Anyának való-e az ilyen? (beszélgetés)
2 házzal arrébb lakó anyuka minden csip-csup ügy miatt ordibál a gyerekével.Ha az udvaron vagyunk,halljuk.Akkor most én is írjak ki fórumot,hogy alkalmas-e anyának?Van róla véleményem,de nem az én tisztem megítélni az alkalmasságát.
Nos az ilyen mondatokat nem suttogva szokták mondani.
De ennek ellenére ne kövezzük már meg. Maximum olyan tegye, akinek sosem szakadt el a cérna és nem is fog...
Biztos vagyok benne, hogy azt az ominózus mondatot nem suttogva mondta :(
Nálunk így van.De a szomszéd csak akkor hallhatja mit mondok a fürdőszobába,ha:
1.ott hallgatózik az ablak alatt
2.torkom szakadtából kellene üvöltenem.
Ha így lenne, szerintem nem törölteti magát a fórumindító, hanem megvédi...
Lehet hogy naív vagyok, de én pl. el tudom képzelni úgy is a szitut, hogy kertes házban laknak, a fürdőszoba ablaka a szomszéd udvarára néz, ha nyitva az ablak, minden kihallatszik.
Erre mondják, hogy önzetlen rosszindulat. Ha hallotta, mit mond az anya a fürdőben akkor elég jóban lehet vele. Így kibeszélni valakit a háta mögött gáz. Szembe meg jópofizik?
Bocs, de ilyen embernek nem hiszek.
Tényleg nem szép a rosszindulat, de ha szembeállítjuk az anya viselkedésével, nálam inkább az utóbbi veri ki a biztosítékot.
Nem helyes, ha valakit ilyet mond a gyerekének, vagy a gyereke előtt, de túlzás azt kérdezni, hogy "anyának való-e az ilyen". Inkább csak a rosszindulatot nem díjazzák a hozzászólások, mert az süt az indításból. Bár én nem értem, ha valakivel vagyok olyan viszonyban, hogy ott vagyok a lakásában, nézem, ahogy a gyerekeit vécézteti és a többit, akkor ha bántja a fülemet a megjegyzése, rászólok.
Azt viszont tudjuk,hogy a fórum kiírója hallgatozott.Őt sem tudjuk megbánta-e ezt.
és azt sem tudhatjuk hogy a szomszéd megbánta-e
Te még sosem mondtál olyat,amit később megbántál?
Én azért csodálkozom kissé, hogy ennyire elnézőek vagytok az anyukával, szerintem ilyet nem mondhat egy anya a lányának, aki csak 4 éves (persze később sem!) Hozzáteszem, nekem van 2 gyermekem!
Te még biztosan nem vagy anya. :)
Én még most is elfogadom a tanácsot,ha valaki ad.Az már más tészta,hogy nem fogadom meg.:)
Persze azt hallgatom meg,aki jó szándékkal teszi.
Lehet, hogy elment valahova ahol jobban értékelik a sz..keverését, feltéve ha van ilyen hely.
Elmenekült a fórumindító:OO
Gondolom,hogy nem ilyen hozzászólásokra számított.
Fórumindító már töröltette is magát.
Erdélyi ősmagor szólás, Istók helyett mondhatott volna mást is
Azt várod, hogy szedjük ízekre a csajt? Ebböl kimaradok. Annyi közöm van hozzá, mint neked.
Nos, a Jóisten megàldotta két szép leánygyermekkel, tehát biztos anyának való, még ha "ilyen" is.
Már az első mondat kiverte nálam a biztosítékot.Miért kellett beleírni,hogy erdélyi???Ha teszem azt német lenne vagy magyar(mert nálad úgy látom ő nem az),akkor mondhatna ilyet?
Amúgy Isten mentsen meg attól,hogy a szomszédom legyél!És nem azért,mert veszekszem a gyerekkel.Nagyon unatkozhatsz.Én téged sajnállak.
Kedves forum indito!
Nincs jobb dolgod mint mas eletevel foglalkozni?
Azzal le tudom az ilyet állítani,hogy ha ilyen okos vagy és biztos vagy magadba,akkor fogd meg a gyerek kezét és vidd el egy teljes 24 órára!!!5 órán belül sírva hoznád vissza,és nem a gyerek sírna....Erre már nem szoktak visszaszólni!
További ajánlott fórumok: