Akupunktúra és fogyás (beszélgetés)
Én is úgy vettem észre,hogy dokija válogatja,hogy ki mennyi tűt tesz be.
Bár most majd megkérem,hogy stresszre tegyen be nekem még 1 tűt,mert türelmetlen vagyok picit és nem szeretném,ha a kis Törpém inná meg a levét.Mondjuk nem a f.kúra miatt vagyok stresszes,hanem alapjáraton.
Igazából kicsit már bánom,hogy 5 évvel ezelőtt szedtem a Teronacot,mert azóta vagyok enyhén szólva idegbeteg.Úgyhogy,ha tud erre szúrni a doktor néni,akkor szúratok.
sztem, hogy kinek hová és hogyan tesznek tüt, ez dokija válogatja...
kitartunk!
én tuti,a mig le nem megy rolam ez a 10 kg!
:o)))
Nekem mindkét fülembe tesznek egyszerre tűket. Az egyikbe 4, a másikba 5 tű van.
Nektek csak 1 fülbe van tű?!
Én is életmódot próbálok váltani,ezidáig úgy néz ki sikeres,de bízzuk a végére.
Az a 6 kg meg szerintem max.1 hónap alatt lemegy,ha az a 4 kg ilyen gyorsan leugrott rólad.
Én meg azt hittem visszahízom,amit lefogytam(pedig nem ettem többet se + hízlalót se),de csak a menses volt felelős érte.Amióta megszületett a kisfiam,azóta semmi előjele nincs a mensesemnek,hogy mikor fog megjönni,egyszercsak puff itt van.Úgyhogy hála csak emiatt híztam 40 dkg-t.Egyébként nekem meg 15-20 kg van hátra(legalábbis én szeretnék lefogyni min.65-70 kg-ra,úgyhogy én örülök,ha aug-ra lemegy rólam(ha lemegy):))))
De érdekes,hogy a doktor nő nekem eddig mindig a balba tette a tűt,mert hogy jobb kezes vagyok.
Ezekszerint nálatok cserélgeti a fület?
Na ennyit mára,kitartást mindenkinek!!!
Sziasztok Csajok:)
Mizu hogy vagytok? Ugye nem csökken a lelkesedésünk?!Nekem múlthéten cseréltek fület:D és a balba kerültek, és képzeljétek, hozzá sem bírok érni még a fülem széléhez sem annyira fáj...alig várom h csütörtök legyen és fület cseréljünk...egyébként 2hete van tűm és 4 kg fogytam,de én nem fogyizok hanem életmódot próbálok váltani, h késöbb tű nélkül nehogy vissza fusson a duplája...meg igazán sanyargatni sem szeretem a testem:)még 6 kg van hátra minimum, remélem kitartok.Hajrá csajok, ha nektek megy akkor én is erős maradok!
Sziasztok!
Én nem igazán tartottam be a diétát, de így is fogytam 1 kg-t 2 hét alatt.
Szerintem ez is eredmény?!
Engem nem zavatnak a tűk.
Úgy szoktam oldalra fordulni, hogy az arcom alá teszem a kezem és akkor magasabban van, mint a fülem, próbáld ki, nekem bevált! :-)
A nyakam sem fájdult meg...
Sziasztok!
Hát ez a hét nem nagy eredményt hozott:fél kg:-(
De mondta ma a dokinő,hogy van amikor megáll kicsit a folyamat.
Most 6db tűt kaptam,így nem is tudom,hogy tudok e majd aludni,mert se a jobb se a bal oldalon nem tudok majd feküdni,mert a porcban lévő tűk nyomnak...
Majd hanyatt..
Remélem ezen a héten jobban mennek majd a kilók!
Hát ez nekem új.A google-n utána néztem,de szerintem az egy kicsit komplikáltnak hangzik nekem,hogy csak gyógynövényeket ehetsz.Akkor már inkább azt a masszázst próbáld ki,bár kicsit húzós az ára(10 alkalom=47 e),amit a kismama újságokba hirdetnek.(Szerintem ezzel a kiegészítőkkel+spa méregtelenítéssel ez még drágább lehet,mert itt Fváron csak a spa 18e-be kerül 10 alkalom és az még nem bizti,hogy elég.)Azt nagyon dícsérik.Speciális krémeket jutatnak a bőrbe simogató masszázzsal.Egy kezelés egy óra.Ha esetleg érdekel írd meg hol laksz én meg küldök telcsiszámot.Mellesleg kevés helyen végzik csak ezt a masszázst,pesten is csak két helyen.
Úgyhogy csak szólj,ha segíthetek és érdekel.
Szióka!!!
Emmus!
Megtaláltad a Level-t???
Ha igen mi a véleményed róla?
Szerintem kicsit durva,bár így tűkkel már simán menne.Lehet jövő héten tűcsere után kipróbálok egy 5 napost,hogy úgy jobban ugrálnak-e le a kilók?:)))
Hát igen nem volt semmi:)))
Megmondom becsülettel én ebédre majdnem ugyanazt eszek,mint eddig,csak a másodikat salátával(általában az v.milyen húsi).De a reggelimet meg a vacsit kiváltottam gyümölcsre.Almát eszek akkor is amikor édességet kívánnék(amiből van itthon dögivel).Úgyhogy ezért voltam a hét elején megszeppenve,hogy így is fogok-e fogyni,de hála égnek FOGYOK.Egyébként nem is nagyon kívánom az ételt.Ellennék én is a kefírrel,de én nem szeretem kifli nélkül:)))))
Tényleg jót írtál!!!:-DD
Igazad van!
Itt vagyok :D voltam tűcserén a héten és nekem 10 nap alatt ment le 3,5 kg. Csajok annyi mindent kipróbáltam már, az elmúl 8 éve alatt, és most is az sikerül amivel a 35 kg-mat fogytam lazán.Egyensúlyt tartani aa testben a tápanyagokkal. Ha túl szélsőségesen táplálkoztok annak késöbb meglesz az ára!!Délig gyümölcs, délben a táplálékod 70%legyen friss zöldség, 30%husi. este (18-29 óra között)értékes szénhidrátokat kell enni. Mivel az jó a lelkünknek és az idegeinknek is! Ezek: mindenféle zöldségből készült párolt ételek: lecsó, gombapaprikás, spenot, köles..stb..késöbb majd lehet burgonya és hüvelyesek is.Ne keverjétek a fehérjét a szénhidráttal!Könnyebben emésztünk így és marad energiája a testnek zsírt égetni!Egyetek minden nap gyümölcsöt, zöldséget, és fehérjét( húst v sajtot).Ne egyetek egyfélét! Súlyt csökkenteni lehet ideiglenesen, de a test kéri ami neki jár!Egyoldalúság nem egészség centrikus!Nekünk legyen az a cél hogy örökre megszabaduljunk maga a kövérség problémájától egy életre!Táplálkozási szokásainkat kell átalakítani és nem kínozni a testünket!Segíts neki inkább mint bántod!
Húúú de bölcs voltam ma is :D puszi és sok sikert!!!!
igen. bár, szerintem a tűkkel mindent ki lehet bírni.
jövő hétre tervezek egy lé napot is majd, paradicsomlé & víz kombináció.
szorítsatok, hogy a 7 végét is könnyen átvészeljem a wellness közepén:o)
jó 7végét Mindenkinek!
igen, ajánlotta a doktornő.
6 doboz kefír kb a 600kcal és csak azt eszem egész nap.
max paradicsomot hozzá, de jobb anélkül.
+sok-sok víz:)
nagyon szépek az eredmények Lányok.
Örülök, hogy igy bevált az akup nektek is!
én mérlegre csak heti 1x állok, de érzem a ruháimon, hogy napról napra könnyebben jönnek fel rám:o))))
most 7vége munkahelyi wellness, remélem kibírom majd evés-ivás nélkül!
mostanában kefírnapokat tartok és max paradicsomot eszem hozzá.
Köszike.Most örülök is nagyon.
Bár abban reménykedem,hogy azért hetente min.1-1,5 kg lemegy,mert akkor talán nyárra még ki is fogok nézni valahogy.
De ez a jövő zenéje,majd meglátjuk,de nem csüggedünk!!!
Nagyon ügyes vagy!!!
GRATULÁLOK!!
Nekem is azt mondta a dr.nő,hogy nem mindig lesz az,hogy hetente 2-3 kg lemegy,néha stagnálni fog!
De így is nagyon jó eredményt hoz!!
Örömmel jelentem tegnap voltam tűcserén és nem csak a doktor néni nézett nagyot,de én is.1 hét alatt -3,5 kg!!!:)))))
Úgyhogy úgy érzem nekem be fog vállni.Nem tudtam jelentkezni előbb,mert itthon van a párom és tekerektünk,mert járok még mellette jade köves masszírozásra(kivéve,ha derekam is bírja).
7-től meg megkezdődik a program:kutyaséta,Manó fürdetés+etetés,majd a kedvenc sorozataim.Így én ezért voltam eltűnve.
De most itt vagyok és dicsekedtem egy kicsit,mert tök örülök,ugyanis diétával nem fogytam ennyi,viszont az éhségtől meg majdnem összeestem.
Bár a dokinő felhívta a figyelmemet,hogy nem lesz mindig ennyi,de nem baj,mert ez szép kezdett volt.
Sziasztok!
Nekem egy hete vannak tűim, bár a diétát nem nagyon tartottam be, négis fogytam fél kg-ot!
Persze, ez még semmi, de diéta nélkül azért eredmény!!! :-)
Nagyon féltem, attól hogyan fogok aludni vele, de semmimgond.
Viszont a fésülködésnél meggyűlik a bajom a tűkkel, még nem szoktam meg!
Lányok!Hol vagytok?
Hogy álltok a diétával?
Fagyit ehetsz!De ne este!
Én is bűnöztem tegnap:ettem 4db kicsi sós rudat:-((
Mondjuk a dr.nő engedélyezett heti egy "bűnözést",de szigoruan délelőtt!!
én ma bünöztem:( töredelmesen bevallom.
este ettem 3 kisgomboc fagyit.
DE holnaptol ujra, keményen nekiállok, mert máj 26-ra még néhány kg-al könnyebbnek kell lennem, mert eskuvore megyek...
szio Csiga78,
mi az a 'level'?
nem tudom:) vmi diéta fajta?
De jó neked,én már annak örülnék,ha 7-sel kezdődne a szám a mérlegen,de nem csüggedek,mert akkor nem lesz siker.Holnap megyek tűcserére,úgyhogy kiderül a doki szerinti hiteles eredmény.
M.aljon jól hangzik,amit csináltál bizti finom is volt.Én még egyelőre ötletszegény vagyok,úgyhogy olvasgatlak benneteket,hogy miket főztök és majd kipróbálom mikor nincs itthon a férjem,addig meg maradok a tatzikinál,meg a gyrosos köretnél.Amióta megcsináltam a level-t azóta ötletszegény vagyok.Előtte folyamatosan kreáltam,a párom meg is volt lepődve.
Meg kicsit megnyugtattatok,hogy azért a főtt étellel is lehet fogyni,mert azért napokon keresztül csak hidegen élni nem túl jó.
Na ennyit mára,holnap tűcsere után jelentkezem.
Szióka Mindenkinek!!!!
Amig szünetelt a DOMINÓ játék összeütöttem magamnak egy kis kaját:
tupi edénybe pároltam sárgarépát,karfiol,brokkolit+csirkemellet,fűszereztem,petrezselyem,15 perc mikróba,aztán joghurtot+1tojás sárgáját+sajtot öntöttem rá és még 5perc mikró.Istenien néz ki!Na meg az illata!Bizti finom lesz!
További ajánlott fórumok:
- Fogyás cérnabeültetéses akupunktúrával
- Bp-i nagyon jó, fogyást elősegítő akupunktúrás orvost keresek! Tud valaki ajánlani?
- Az akupunktúra a fogyáson kívűl még mire jó?
- Mennyire hatásos az akupunktúrás kezelés a fogyásban?
- Hol van Fehérváron jó akupunktúra, ahol a fogyással foglalkoznak?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban