Alakformáló sport, torna? (beszélgetés)
Nem valószínű, hogy hatással lesz rám egy két gyerkőc. Édesanyámra sem volt. Különben is, nem tíz év múlva szeretném az eredményt látni. ;)
Alapvetően formásodnom, izmosodnom kellene, mivel vékony vagyok ennek nem lehet akadálya. Gondolok most arra, hogy nem plusz kilók leadása miatt akarok sportolni. Például futni imádtam és tudtam is elég gyorsan, de nem akarok visszatérni mert csak szálkásítani fog, egyszóval nem fog előnyömre válni.
Ha nagyon látványos fejlődést szeretnél, akkor én mindenképpen a konditermi edzést javaslom. Három-négy hónap alatt kemény munkával jelentős és nagyon látványos eredményt tudsz elérni. Az egyik edzőtársam 42 kilóról indult, három kiló tiszta izmot pakolt magára ennyi idő alatt és nő létemre én is azt mondom, hogy állati jól néz ki. Gömbölyödnek az izmok rajta mindenhol, ahol kell!
Ha inkább otthon, vagy a szabadban mozgolódnál, akkor ajánlom a lépcsőzést, a guggolásokat és kitöréseket, húzódkodást felsőtestre, fekvőtámaszokat.....Keress rá a fegyencedzésre esetleg, vagy az Insanityre. Mindkettő nagyon tuti!
A genetika nem akadály, csak vedd fel a kesztyűt ;))
Vékony lányka koromba egy kicsit sem érdekelt, hogy nincs fenekem, csípőm és semmim.
Nem tudom nálad ez mit jelent, de nem hiszem, hogy tenned kell ellene. Persze a mozgás kell. Torna és bicaj vagy egyéb rendszeres sport, de nem azért, hogy nőiesebb legyél, bár ha a nőiesség a lényeg, akkor én táncot javasolnék, ami tényleg ezzé tesz.
De nem aggódnék nagyon ezen, hiszen szülsz egy-két gyereket és mér meg is lesznek a nőies domburalataid:)
További ajánlott fórumok:
- Mozogtál, tornáztál, sportoltál ma eleget?
- Mit tornáztál, sportoltál ma?
- Te mennyire voltál edzetlen, mikor elkezdtél sportolni, tornázni?
- Szerintetek le lehet fogyni, ha alakformáló tornát csinálok és diétázom?(térdfájás miatt)
- XI. kerületiek ti hová jártok tornázni? Alakformáló tornát keresek!
- Kistarcsai fitness teremben, milyen a spinnig illetve alakformáló torna?