Anyagi függetlenség elérése (beszélgetés)
Az az anyagi függetlenség, amikor egy múltban megtett dologból élsz jól! pl jogdíjak.
amíg dolgozol azért, hogy pénzed legyen, addig nem vagy anyagilag független.
:)
azt gondolom, hogy egy normális, civilizált élethez min. 200-250 ezer forintot kellene keresni tisztességes módon, ehhez nem kell tanfolyam, csak egy jóléti államba kell születni :)
Hozzáteszem, ez az egész nekem azt jelenti, volt elég gógyim szakmát tanulni, keményen dolgozni, és kialakítani egy olyan életet, amit tanfolyam nélkül is tudok menedzselni, józan paraszti ésszel.
Szerintem egy ilyen kurzus csak olyanoknak megváltás, akik eddig is elrontották a dolgokat, és kihasználja a kétségbeesett, esetleg eladósodott embereket. A megoldás nem itt van!
az tuti, hogy átverés
annak adja meg az anyagi függetlenséget aki ezt árulja :)
Kinek mit jelent az anyagi függetlenség?
Nekem azt, hogy nem mások tartanak el, megkeresem a saját pénzem, ami elég arra, hogy megvegyem azokat a dolgokat, amik az én standjardjaim szerint szükségesek a mindennapi létemhez, illetve örömérzetemhez.
Nem mások fizetik ki, nem bankhitelekből.
Van személyi kölcsönöm, 1 db, de korrektül fizetem, mert erre is elég a bevételem.
Neked és a barátodnak mit jelent az anyagi függetlenség? Mit vártok ettől a tanfolyamtól?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél?
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Időjárástól, évszaktól függetlenül, imádok szoknyát hordani.
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!