok benne, hogy mar nem lennenk egyutt a parommal...
De nagy es ritka szerencsed van, hogy jol kijottok...
En is szerettem volna jol kijonni, de nem megy.MIattuk lemondtuk az eskuvonket, es most szivbol utalom oket.
Ketszinu picsa o is es apos is, jopofiztak a szemembe a hatammogott meg kiugattak.
Amikor megtudtak h osszehazasodunk, eloszor nem erdekelte oket abszolut, aztan mikor kozeledett a datum akkor kozoltek a parommal, hogy egyedul menjen el hozzajuk, es akkor kigyot bekat mondtak ram...
vegul is elertek a celjukat, nem aakrtunk eskuvot, csak egy 25 szemelyeset, de nem lesz belole semmi..Osszehazasodunk, de csak a nasznagyok lesznek ott, lemondtuk az ettermet, mindent aminek annyira orultunk..
Raadasul terhes vagyok, eddig ket evet nyaggattak, hogymikor lesz mar gyerek,amikor a parom megmondta, hogy terhes vagyok, akkor meg csak annyit mondtak, hogy honnan lesz penzunk eltartani a gyereket.....
u t a l o m o k e t , bar meg senkit sem utaltam, es rossz erzes utalni
Én nagyon jól megvagyok anyósommal így tisztes távolból :)
Amúgy már egy éve nem beszélünk mert lebeszéltem a páromat egy nagy felelősséggel járó anyagi vonzatú szívességről. Akkor anyós kijelentette, hogy be ne tegyem a lábamat a házába! És én ehhez tartom magam :)
én jól ki jövök vele, szinte anya lánya kapcsolat van közöttünk. Együtt járunk sok helyre, órákat el tudunk beszélgetni, főzünk, sütünk egymásnak. És egymástól tanulunk dolgokat. Minden megtudunk beszélni
Mindenkinek ilyen anyóst kívánnék
Nem mondom,hogy nem volt súrlódási pont köztem és anyósom között,de ezek olyan parányinak tűnnek,és hálás vagyok,hogy ilyen anyósom van,aki ennyire szereti az unokáját,és nekünk is kedveskedni szokott,még ha egy ebédről van is szó...sokszor olyan jól esik mindez.
Igyekszem megbecsülni őt,hiszen nekem hiányozna,ha nem lenne.
Az anyós problémák legtöbbször, akkor jelentkeznek, amikor megszületik az unoka.Talán akkor akarják bepótolni azt, amit a gyereküknél elmulasztottak.Most jobban van idejük foglalkozni a gyerekkel, nem kell felellősséget vállalni. Az unokával csak a jó dolgokat teszik, amit szeret a gyerek, a nevelés, a szigor marad a szülőre.A jó nagyi szerintem se szól bele a nevelésbe és elfogadja azt, amit az anya kér. Ha elmondja a véleményét és azzal egyet értesz, akkor fogadd el, mert lehet, hogy igaza van. Ha nem értesz egyet vele, akkor engedd el a füled mellett.
Nekem az volt a szerencsém, hogy a férjem mindig mellém állt.A kettő közt őrlödi nagyon nehéz lehet.De érdemes a saját elveid szerint nevelni a gyereket.