Akupunktúra és fogyás (beszélgetés)
Nagyon-nagyon régen....
De a tű állandóan kipottyant a fülemből:) aztán már csak találomra szúrtam vissza. Nekem nem jött be!!
Szia:)
mármint használ?
hogyan működik?
stb
Sziasztok!
Próbálta már valaki az Akvamarine szalont?
Sziasztok....
Nagyon szeretném megtudni Dr Giller diétás étrendjét, amit nála kell betartani a kezelése alatt. Ha valaki tudja, írjon nekem. Köszönöm....
Szia! Írj az email címemre napközben, azt azonnal látom. zsuzsa217@gmail.com
köszi
Szia!
Engem lehetne, hogy érdekelne... ez a 40.000 ft két felé bomlana, vagyis fejenként 20.000 ft lenne? és ez a 10 alkalmas akupunktúrára érvényes, vagy mire is pontosan? Előre is köszi a választ.
Sziasztok! A kiskegyedben láttam, hogy megint van olyan akció az átváltoztatjuk szalonban, hogy ketten 1 bérlettel. Csak bejelentkezni kell ketten! A bárlet ára 40000.-ft/2
2 éve 15 kilót fogytam 2 kúra alatt a szentistván körúti átváltoztatjuk szalonban. Sajnos vissza jött.Keresek valakit akivel mehetnék akupunktúrára. Ha érdekel valakit írjon! zsuzsa217@gmail.com
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki ismer Bp-en egy jó akupuntúrás dokit, a Giller doktornőn kivül? Előre is köszönöm a választ!
Szép napot mindenkinek!
Kedves Mindenki!
Most olvastam tovább a fórumot, ezért gondoltam intézek még egy hozzászólást, hátha tudok segíteni. Én tavaly ilyenkor kaptam ajándékba 2 kúrát bérlettel. (20 kezelés)amit egyhuzamban csináltam végig. Általában heti 2x tudtam járni. (ugye 3 a javasolt) 16 kilót sikerült így fogynom.Igaz az én súlyom 3szemjegyű. (még így is) . Rengeteget számít az, hogy teljesen elvette az éhség érzetet, és az édesség kívánást. (meglehetősen függő vagyok). Ettől könnyen betartható volt, ami nálam tényleg nagy szó, és igazából annyira nem vettem drasztikusan a diétát sem, mint az "kellett" volna. Giller doktornőhöz jártam. Szerintem szakmailag minden rendben van, csak személytelen az egész, és futószalagon mennek a páciensek, nem sokat kérdez, nem beszélget, hisz nincs idő. Ez nem igazán volt szimpatikus.. Ez volt az egyik ok amiért abbahagytam, no meg a pénz hiány. De nagyon szeretném újra folytatni, mert egy év elteltével sem jöttek vissza a leadott kilók, pedig visszaálltam a régi , - egészségesnek nem mondható- életmódomhoz. Ha valami kérdésetek van írjatok bátran! :) És ha tudnátok ajánlani Bp belvároson belül akupunktőrt, bérletes megoldással 30ezer ft körül, azt megköszönnéM!
Szia Dorcikaa!
Én a napokban felhívtam őket. Kicsit furcsa volt aki felvette a telefont, nehezen akarta elárulni az árat :)) de van valami akciójuk és így 33 ezer ft körül van egy bérlet ha jól emlékszem, egy kezelés pedig 4.000Ft. Többet nem tudok róluk, én azért még keresgélek.
sziasztok!
tud valaki valamit az átváltoztatjuk szalon akupunktúrás fogyásáról??nagyon érdekelne pl. az ár és, hogy használ-e??
előre is köszi
Nekem személyes tapasztalatom ugyan nincs, de nagyon sokan dícsérik.
(mennyibe kerül egy ilyen kezelés, ha elárulható? nem muszáj ide leírni, jó privibe is:) )
Szia!
Érdeklődni szeretnék,hogy a veszprémi dr-nő-ről mik a tapasztalataid?
Mikor és milyen ütembe vannak a kezelések és mennyibe kerülnek stb?
Nagyon érdekelne.
Én kb.5kg-ot szeretnék leadni,mert sajna másfél éve nem mozoghatok és lasssan feljött rám ennyi +-ba ami tudom,hogy nem olyan sok de engem nagyon is zavar. És erre gondoltam,hogy ez hátha segitene a fogyásba...
Előre is köszi.
Várom a válaszod.
én dr. Giller Mirjamhoz jártam egy időben, jópár éve volt, talán 5 kg-t fogytam, de nem vette el az éhségérzetem, virslinapot, főtt zöldségnapot , meg joghurtnapot kellett tartani, heti 2 kezelés volt, sok pénzért.
Biztos komolyabban is vehettem voolna, de nem éreztem annyira hatásosnak, mint amennyire reménykedtem benne.
Pedig jó lett volna, ha valami sikertörténetet irsz le.:))
Ez sajnálatos..ráadásul gondolom elég sokba került?!
Nos én jártam egy időben heti 2 alkalommal de egy "ÁTVERÉSNEK"tartom mert azt mondták akkor sikeres ha 600kcal betartom,olyan helyeket szúrtak ami az éhségérzetem csökkenti meg a csoki édesség iránti vágyam.............blablablatalán 1-2 kg fogytam,ja amíg a fülembe voltak a tűk addig ilyen elektromos árammal vagy mivel stimulálták a hasam hogy onnan is menjen le a zsír
nekem nem jött be :0(((
További ajánlott fórumok:
- Fogyás cérnabeültetéses akupunktúrával
- Bp-i nagyon jó, fogyást elősegítő akupunktúrás orvost keresek! Tud valaki ajánlani?
- Az akupunktúra a fogyáson kívűl még mire jó?
- Mennyire hatásos az akupunktúrás kezelés a fogyásban?
- Hol van Fehérváron jó akupunktúra, ahol a fogyással foglalkoznak?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban