Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Azt én sem láttam,de szerintem vissza tudjuk nézni!:)
Várjál,megkeresem.
A díj birtokosai véleményem szerint:
Női kategória: Éva
Férfi kategória: Olivér
Ezek az emberek csak elrettentő példának valók! Ketrecben kéne mutogatni őket :)
Sokknak tényleg sok!!:)))
Én tegnap annyit röhögtem a vernyogáson,és Alekosz filmbe illő műdumáján,hogy kéééész!
Egyet értek!
Ez tényleg így van!
Szerintem a menyasszonyjelöltek 85%-a csak azt lesi,hogy megnyerte a vv-t és mindent ami ezzel jár. Hírnévre vágynak a csajok! Nulla meló sok lóvé,most ez a divat,de mindenkinek ez sem sikerülhet :)
Ami a jelölteket illeti kisminkelve a többsége csinos,de smink nélkül már érdekesebb a szitu. sokuknál addig jó,amíg nem szólalnak meg,mert azonnal kiesik a szájukon egy fáskamrára való kapa....
Szerintem 1 év múlva már senki sem emlékszik a jelöltekre. :) Lásd: Benkő feleséget keres c. műsor.
Én nem nem mernék, nem bírnék.:)
Kevés az esze, igen. Mégis sokra vitte.:)
Szerintem a nézettségi listák vezető helyein lehet ez a műsor. Néhány lány ismerősöm mondta,hogy nem mernének vele 5 percnél tovább kettesben maradni.... :))))
Szerintem a srácnak van esze csak kevés :)
Így sem sok embert érdekel. Legalábbis annyit biztosan nem, mint amennyire számítottak.:)
Arról, hogy különleges a srác, megvan a véleményem.:)
Csak bele-bele nézek és nevetek :)))
Különleges a srác,elő tudja adni magát. Mondjuk ha Leonidásszal csinálták volna ezt a műsort a kutyát sem érdekelné.
Szia!
:)
Jó estét mindenkinek!
Azt gondoltam,hogy a Balázs és a Maúnika show-nál nincs lejjebb műsor,tévedtem....
Az ara jelölteket elnézve sokukban éhen halnának az agyrákok... :))))
Hát biztosan a szerelemben.
:)
Ez még poénból is rossz!
Jaaahaj,még a hideg is kirázott!:DD
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?