Amputáció (beszélgetés)
Sziasztok!
Elegem van már a hóból.Tegnap akkorát estem mint az ólajtó.Havas volt a föld merészen ráléptem de alatta meg jég volt.Megcsuklott a lábam és már nem tudtam korrigálni .Az volt a szerencsém,hogy még puha volt a hó ahova estem így csak egy picit ütöttem meg magam.
Szia.
Nos, nekem már könnyebb a lelkemnek ha a szomszéd asszonyom el lapátolja a havat, pedig nem is oly rég még nem engedtem senkinek. Persze a 60-hoz közeledve meg gondolandó egy combnyaktörést beszerezni így dupla amputáltan, meg aztán ő hajnalban már nyüzsög én meg nem szeretek csak 8 felé kelni, mivel éjfél körül fexem. Mire kimegyek kaput nyitni már rég tiszta járda vár.:-))) Régebben lékhorgászatra is lejártam a tóra pláne ha vékony hóréteg volt rajta vagy bordás volt a felülete. Akkor óvatosan tudtam rajta közlekedni a léknél meg szánkóra ültem. Ma már ha lehet ki sem mozdulok az udvarról sem ilyen útviszonyok között. Vagy ha a közelbe muszály mennem 2 bottal szépen elboldogulok.
Sziasztok!
Kinek hogy telnek az ünnepek?Hóesés,hólapátolás,kimozdulás?
én ha lehet nem mozdulok ki, pláne a latyakos csúszós időben.Érdekes,hogy a friss hóban könnyebben elboldogulok mint amikor olvad.Ti hogy vagytok ezzel?
Sziasztok!
Nem, a fiuknak nem volt igazuk...Csak rendkivul elgondolkodtato es ellenszenves volt, ahogy paran ilyen bunko modon nekiestek a testveremnek (plane sunyirepaarus), csak azert, mert o meg ilyen dolgokrol nem hallott es nem hiszi el! En megkertem a noveremet, hogy mondja el mi tortenik velem, erre ez a barom nekiesik...Sunyirepaarus-rol a neve is sokmindent elarul, de legfokeppen az, hogy az egyik hasonlo forumon onmagat tartja a wannabe-elharito szolgalat legfobb alakjanak. Nos, te bunko, kozlom veled, hogy sajnos az elet nem arrol szol, hogy te mit hiszel el vagy sem, en lennek a legboldogabb, hogy ha nem kellett volna elveszteni a labaimat, es meg egyeb reszeimet, de nem erdekel, hogy mit hiszel... Valamelyikotok irta, hogy o a vegsokig harcolna, alapitvanyokhoz jarna es stb. Sajnos amikor az errendszer tonkre van menve a vegtagjaidban, es iszonyatos fajdalmakkal kelsz es fekszel, akkor hiaba rohangalsz barmilyen alapitvanyhoz, az ereket a vegtagjaidban ok sem tudjak kicserelni...Aki pedig a fenykepet kovetelte, annak pedig csak azt tudom mondani, hogy nem lattam egyikotok profiljan sem kepet, aki ebbe a forumban irogat...
Boldog karacsonyt, es boldog uj evet! Remelem nektek boldogabb lesz, mint nekem...
Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!::)))))))))))))))))
Devotee
Szia !
Komolyan érdekel ezt honnan vetted ?
Na kedves sorstársak, itt a tél!
Ki hogy áll ezzel?
Én nem edvelem, hideg, csúszik, stb...
Sziasztok. nagyon orulok hogy vannak meg optimista emberek. nagyon jot tesz a mozgas a szervezetnek, es mindenkinek tudom ajanlani aki amputacion esett at, nem szabad feladni, a remeny hal meg utoljara. tornazzatok, tartsatok fitten magatokat nem szabad hagyni hogy az izmok ellustuljonak. ebben az uj helyzetben is megkell tanulnotok elni. higgyetek el, igy ebben az uj helyzetben is eppolyan ertekes emberek vagytok mint annak elotte. jo egeszseget kitartast kivanok mindenkinek. ne legyenek gatlasaitok!
itt szeretnem megkerni az amputalt labu holgy olvasokat,barki jelentkezhet es foleg ha olvassa ezt az irast valaki a vajdasagbol, hogy egy amputalt labu holgy levelezopartnert keresek dévó baratom szamara. irjatok uzenetet, vagy kuldjetek emailt. reszletesen a levelben. elore is koszonom a jelentkezeseket. szep napot mindenkinek. Csillucy
nem értem.
mi oka van rá valakinek hogy ilyennel hülyéskedjen? vicces??? vagy mi?
nem értem.....
Sziasztok !
Rég jártam erre.
Kb 2 hete a bátyám megkapta a protézist. Egyre jobban tudja használni. Ami mindenki számára nagy öröm ,hogy nagyon sokat tornázik ,nem hagyja el magát.
Kívánok mindenkinek nagyon jó egészséget .
Üdv Aranka