Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás, sajtos csirkemell recept

Almás, sajtos csirkemell recept

Az Almás, sajtos csirkemell hozzávalói:
4 szelet csirkemell filé

2 db nem túl édes alma

4 szelet trappista vagy mozzarella sajt



szárnyas fűszer

étolaj

őrölt fahéj / elhagyható /


Az Almás, sajtos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom,sózom, befűszerezem. Az almákat ketté vágom a magházat kiveszem..A fél almákat cikkekre vágom. A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütöm. Tepsibe egymás mellé rakom őket. Mindegyikre teszek az almacikkekből 3-4 darabot. Aki szereti pici őrölt fahéjat szórhat az almákra. A sajttal befedem, és sütőben k.b.10-15 perc alatt, 180 fokon készre sütöm. Tálalás: Zöldséges rizst ajánlok hozzá de friss salátával is finom.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás, sajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook