Almaecet kapszulával fogyott valaki? Nem teszi tönkre a gyomrot? (tudásbázis)
Szia!
a biztosabb hatás érdekében igyál meg lefekvés előtt is egy adagot!
szió:)
éhgyomorra kell inni, de lehet főétkezések után is.
a lényeg, hogy 2 deci langyos(!) vízbe kell egy teáskanálnyit önteni és meginni. nem szagolj bele, mert az nem valami szívderítő:))) ha még hatékonyabban szeretnéd alkalmazni, akkor nyelj le mellé egy kis kanál mustármagot is. nem kell összerágni!!!
kíméletesen, szépen tisztítja a gyomrot (a mustármaggal együtt), fellazítja a leradódott salakanyagot.
pusz: jemma
Sziasztok! Én két napja fogyózok, fogyasztó teát. ill. kapszulát használok és most ötvözni szeretném az almaecet kúrával, a gyorsabb hatás érdekében. Én 160 cm, 83 kg (még tegnap elött, ma már 82)vega anyuka vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az almaecetet csak egy nap egyszer kell inni, éhgyomorra?
Puszi.
ja, és nem teszi tönkre a gyomrot, mert amíg az üvegben van addig savas kémhatású, a gyomorban már lúgos. az én ismerőseim közül sokan isszák és még senkinek semmi baja nem volt tőle. pedig van köztük olyan akinek mindentől fáj a gyomra!
úgyhogy: hajrá!
nem hízlal!!
éhgyomorra végül is bármi belefér.
a méz nem a fogyás miatt került terítékre, hanem a vitamintartalma miatt.
én egyébként azt gondolom, hogy ha valaki elhagyja a finomított cukrot, akkor helyette inkább mézet használjon mint édesítőt. a diéta alatt és most is folyamatosan mézzel édesítem a teámat és ez nem gátolta a súlyvesztést.
tudod milyen jól tud esni az a kis finom, nyugtató mézecske az "éhgyomros" almaecet után???
Ha mézet eszel az almaecetre,az nem hízlal?
Én tablettában fogyasztottam,nagyon jó volt,de már nincs rá szükségem,elértem azt a súlyt,amit szerettem volna.
az almaecet kapszulát azért nem próbáltam, mert ott van kéznél a sokkal olcsóbb almaecet...
éhgyomorra fogyasztottam a következő "koktélt":
2 dl langyos vízbe önteni 1 teáskanál almaecetet, ezt gyoran legurítani (mert iszonyat az íze...) utána elszopogatni egy kávéskanál mézet.
minden egyes reggelem így indult és diétáztam is. mindezt egy remek természetgyógyász javasolta és az étrendet is ő állította össze. fél év alatt 25 kilót fogytam. eleinte a rengeteg méreganyag miatt egy kissé pattanásos voltam, de amikor ez elmúlt (kb. 1 hónap), utána olyan volt a bőröm, mint a porcelán plussz fogytam is.
a gyomrot - a tévhittel ellentétben - nem teszi tönkre, mert az almaecet lényege, hogy az üvegben savas de a gyomorban már lúgos!! soha nem is fájt tőle a gyomrom, pedig egyébként jellemző, hogy a gyomrom érzékeny.
de nemcsak karcsúsodára kiváló, hanem még legalább százezer pozitív hatása van és külsőleg is kiváló, például pattanásra.
A káposztaleves kapszulától fogyott már valaki,
mi a tapasztalat?
Igen,én attól fogytam le,14kg-ot.
Az almaecet nem teszi tönkre a gyomrot,sőtt,egészséges a szervezetre.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával