Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
"és majd akkor illetem az ajkad csókkal, ha majd te kéred!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
besz*rok!!
mielőtt másfelé viszem a szálakat.. elköszönök:D
további jó csevegést Alekosz cicáiról:) jó éjt:)
meg sem kérdezem mire gondolsz:P:D
Tetszett a kocsi, na és akko mi van. Meg kellett próbálni :)))
hát majd igyekszem lefekvés előtt valami intenzívet csinálni és akkor nem az jár a fejemben:P:d
Nem lesz valami kéjes álmod akkor :-)))
:DDD
micsoda veszteség:D nem jut a jó pár milláéból egy garas sem:DDDD
Hát ez van, ha nem voltak őszinték az érzelmeid. Ezt Olivér azonnal kiszúrja :)))
bakker most Alekosszal fogok álmodni:D
Visszataszító figura, aki most elhiszi, hogy a nők álma. Nem is baj, hogy egy kicsit letörik a szarvát...:)
Bár, amennyi érzelmi intelligenciája van, ezt sem kudarcként fogja megélni.
az a helyzet,hogy nem értem ő mitől egy adonisz:DD a sörhastól?:DDD
Szóval tetszik a pasi, csak csalódott vagy, mert nem mentél át a beválogatón :)))
Alekosz már az első perctől elég ellenszenves volt a számomra azzal ahogy a nőkkel viselkedett. Rólam sem lehet megmintázni a lovagiasság szobrát, de amit ő csinált az egyenesen visszataszító volt.
Ráadásul most még beküldték hozzá ezeket a nőnek nem nevezhető élőlényeket...
de ugyanígy volt ez a megasztárral csillag születikkel...valahogy nem fekszik ez nekem..mindent innen tudok meg a hoxáról:D ez a fő hírforrásom:D
Én sem láttam, engem is érdekel.
Miért ment haza a csaj ma magától? Nem nézném vissza ezért, megmondaná aki látta?
a legfelsőbb szintek meg pláne nem:D
Én is csak az első részt láttam. A gyomrom így sem jó már napok óta. Nem tetézem a bajt :-))))))
nemtom nekem eleve nem volt szimpi ez a VV4...:S
meg a szereplők sem..egyetlen részt láttam azt is félig...az is a döntő volt..
jó akkor nem borzalmas szörnyű........
barbaraa besírja magát alekosz karjaiba :)))
azt is bírom,hogy sokan nem szeretik...mégis azt nézik és tudják mi történik én legalább nem nézem és nem is tudom mi történik:D csak azt,hogy a csapból is ez folyik..a médiának van mivel foglalkoznia....
Lehet nagyon gonosz embernek fogok tűnni, de én egyenesen örülök ennek. :-))
Miért? Alekosz szövege full profin van megírva. Mint egy balkán szappanoperában :)))
Mindig csodálkoztam az ilyen nőkön, akiknek zéró igényük van a környezetükre.:/
További ajánlott fórumok: