Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Anyagi függetlenség elérése fórum

Anyagi függetlenség elérése (beszélgetés)

1 2
11. Leonie-Johanna (válaszként erre: 8. - 57aa4ea1e8)
2010. máj. 15. 22:58
igen!!!!Amikor a jövedelmed autómatizált,és akkor is van nevételed,ha nem dolgozol minden nap!!!
10. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 9. - Leonie-Johanna)
2010. máj. 15. 22:57
Ez nekem annyira scientológiásan hangzik.
2010. máj. 15. 22:56
Még nem jelentkezett rá konkrétan és én pedig elég szkeptikus vagyok ebben a témában.Én nem várnék sokat egy ilyentől.Azt gondolom,ha csak megtanít a pénzzel bánni,pl:takarékoskodási lehetőségek,vagy esetleg személyiségfejlesztésen keresztül olyan praktikák elsajátítása ,ami hozzásegít esetleg jobb munkahely megszerzéséhez,vagy netán az eddig előttem heverő kiaknázatlan lehetőségek észrevételéhez,Már akkor nyernénk rajta valamit,hiszen ezáltal javítani tudánk az eddigi életszínvonalunkon!Nyílván ,mindenki saját maga teheti csak jobbá az életét.Azért indítottam ezt a fórumot,hogy hátha valaki már ismeri ,esetleg megcsinálta ezt a tanfolyamot,és hiteles véleményt tud mondani,arról,hogy mi is ez????
2010. máj. 15. 22:54

Az az anyagi függetlenség, amikor egy múltban megtett dologból élsz jól! pl jogdíjak.

amíg dolgozol azért, hogy pénzed legyen, addig nem vagy anyagilag független.

7. Martian (válaszként erre: 6. - 07c4794583)
2010. máj. 15. 22:51

:)

azt gondolom, hogy egy normális, civilizált élethez min. 200-250 ezer forintot kellene keresni tisztességes módon, ehhez nem kell tanfolyam, csak egy jóléti államba kell születni :)

6. 07c4794583 (válaszként erre: 4. - Martian)
2010. máj. 15. 22:47
igen, erre próbáltam rávilagítani, de ez az egyenes beszéd mindent visz :))
5. 07c4794583 (válaszként erre: 3. - 07c4794583)
2010. máj. 15. 22:46

Hozzáteszem, ez az egész nekem azt jelenti, volt elég gógyim szakmát tanulni, keményen dolgozni, és kialakítani egy olyan életet, amit tanfolyam nélkül is tudok menedzselni, józan paraszti ésszel.

Szerintem egy ilyen kurzus csak olyanoknak megváltás, akik eddig is elrontották a dolgokat, és kihasználja a kétségbeesett, esetleg eladósodott embereket. A megoldás nem itt van!

2010. máj. 15. 22:45

az tuti, hogy átverés

annak adja meg az anyagi függetlenséget aki ezt árulja :)

2010. máj. 15. 22:43

Kinek mit jelent az anyagi függetlenség?

Nekem azt, hogy nem mások tartanak el, megkeresem a saját pénzem, ami elég arra, hogy megvegyem azokat a dolgokat, amik az én standjardjaim szerint szükségesek a mindennapi létemhez, illetve örömérzetemhez.

Nem mások fizetik ki, nem bankhitelekből.

Van személyi kölcsönöm, 1 db, de korrektül fizetem, mert erre is elég a bevételem.

Neked és a barátodnak mit jelent az anyagi függetlenség? Mit vártok ettől a tanfolyamtól?

2. Bcicus (válaszként erre: 1. - Leonie-Johanna)
2010. máj. 15. 22:42
Biztos lehetsz benne, hogy átverés.
2010. máj. 15. 22:38
Hallottatok már arról a netes oldalról,amely anyagi függetlenséget ígér ,ha éven át tagja vagy ennek a portálnak?Leckéket kell megtanulni,különböző gyakorlati -és elméleti oktatást is ad.És ha valaki elvégzi ezeket a gyakorlatokat ,illetve elsajátítja az ott hallottakat,akkor garantálja az anyagi függetlenséghez vezető utat.Valaki esetleg ismeri a honlapot?Nem akarom,hogy a páromat bepalizzák!Ezért gyűjtenék adatokaz és infókat a dologról,amíg nem késő!!!!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook