Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás grízfelfújt recept

Almás grízfelfújt recept

Az Almás grízfelfújt hozzávalói:
3 pohár kefír
2 bögre búzadara
4 tojás
5-6 evőkanál liszt
5-6 nagyobb alma
őrölt fahéj
1 csomag sütőpor
1-26 evőkanál cukor (tetszés szerint, vagy édesítő)


Almás grízfelfújt

Az Almás grízfelfújt elkészítési módja:
A búzadarát, a lisztet, a cukrot, a felvert tojásokat, a kefirt és a sütőport összekeverjük, kb egy órára félretesszük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, tetszés szerint fahéjjal ízesíthetjük. A tésztába belekeverjük a fahéjas reszelt almát. Sütőpapírral bélelt sütőformába tesszük és 180 fokos sütőben megsütjük. Mikor a tészta langyosra hűlt, megszórjuk porcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás grízfelfújt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook