Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Szia,
sztem ezeket direkt válogatták be,tudták,h kiakasztóak lesznek.
Fáj a fülemnek ha megszólalnak.
A VV-s lányok egy elit társaság volt ezekhez képest.
Még egy részt sem láttam teljesen csak részleteket de az is hajmeresztő volt:)
Alek is félelmetes.
ráadásul akt modellek , borzasztóak.
Sziasztok!Nagyon gáz a két tesó...két hülye trampli...ezek modellek?Egyáltalán honnan vették,hogy ez a stilus vonzó lehet bárkinek is?Ráadásul tegnap is láthatóan kiprovokálták a veszekedést,belekötnek mindenbe!
ez jó :))))
hát igazad van borzalmas ronda szájuk van.
A VV -ben Éva is szokott kiabálni , de ő ezekhez képest úri nő volt még akkor is amikor Jerzyt leköpte.
Sok? Még annál is több.:-/
Valóban rondák és közönségesek!
Remélem nem sok ilyen nő szaladgál közöttünk mert akkor én szégyellem magam.
De, biztosan észreveszi, csak egy magasabb érdek azt kívánja, hogy ők műsorban maradjanak, ameddig csak lehet.
Nagyon feszült lehet, szerintem nem bírja a versenyszellemet sem és azt helyzetet sem, amibe saját maga sodorta magát. Neki szerintem csak ártani fog ez a műsor, bármi is lesz a végkimenetele. Nem kellett volna jelentkeznie.
igen őket sem bírom az egész műsor nem igazán jön be
Rondák és közönségesek,nem is értem miért vannak úgy elszállva maguktól-
Alek nem veszi észre hogy milyenek?
Számomra ők nagyon visszataszítóak.
Ő nagyon nincs rendben lelkileg. Olyan instabil és depresszív, hogy csak na.
Nekem a tesók unszimpik nagyon,bele tudnék lépni a képükbe:)
pedig ez a Barbara vakon oda van érte szinte vakon megy utána .Tiszta gáz az a csaj.
hát nem valami ész királynő az egyszer biztos, meg ha Alekba bele tudott szeretni valami nagyon sok észre nem vall.Nekem az a csaj nagyon unszimpi.
Én nem tudok olyan nőt elképzelni, akit az Alekosz meg tudna bolondítani.:) Olyan abszurd.:)
de aztán nagy részük csalódott benne .
ez kihasználva bolondítja meg Alek.
igen ez is igaz, hogy kibe, de ő kis naiv teremtés kicsit butácska is.Más nem is várható tőle, Alek meg megbolondítja.
Egy részük már szerelmesen költözött be, mert a VV-t nézve beleszerelmesedett. Van aki ott lett szerelmes, ahogy meglátta élőben ezt a csodaszép embert. Pl Veronika, mert ő azt mondta, ahogy fel volt öltözve Alek, ő még ilyen szépet soha nem látott.
Tök életszerű az egész. :DDD
És mivel Alek bevallotta, hogy nem szereti a szép nőket (vajon miért?), tudni lehetett, hogy Évi lesz elküldve.
Engem nem az lep meg, hogy egy hét alatt "szerelmes" lett, hanem az, hogy kibe.:))))
Ezt vissza lehet nézni valahogy?
Sziasztok!
Mizu Alek fronton?
Még most sem tudok nagyon jönni de igyekszem majd!
igen azt mondták, hogy nem olyan mint amilyenek a tévében mutatta magát, de hogy is képzelték, hogy olyan lesz élőben is mint amilyen a tévében volt.De azt a Barbarát sem értem , hogy lehet már szerelmes 1 hét után .
lehet ha lehull a lepel akkor még rosszabb lenne, bár ettől rosszabb :)))
További ajánlott fórumok: