Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Én nem mondtam hogy nem szeretem. Mindig megy a légzés figyelő ha Bencus alszik!!!
Éjjel főleg!
a telefont bébiőrre állítva Bencus ágyában a feje magasságába teszem és hívja a másikat ha nyöszörög vagy sír.
Igen, néztem, olyan mint egy mobil tényleg. :)
És ugyanúgy működik, mint egy bébiőr?
A légzésfigyelőt azért nem szereted használni, amit mondanak, hogy káros a babára?
Kis Husi, 11-kor jó megtömte a hasát :)
Na itt is vagyok. Most csak 130-at evett. Hát igen látszik hogy 11-kor 200 at evett, most még annyira nem is éhes:-D
Megnézted a telefonos képet. Tisztára mint egy mobil, nem?
oké!:)
Jó étvágyat Bencének ;))
Na az jó:-D MÉg van időd agyalni rajta:-D Jobb ha időben megvan.
Igen ez ilyen picike telefon olyan mint egy mobil. És 2 van belőle. Teszek fel róla képet.
nem is tudtam, hogy van ilyen funkció is :)))
már ki is találtam milyen lesz a szoba design-ja :DDDD
Ne is legyél ! Én sem voltam az.!!
Én csak akkor használok bébiőrt ha alszik és lemegyek a postáért vagy szeméttel vagy ilyesmi. De én a matáv telefonunkat használom bébiőrnek. Van bébifon funkció:-D
helyes! :)
a hajnali etetéseket még mindig ő csinálja? :)
Abban, hogy mit hol érdemes keresni, és milyet érdemes venni :)
Légzésfigyelőt már mi is vettünk bébiőrrel egybekötve hihetetlen jó áron. Igaz ez még a probléma kiderülése előtt volt de nem érdekel nem vagyok babonás.
Szóltam páromnak is. Örül hogy van 20 ezerért:-DDD
És megérti hogy másikat akarok.
Mármint Vatera ügyben??
Már pár éve fent vagyok. A légzésfigyelőt is ott vettem, és mázlim volt mert helybéli volta a csaj és házhoz hozta:-D
tök szupi!! :)
már nagyon gyakorlott leszel, mire mi odakerülünk, majd tőled kérünk tanácsot :)))
Dumálj csak nyugodtan:-DDD
Le akarom cserélni és kész!!!:-D
És le is fogom, igaz nem 100 ezres babakocsit akarok.
ühhüm látom is!
és már be is ugrott, hogy régebben is láttam már.
háát ha nem érzed vele jól magad, inkább cseréld le, az a lényeg, hogy neked és Bencének jó legyen :)))
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?