Akiknek fogkoronájuk van ide:) vélemények, tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem nem volt gyökérkezelés, csak lecsiszolta és úgy ragasztotta rá a dokinő. Ha egészséges fogat csiszol, miért kezelné?
Szerintem neked is az ínyed fáj! :)
Lehet csak fantomfájdalmunk van nem? :DD
Nekem nem okozott hányingert.
Úgy adtak nekem szurit mint mikor tömésnél, ha meg fájt adott közbe is.
a minta vétel az mennyire gázos?
valóban hányingert okoz?
Én nem kaptam!Úgy mászkáltam tanfolyamra,hogy elől le volt köszörülve 4db fogam!:S
Aztán végül is pont jókor jött,mert nem kellett osztály előtt felelnem!Olyan pösze voltam :)))
Sziaszok! Nekem hidam van hátul, kb. 8 éve. Meg lehet szokni, de én is félek, mint Bözse. Eszembe jut, hogy azért csak nem "saját". Ha elöl lesz, az azért biztos furcsa lesz, mert jobban látszik, meg minden harapásnál igénybe lesz véve. A hátsó fogakat jobban lehet nélkülözni:)
Én nem kaptam, olyan voltam mint egy banya egy hétig. :D
Még egy buta kérdés felétek:
Amit csiszolnak azt hogy kezelik ki mármint az ideget?
Ja és ha több korona lesz, akkor egyszere zsibbasztják, mármint csiszolásnál...sok kérdésem van ám:)
lehet ciki ez a téma de szerintem erről is témázni kell:)
Lehet hogy az ínyem, de tök olyan mintha a fogam fájna. Nekem 3 tag alatt nincs fog, 4 alatt van. Néha az is fáj ahol van néha az is ahol nincs. :) Rosszul vagyok én összerakva. :)
Nekem elől van 3db fog ezeket csiszolják, a másik kettő szintén elől van de ott már ki lett húzva oda rakja a hídat...a 3 db fog aziook koronák
de én kapok valami ideiglenes fogakat ti kaptatok?
Nem lehet,hogy csak az ínyed fáj?
Vagy Te a porcelán fog alatt mondod a fogadat?A csonkot,amire rá van rakva?Mert nekem az szokott fájni,pedig abban már nincs ideg...:)
Nem vészes, de nekem nincs ott fogam ahol fáj a fogam. :O Ilyenkor nem tudom mi van. :)
A korona egy db, a híd több db. Szerintem. :)
Nekem is van elől 4db,és én is szoktam érezni néha,mintha fájna,de el is múlik,nem vészes!:)
de milyen a korona?
És milyen a híd?
mi a különbség köztük?
Doki jó!
Rendelő modern!
Bizok a dokiban:)
Nekem elől most hiányzik..a fog tehát én hamamr megszokom, mert zavar a foghiány...
Nekem is elől van, 7 darabos híd. Ha eddig nem fájt valószínű nem is fog. :) nekem sajna néha fáj alatta is, de azt hiszem ez csak nálam van így. Maradj is bátor!
Először kicsit olyan,mintha sok összerágott rágógumit tapasztottak volna fel,de olyan hamar meg lehet szokni,hogy ihaj! :)) Én 2 hétig lelki beteg voltam,mert olyan szarul éreztem magam,hogy az leírhatatlan!Nem fájt,csak szokatlan volt!Aztán egyszer azon kaptam magam,hogy nem éreztem semmit! :)) Ne félj,fájni nem fog,simán meg lehet szokni!Nem tudom mit parádéztam én is? :DDD
Nekem előlvannak a fogaim, tehát 3db korona és egy két hídam lesz...igaz fogalmama sincs az milyen:)
gyökérkezeltek kedden de sajna gyulladt volt...ahova járok eddig sosem fájt semmi...tehát remélem továbbra is bátor maradok!
gtyökér kezelés egyáltalán nem fáéájt!
Szia! Igaz nekem híd van. Le volt köszörülve, én betojtam mikor az a hideg valami hozzáért, de kibírható. nem mindenkinek érzékeny állítólag. A tisztításhoz van egy olyasmi mint az üvegmosó kefe, csak nagyon picike, én a dm-ben vettem. Én már a sajátomnak érzem, még a hideg is beleáll, mivel átvezeti a hideget. :)
szia! a mintavétel nem fáj!!jól lehet enni a koronás foggal,kérdés majd meddig bírja..nekem is van,az első pár hó után harapás közben bennemaradt a barackban:))nevetséges de ez van.Aztán másik dokihoz mentem,az már hosszú évek óta jól bírja az evést remélem még sokáig.Kitartást és sok sikert:)
Smmi különös nekem tíz éve van csak kemény dolgokkal vigyázok nem eszem olyat mint pl. töpörtő bőr stb., mert akkor megrepedhet a porcelán rajtaUgyan olyan amúgy mintha sajátom volna nekem hidak is vannak fönn, egy alatt elromlott a fog azt ki kellett cserélni de alig jött le pl. úgy oda ragad. Szóval nem fog mozogni az tuti.
Nekem pénteken teszik fel, és nem tudom milyen érzés?
Utána hogyan tovább?
Pl Étkezések stb mennyire lehet érezni, hogy nem igazi?
Igaz jó tuti helyre járok dokihoz, de félek attól amikor leveszik a intát..valaki elmesélné milyen érzés?
További ajánlott fórumok: