Anyának való-e az ilyen? (beszélgetés)
:)
Mi egyébként megbeszéltük a gyerkőccel, hogy a "csúnya" szavakat csak este a fürdőszobában "gyakorlohatja" bűntetlenül, de ha azon kívül meghallom, büntetés jár érte. Nincsenek illúzióim - attól, hogy mi mondjuk nem mondunk előtte ilyesmit, máshol biztosan hall. De legalább nem mondja vissza nyilvánosan. És nekünk is szól, ha kicsúszik ilyesmi, hogy nem szabad.
Amikor a bátyámmal kereket cseréltek az udvaron (kb. 3 se volt még), bátyám a kezére ejtette a csavarkulcsot - "Basszus". Gyerek kezdte ismételni, megbeszéltük, ez olyan, amit csak a fürdőben. Este átlépte a fürdő küszöbét, kántálta egy darabig, hogy basszusbasszusbasszus, de fürdőszobán kívül még sose hallottam tőle!:)
4 évesen már "illik" szobatisztának lenni, tehát nem éretlen rá a gyerek, de az biztos, hogy neked semmi közöd hozzá. Ha úgy gondolod, hogy az anya terrorizálja a kicsiket, akkor jelentsd a gyámügyön.
Attól te nem leszel jobb anya, ha másra mondod, hogy nem viselkedik anyaként...
Főleg amikor a tescót végigüvölti és a nagynehezen megmosott cumit azon nyomban a földre bacca a gyerek:)
Még nem jártam így, de már láttam ilyet és az anyuka mondott egy cifrát, de én csak mosolyogtam, mert nekem is van egy majdnem 2 éves gyerekem és tudom, hogy min megy keresztül:)
Csúszott már ki az én számon is káromkodás, pl. amikor a gyerekkel szálltunk ki a kocsiból a parkolóban, és minden áron segíteni akart, hogy ő hozza a 10-es tojást. Persze leejtette, pont a cipőmre ment a cucc, és kiszakadt belőlem a "nab*zdmeg". Remélem az én szomszédom nem volt ott, hogy aztán fórumot indítson arról, milyen egy sz*r anya vagyok...
(Hozzátenném, a gyerek rögtön rám szólt, hogy hogy beszélek...:) )
Nem tartozik rád!
Segítsünk köpködni???
További ajánlott fórumok:
- A feleségem nem anyának való!
- Meddig kell egy anyának eltartania a gyerekét?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Magyar állampolgárságú anyának és osztrák állampolgárságú apának milyen állampolgárságú lesz a gyermeke?
- Gyermekét egyedül nevelő anyának jár-e a családi pótlékon kívül valamilyen más állami támogatás?
- A-negatív anyának melyik heteken, milyen gyakran van ellenanyag-szűrés?