Akupunktúra és fogyás (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Hát most nagyot csalódtam magamban!
Lehet,hogy most fáradtam bele a diétába,vagy a hormonjaim megbolondultak,de eszek össze vissza,amit megkívánok:-(((((((
Lehet,hogy most kicsit fel kellene függesztenem egy két hétre és friss elhatározással újból nekiállni!?!?
Szia!
Biztos vannak ilyen veszélyek. Oda kell fiygelni. Én egy akupuktúrás kúra után - kis odafigyeléssel - 2 évig tudtam tartani a súlyomat. Azután újabb 2 év telt el, amikor szépen visszajöttek a kilók. De akkor már nem figyeltem oda. (csipsz a tv előtt, csokika a számítógépnél, nasik és jutalomfalatok - mert megérdemlelm stb). De még így sem jött vissza annyi, mint amnennyiről elindultam anno.
Én is:)
Én ugyan nem próbáltam,de több barátnőm igen:végig senyvedték, aztán több jött vissza, mint amennyi lement
Szia!
Hogy vagy? (testileg-lelkileg)
Szia!
Nekem 1000 kal diéta,no szénhidrát...
húúú, kitartást Nektek!
Mit ehettek mellette, napi hány kcal-t?
Na ezzel én is így vagyok,mert a párommal mostanában szörnyülködünk azon,hogy mennyi jó ismerősünk próbálkozik !évek! óta és semmi,az meg amelyik eldobja magától annak meg elsőre.
Alakulok,bár beiktattam két diétát az egyikkel 5 nap alatt lement 2,5 kg,a másik sajna egy hét alatt csak 1,úgyhogy most pihizek egy hetet és jövő héten megint megcsinálok egy 5 napost.Úgyhogy most olyan 81 kg körül mozgok.A doktornő mérése szerint 5 hét alatt 7,5 kg-t fogytam.
Természetesen a párom megint hazaállított egy nagy tálca sütivel,így ha nem akarok bűnbeesni el kell,hogy ajándékozzam:(((((((((((((((((
Egyébként meg ne csüggedj,ő nem a ti babátok volt!!!
Én ezzel nyugtattam magam,amikor a mi picink is úgy döntött,hogy nem minket lep meg.Egy kis szünet után meg eljött a mi babánk,úgyhogy fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!
Hogy állsz a fogyással?
Én össze vissza falok most mindent,lehet,hogy a hormonjaim most kicsit megbolondultak:-))))
Aranyos vagy,de ilyen az élet:ahol várnák oda nem ad,ahova nem kéne oda igen:-((((De jól vagyok,köszönöm!
Jaj,de sajnálom én is,mert olyan jó volt olvasni az örömödet.KITARTÁS!!!!!!!(olyan rossz,mert erre tényleg nem lehet mit írni,sajnos én is voltam ebben a cipőben)
De kemény csajszi vagy!!!!!!!!!!
Aranyosak vagytok!
De hál'Istennek ura vagyok a helyzetnek....:-(((
Szia!
Erről a mágnesről nem is hallottam még!
Nekem 5 napja van a fülemben tartós akupunktúrás tű. Az éhségem a 0-val egyenlő, ha néha rámjön egy kényszeres nassolhatnék a tv-előtt akkor meg kaptam hozzá egy mágnest, kb. fél percig odatartom az egyik tűpárhoz, és már el is múlik. Az agyam is csodálkozik, hogy az előbb még éhes volt, aztán már nem! Kilóra viszont most kezdett el vmi megmozdulni, mert eddig hiába nem voltam éhes mindig ennem kellett, mert az illem megkívánta (tudom hülye kifogás, de tényleg) , amúgy utána meg rosszul voltam, mert nem kellett volna ennem!
Más kipróbálta már ezt a módszert?
(Ajánlanak hozzá ultrahangos zsírlebontást is, meg kaptam hozzá nagyon hatásos kis zselét, ami finomít a kontúrjaimon!)
Hát mondott rosszat is,de jót keveset:-((
Lehet méhen kívüli,vagy elhalt...
De én érzem,hogy minden rendben van:-))
Hát remélem én is minden rendben lesz!
Bár a doki nem köntörfalazott ma:-((((
Eredmény bizti lesz,csak légy kitartó!Majd holnap vagy holnapután lesz hatása a tűknek!
További ajánlott fórumok:
- Fogyás cérnabeültetéses akupunktúrával
- Bp-i nagyon jó, fogyást elősegítő akupunktúrás orvost keresek! Tud valaki ajánlani?
- Az akupunktúra a fogyáson kívűl még mire jó?
- Mennyire hatásos az akupunktúrás kezelés a fogyásban?
- Hol van Fehérváron jó akupunktúra, ahol a fogyással foglalkoznak?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban