Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Ha ez a műsor valamiért elítélhető, az elsősorban a hímsovinizmus, a kiválasztottak megalázása, akiktől Alekosz feltétlen alázatot, majd hogy lángoló érzelmeket várt el, miközben fordítva, ez egyáltalán nem jelentkezett, nem volt követelmény.
/A tegnapi "cipőpucolósdi" visszataszító, szánalmas jelenet volt, ez a fafejű, különc, félnótás görög alaposan levizsgázott, hogy ilyesmit talált ki, de az Rtl Klub is, hogy ezt az ötletét jóváhagyta../
Én észleltem és csodálkoztam is.
Ez egyben fémjelzi is a különc görög intelligenciáját, műveltségét..
Nem is lehet másként.
Az orosz Olga komoly lánynak néz ki, akinek van tartása, ő volt az egyedüli, aki mert ellentmondani Aleknak, aki nem hódolt be neki, akinek van tartása.
Meglepő húzás volt visszahívni őt, számomra csoda, hogy a lány beleegyezett.
Ezek után más nem is képzelhető el, mint hogy ez a félre sikerült görög ő mellett dönt.
Az más kérdés, hogy a lány óriási hibát követ el, mert ebből az ismeretségből tartós kapcsolat aligha várható.
Nem állítom, hogy egy ebben a tekintetben meghatározó az iskolai végzettség/Olga agrártudományi egyetemre jár, Aleknak 8 általánosa van/, de van bizonyos jelentősége, ezt nem lehet elvitatni..
/Azt már nem is említem, hogy a nyafogós, kényeskedő 19 éves Veronikának a lánnyal szemben semmi esélye nincs./
persze, Olga egyértelműen jóval magasabb szinten van, mint ezek a "nők".
Igaz, nekem már mikor meghirdették ezt a műsor, akkor azon járt az eszem, h milyen ember/ nő az, aki iylen műsorba jelentkezik?????? Azért ez is sokat elárul...... Viszont, ha visszagondolsz az ötletet adó műsor felhozatalára, a Benkő feleséget kereső műsorára, akkor láthatod, h ezekbe a műsorokba gyakran jelentkeznek kritikán aloli nőcskék, akik inkább a celebvilágba akarnak így bekerülni..... Abban a műsorban is az Edit...... No comment.... A gyomrom forgott, amikor csókolózva mutatták őket :(((((
Ez az Alekoszos miért lenne különb annál?????
Rendben!
Akkor zenélek Nektek szívesen. :)
Te mondtad hogy minden lehetséges! :)
Hűű!
Akkor buli lesz!!!!
:)
Gratulálok!!!!!!!!
De ha jól néztek volna ki. de tényleg ez a három kisliba aki maradt. Talán még a veronika aki néhány év múlva ha megtanul beszélni, akkor jó csaj lesz.
De Barbara a kis lelkiroggyantságával, mimóza lelkével, de hamu alatt lapuló exprostítúciójával, és alaktalan, gondolat nélküli megjelenésével, vagy Bagdi tejbetök mosolyával, és durva gumicsizmás modorával nem lehet igazából mit kezdeni.
Ebben a helyzetben jó ötlet volt visszahozni Olgát.
Én sem láttam valamennyit. Nem tudom elképzelni egyébként, hogy az ember így tényleg megtalálja élete párját. De minden lehetséges.
Én is hatodik találkozás után mentem férjhez a férjemhez és az idén leszünk 40 éves házasok.
Jó éjt.
Szerintem az jött be neki, amelyiket a végén nem is láttuk. Lehet, hogy még előtte elvitte :)
A travesztit :)))
én még annyit se :D
amúgy, ha iylen lányok kerültek be, akkor el lehet képzelni, h miylen volt a felhozatal.... Azért azt nem hiszem, h csak Oli véleménye számított. Biztosan kitöltetteka lányokkal is pszicho tesztet, meg hasonlókat, és nyilván azok is megrostáltáka jelentkezőket. Hiába szép, dekoratív vki, ha amúgy elmeroggyant, és nem lehet bezértságra ítálni egy teljes közösséggel..... (meg még lehetne sorolni, h mi miatt nem lehet beengedni a házba)
Sztem 1szerűen ezek maradtak, és ennyi......
Elég szegényes ízlése van Olivérnek.
De ezt már akkor sejteni lehetett amikor megláttam a "szerelmét".
Régen láttam már ilyen jó ötletet így elcseszni.
Se nem volt szórakoztató, se nem volt értelmes egy műsor.
Kb 4 adást láttam . Ennyit bírtam nézni.
De jól választott.
Akiket elküldött, azoknak a "játékosoknak" nem is lett volna itt semmi keresnivalójuk.
Szerintem azért lett bukó a műsor, mert Olivér válogatott, és az antikreatív Rtl alkalmazottakra volt bízva a műsorszerkesztés.
Szia!
Ahogy állt ott az a három buta lány, valahogy olyan volt a megérkező Olgát látni, mintha a baromfiudvarba leszállna egy Réti sas.
Azért fejben tényleg van különbség.
Olgából amennyit láttam, az alapján sztem túl merev. Amúgy céltudatos (rafkós), inteligens nő, de nagyon kimért.
Veronika meg még gyerek. Akár mennyire is azt mondja, h komolyabb, mint a korosztálya..... Kis p.csa még..... Az ehhez tartozó értékrenddel....
Helló :O))
Bejön? :)
Helló!
De jó volt vOlgát újra látni. :)
??
Komolyan?
Nem semmi!:))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?