Angyalok -ki fogadna Angyalokat? (beszélgetés)
Bocsi. A Hyde leveléből azt vettem ki, hogy nincs aki küldjön neki:)
Természetesen ha lebeszéltétek,akkor küldd Te:)
Sziasztok:DD
Lányok az én angyalkáimat ki fogadná???
Mondjuk a nekem küldött angyaloknál mások voltak a szabályok.
Csak azt nem értem, hogy miért kell pihenniük? Ők fizikailag nem fáradnak el...
A küldés úgy működik, hogy valakinek kell küldenie Neked, szerintem itt a fórumon lehet találni olyat, aki elküldené Neked! Kérdezz rá! Hozzám 2-án jönnek, és én már találtam olyanokat, akik vállalták, hogy fogadják őket!
Így kell fogadni őket:
Szükségesek: 1 szál fehér virág, 1 db alma, egy fehér gyertya (a gyertyának az 5 na alatt, ameddig az Angyalok Nálad vannak, minimum 20 órát kell égnie), egy fehér boríték, amely 3 jelen idejű és konkrét kívánságodat tartalmazza.
Fogadás: Kitárod az ajtót, hogy bejöhessenek, és ezt mondod:
"Isten hozott Angyalok! Köszönöm, hogy eljöttetek hozzám. Nagyon örülök, hogy megtiszteltétek az otthonomat, Ti akiket ...... küldött.
Kérlek benneteket, hogy tisztítsátok meg ezt a házat, azokat, akik itt élnek, és akik ide jönnek! Kérlek hozzatok harmóniát, szeretet, örömöt békét, jó egészséget, boldogságot, anyagi biztonságot az életünkbe és mindazokéba, akik a környezetembe vannak. Tudom, hogy az én hitem, elhatározásom, erőfeszítéseim hozzájárulnak a Ti segítségetekhez. Köszönöm támogatásotokat a három kívánság teljesüléséhez!"
Továbbküldés: Az Angyalokat tovább kell küldeni 3 ismerősödnek, akikkel már korábban megbeszélted, hogy fogadja őket.
Az 5 . nap estéjén 21.30-kor. Ki kell nyitni a bejárati ajtót, és el kell mondani a 3 nevet, akikhez az Angyalok mennek, végül megköszönöd, hogy ott voltak Nálatok.
A borítékot, amely a 3 kívánságot tartalmazza, el kell égetni, az almát meg kell enni. Mielőtt az Angyalok megérkeznek az ismerősödhöz, 5 napot pihennek. Majd 5 nap múlva ott lesznek, 21.30-kor az ismerősöknél.
Tárt ajtóval, nyílt, nyitott szívvel várom Őket.
Köszönöm :)
Nálam sem pont 5 nap után indulnak útnak, mert az élet úgy hozta, hogy az 5.napon nem tudtuk továbbküldeni őket.
Az utalhat arra, hogy még maradniuk kell. És továbbküldöd, amikor elhárul a küldés elől az akadály.
Nekem a nagybátyám küldte. Ő végül két embernek tudta továbbítani. Ez is előfordul.
Sziasztok...
csak megkérdezném.ha nem tudod az angyalokat továbbküldeni akkor mi történik..mert ugye ez is előfordulhat..és hogyan kell őket elengedni majd???
Igen, mert most Anyunál vannak és neki is kell ember! :D
Szükségesek: 1 szál fehér virág, 1 db alma, egy fehér gyertya(a gyertyának az 5 nap alatt, ameddig az Angyalok Nálad vannak, minimum 20 órát kell égnie), egy fehér boríték (amely 3 jelen idejű és konkrét kívánságodat tartalmazza).
Fogadás: Kitárod az ajtót, hogy bejöhessenek, este 1/2 10-kor. Itt kell egy szöveget mondani, amit majd elküldök, azoknak, akik visszajeleznek majd nekem!
Továbbküldés: 3 ismerősnek kell továbbküldeni, akikkel korábban megbeszélted!
Na szép. Az elején még két emberke kellett. :D
Valaki maradt még?
Nálam kicsit mások a játékszabályok.
Szintén 3 angyal van, de mi 3 szál gyertyát gyújtunk nekik, 3 almával várjuk, és egy 20 pontos kívánságlistát kell készíteni.
Ma fél 10-kor tudnám küldeni az angyalokat. A kérés annyi, hogy résnyire fél 10-kor legyen nyitva az ablak, és már legyen ott a három szál virág, a 3 alma, és égjen a 3 szál gyertya.
Minden nap kicsit kell égetni a gyertyából.
Az ötödik napon teljesen legégetni a gyertyákat, előtte persze elégetni a 20 pontos kívánságlistát az egyik gyertyával, megenni a 3 almát, és továbbküldeni 3 emberkének az angyalokat.
Van még jelentkező? :)
Nálunk csudajó dolgok történtek már az első napon. Az egyik gyertya marhagyorsan leégett. Míg a másik kettő csak apránként. Pedig egyszerre indult a három egyforma gyertya.
A cica végig ott ült az asztal mellett. :) Állítólag ők látják az angyalokat.
És a lecsurgó viasz megkötött a gyertyákon angyalszárnyra emlékeztető formában. :D
A lényeg, hogy én nem sokára kapok angyalokat anyutól, akik hozzá vasárnap mentek. 5 napig nála vannak, majd 5 napot pihennek és jönnek hozzám (is). Ehhez kerestem embereket. Akiket az előbb felsoroltam, kérem jelentkezzenek, mert név kellene nekem.
Egy kis szertartás kell hozzá: Egy szál fehér virág, egy gyertya, alma és egy borítékban 3 jelen idejű, konkrét kívánság.
Az Angyalokat fogadni kell, majd elbocsátani őket a megbeszélt embereknek!
Sziasztok!
Végülis nekem 1+3 ember kellene, ha Ti is benne vagytok Nektek küldeném őket, majd írok privit, hogy kinek, mikor: szuzy48, Emma*, csorieva, vackor26!
Ok?
:DD
ez biza jelent:))))
Ez a kedvenc számom!! :D
(Morandi: Angels - És a fő mondanivalója: Love is the answer.)
Az Angyalaink mindig velünk vannak, nem tágítanak egy tapodtat sem, csak ne hajtsunk gyorsabban, mint ahogy a Védőangyalunk repülni képes.
Minap találtam egy helyet, ahol meg lehet tudni a Védőangyalunk nevét is.
Én már tudom. :-)
Te is tudhatod innen, "Névmisztika" címszó alatt lapul, :-)