Amputáció (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdv mindenkinek. Szeretnék mozgássérült lánnyal levelezni, ismerkedni.
comingsoon@gmail.hu
Bocsánat minden érintettől és szimpatizánstól, de ezt nem tudom nem osztani:
Ugyanis szélhámosok akadnak...
:)
Szia!
Le a kalappal !
Elötted!
Szeptember van. Eszembe jutott egy nyári élményem.
Lányommal hazafelé móciztunk. Hátam megett űlt. Fekete felhők az égen jelezték, hogy talán zivatar lesz. Eddig mindig szerencsés voltam. erre gondolva, eszembe se jutott semmi aggodalom.
De az délután, elkapott a ránk zuduló eső, felhőszakadás. Egy terebélyes fűzfa alá húzódtunk. Hisz ez csak zivatar, eláll. 15 perc után fáztunk, dideregtünk, s ugyan úgy a nyakunkba zudúlt az eső. Anyai tigris. Felpattantam a mócira, levettem a lábam, közben a lányom is felűlt hátam mögé. Talppal lefelé, kezébe nyomtam a lábam. Bokánál fogva tartotta, ezt még láttam. S kilőttem, orromig se láttam, próbáltam az út közepét saccolni, hisz az ömlő eső , bokáig állt az út szélén. szinte imádkoztam, hogy el ne essünk, hisz én fél lábbal , töröm zúzom magam, lányomról ne is beszélve. Letérve a kövesútról, homokos úton el még mindig bokáig érő vízben , megálltam, lányom leszállt. S mint kis hősöm , kezében, bokánál fogva szorította a lábam, szaladt , futott hazáig. S az eső ömlött. Haza érkezésemnél szembesűltem, egy lábbal való közlekedési problémákkal.
Legalább háromnegyed óráig tartó felhőszakadást csíptünk el.
:) Bokám nem rozsdásodott be. S a lányom nem a sokkhatásra emlékszik a történetből, hanem hogyan szorongatta egész úton anyának a lábát. :)
Hm... várom a ti élményeteket is ...
Sziasztok!
Dóra vagyok. Friss kettős lábamputált. Mindkét lábamat elvesztettem térd alatt egy baleset következtében még májusban. Van itt köztetek aki szintén láb amputált? Szeretnék vele beszélgetni, tapasztalatszerzés céljából.
Szia!
Igen !
Az Őzike Nekem is jobban tetszik !
Én is arra vágok fel !
A térdedre vigyázz ! -nekem az a gyenge pontom !
A béka hasonlat a DAK duplás .................
Szép hétvégét!
Dev
Szia! :)
Ugribugri mint a béka? Nem tetszik a hassonlat. Inkább szökell mind az őz. :)
Mankó! Több segítséget nyújt.
Egy bátor csaj -Vicky Balsch : “Women come in all shapes and sizes – why shouldn’t I be a model?
Ha neked úgy kényelmesebb néha, miért is ne?
És olyankor hogy? Kerekesszék, mankó, vagy csak ugribugri?:D
Mindenkinek üdv!
Igen, szoktam "lábatlankodni"! :D
Nektek vannak olyan napjaitok, amikor "lábatlankodtok"?
Amikor nem vesztek protézist, csak mankó vagy kerekesszék...
És nem csak arra gondolok, amikor nem tudtok fájdalom vagy sérülés miatt...
Így szokott lenni sajnos. :(
A másik topikban újévkor én voltam az utolsó. Hetedik hónapja. :)
Kézcsók !
Le a kalappal !
Pozitív megközelítés !
Tényleg, másnak nincs melege benne?
Tiétek légkondis? :)
Szia!
milyen protit viselsz?
Dev.
Szép napot !
Velem fordítva ,de hasonló forgató könyv szerint történtek meg a dolgok !
az biztos hogy a proti az ágy mellett jó helyen van !
Ha valaki hitetlen szívesen bebínyonyitom Neki !
Kitalált törtènet, és sajnos szerintem minden életszerűségtől mentes.
Silány, fantáziátlan sztori.
Sziasztok!
Igazán apukám miatt írok, neki egy betegség miatt nem sokára amputálják a karját. Esetleg lenne itt valaki akinek privibe írhatnék pár kérdést, aki ismer ilyet, vagy átélt-e ezt?
Köszi.