Almaecet kapszulával fogyott valaki? Nem teszi tönkre a gyomrot? (tudásbázis)
sziasztok!
szedi valaki a body boost almaecet kapszulát? (újságban volt szórólap, onnan lehetett megrendelni)
kb mennyi idő után hat?
Hát, nem lettem boldogabb!
Debrecenben a pajzsmirigy-szakrendelésen augusztus 1-ig szabin vannak és még csak időpontot sem adnak addig :(!
11 napja. Egyik nap mindent felfalnék, másnap egyes ételek szagától hányingerem van.
Egyébként tegnep derült ki, van egy pajzsmirigy cisztám, lehet ez is okozza, majd az orvosok felvilágosítanak! Remélem! :)
nem!
miért, amióta szeded, éhesebb vagy?
Bár nem túl aktív a fórum, azért hátha válaszol valaki!
Szerintetek, az almaecet-kapszulától megnőhet az étvágyam?
Sziasztok!
Van még itt valaki, aki szedte a kapszulát? Jó lenne erdményeket -akár negatívat is- hallani!
Ha abbahagytátok a kapszulát nem jöttek vissza a kilók?
Köszi :)
sziasztok! uj vagyok4
szeretnék fogyni,de hol lehet és hol érdemes megvenni ezt a almaecet kapszulát?
Az optimális táplálkozás (különös tekintettel a vízben nem oldódó élelmi rostokra) megvédi a szervezetet az ilyen jellegű káros hatásoktól.
Milyen igaz;-)
Szívesen!
én mindig úgy tudtam, hogy a vastagbélben "súlyos" lerakódások lehetnek...
igazság szerint az egészséges táplálkozás lenne az ideális és akkor nem folyamodnánk - mi nők - az almaecet-zsírégető tea stb. - kombinációhoz!
köszönöm válaszodat: jemma:))
Szia! A gyomor savas miliője kicsit elüt pl. a vastagbélétől, bár a vastagbélre sem jellemző a "hulladéklerakótelep-szindróma":-)
Ha ok, akkor nincs gond, ilyen mennyiségben - ahogy olvastam - káros hatása egészségesekre nincs (ismereteim szerint).
Nem, nem vagyok orvos.
miért, nincs? akkor én félre vagyok tájékoztatva?
na, mindegy. mindenesetre nekem semmi bajom nincs az almaecettel. gyomrom oké, testem arányos (176 cm, 65 kiló), laboreredményeim oké!
a válaszom előtt azért bátorkodtam megnézni a hozzászólásaidat és megkérdezem: orvos vagy?
Sziasztok! Köszönöm válaszotokat. Mindennap jelentkezem, hogy mi újság.
Puszi mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával