Akupunktúra és fogyás (beszélgetés)
Sziasztok, 59,7 vagyok, fogytam 4,5 kgt a 3 hét alatt.
Kicsit kihalt ez a topic úgy látom.
Igen a kislányommal voltam. Hogy haladsz? Csütörtökön megyek. Most az a furcsa hogy vékonyodom, meg kell szoknom az új testemet :)
Szép napot mindenkinek.
Szia! igen megyek, és még 31.én is, akkor kapok 3 hetes tűt, aztán remélem azzal el is érem a célt :).
Szuper hogy neked is újra beindult. ma reggelre visszamentem 61re meglátom holnap mi lesz.
Te mész még? nem együtt voltunk ma? fél 11kor?
Kyra hogy vagy? Azthiszem a multkor a mellettünk lévő ágyon feküdtél :)
Hogy sikerül, minden a legjobb? :)
Szia!
Köszi, hogy mindent ilyen részletesen leírtál!!!
Drukkolok, hogy elérd amit szeretnél!!!
Ezek után azt hiszem én is bejelentkezem, és nekifogok!
Szia!
Minden ok, az tetszett, hogy komplexen nézi az embert, más esetleges problémákra is rákérdezett és kezeljük azokat is, hiszen mindenkinek más-más okból lehet túlsúlya, vagy más oka van annak, hogy nem tud lefogyni. Hétfőn kaptam helyben kezelést testen, fülön, vmi zsírbontó rezegtetés is volt. És tartós tűkkel jöttem el. pénteken megyek újra. Eddig jó, nyugodt vagyok, tényleg nem naygon érzek éhséget,nem vagyok energiátlan eddig, de ez még csak a 3. nap., vagy azt érzem, hogy üres a gyomrom, de nem zavar.
Én kb 800 kcal-t ehetek, kb 10 kgt akarok fogyni.
Néha zavarnak a tűk, érzem őket, hogy ott vannak, néha meg észre sem veszem,néha beleszúr egy ponton. Kaptam étrendet is. Az első kezelés 7500 a tarós tű pluszban 2300, a további kezelések alkalmanként 4500 lesz. Én 64,5 kgról indultam, most 63,4 vagyok, és 53-54 szeretnék lenni. Étrendet is adott, és tanácsokat. Majd még beszámolok a további fogyásról :).
Szia!
Mesélnél? Milyen volt? Mennyibe került?
Stb.
Köszi!!!!!!!
Szia!
írtam Neked privát üzit!
Üdv!
Igen a diéta az már rájöttem elengedhetetlen, de mivel nem vagyok éhes ezzel nincs gond.
Én pont ma járok 1 hónapja. eredmény: -6,2 kg., és még én voltam elkeseredve...
NA, mostmár tényleg nem értem...
Van! :)
Akaraterő kérdése. Ha nem diétázol mellette drasztikusan, akkor nem használ sokat.
(Én csak 1,5 kilót fogytam tőle 3 hónap alatt, diétával...)
Van akinek pajzsmirigy alulműködése van, és jár akupuktúrás fogyasztásra?
Szivesen konzultálnék a tapasztalatokról.
sziasztok!
Tudna valaki nekem pesten ajánlani akupunktúrás orvost? Le kellene dobnom néhány kilót, és olyat szeretnék aki ért hozzá, és nem a múlt héten kezdte el, és aki már valakinek bevállt.
Köszi!!!
Szia Zoeja!
Én ma voltam először akupunktúrán de Szentesen,nem tudom ez segít-e valamit!Egyébként lehetséges,hogy Vásárhelyen is rendel,amert amikor felhívtam megkérdezte melyik város..szóval megkérdezni meg lehet!Ha érdekel a száma szívesen elküldöm!
Egyébként az első kezelés 5000 volt,a többi 4000 lesz..hát én kiváncsian várom,tudok-e fogyni,mert azt mondta ő rá meri tenni a fél kezét,hogy valami hormonbajom van,azért jött fel hipphopp 20kilo..szal ha nem megy le egy hét alatt 2kg akkor megvizsgáltat..ennyiből korrekt!!
Egyébként ő semmilyen étrendet nem ir elő..vagyis nem mondja meg h Konkrétan miket kell enned,hanem elmondja miket nem ehetsz,és miket mikor.Napi 3*is étkezés,de nem kell kaloriákat számolni..
egyébként azt mondta,hogy nála alap a heti 2 kg,tehát havi 10.
No ha érdekel a száma,akkor nagyon szívesen megadom!
üdv:))
Szia!
Hódmezővásárhelyi vagyok és szeretnék helyben akupunktúráskezelésben részesülni.Tudnál nekem segíteni,
Sziasztok Biatorbágyon lakom.Budapesten vagy Éden a lakhelyemhez nem túl messze keresek akupunktúrás helyet elérhető áron (1000-1500 ft /alkalom Ha valaki tudna segíteni írjon az E-mail cimemre : rokxyster@gmail.com
köszi mindenkinek.
Szia Rita!
Köszi szépen az elérhetőségeket. Mostmár indulhat a fogyókúra :) Szép napot mindenkinek
Szia!
Fehérvári vagyok én is, és akupunktúrát keresek. Megkérdezhetem, hogy kihez jársz? Nagyon szeretném elkezdeni én is, de még nem találtam senkit. :(
További ajánlott fórumok:
- Fogyás cérnabeültetéses akupunktúrával
- Bp-i nagyon jó, fogyást elősegítő akupunktúrás orvost keresek! Tud valaki ajánlani?
- Az akupunktúra a fogyáson kívűl még mire jó?
- Mennyire hatásos az akupunktúrás kezelés a fogyásban?
- Hol van Fehérváron jó akupunktúra, ahol a fogyással foglalkoznak?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban