Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után (beszélgetés)
Lányok!A lombik kezelés bezavart valamelyikőtöknek a későbbi ciklusba?Úgy értem hogy időben megjött, és a mennyisége is normális volt?
Mi is ma vagyunk 35 hetesek :D
Köszönöm a válaszokat és gratulálok mindannyiotoknak! :) Hétvégén kiderül, hogy mikor megyek UH-ra, már izgatottan várom! Reménykedem, hogy kettő szívecskét hallunk dobogni, de azért egynek is nagyon nagyon fogunk örülni!!! Csak minden rendbe legyen!
Szia! Szintén 5naposok ET+14 Hcg:1302 egy baba. Már a 35 hétben a kisasszonnyal :) .
Szia.
Én is 2db 5 naposat kaptam vissza, ET+14 nap 2000 volt a HCG, ketten voltak, de a 6 héten elment az egyik, lett helyette egy hematóma,de most 28 hetes vagyok, egy kisfiúval. :-)
Helló ekkor szintén e körül volt nálam is. 1000 felett de ezután az egyik felszívódott. Dr a kisfiam itt van a karomban.
Gratulálok! Bármi lehet. Nekem ugyan így 1397 volt a HCG, akkor még ketten voltak.
Sziasztok. 2 db 5 naposakat kaptam vissza. Ma vagyok ET+14, HCG érték 939,8mUI/mL. Nagy az öröm, szeretném tudni, hogy megmaradtak mindketten vagy csak az egyik. Mik a tapasztalataitok?
Gratulálok a bébihez! Sok sok örömteli pillanatot kívánok! 😊
Gratulálok! Milyen szépséges neve van!
Boldog babázást!
Sziasztok megszületett a kislányunk Lilian 3440 grammal és 53 centivel és jo sok hajjal:)!
Szia! Nekem "csak sima" pajzsmirigy alulműködésem van, szerencsére nem autoimmun. Sok sikert! 😉
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek a csodához. Én még a lombik előtt vagyis alatt vagy. Már megy a szuri. Olyan sorstársat keresek akinek pajzsmirigy betegsége és magas AntiTpo- val sikerült. Nagyon örülnék ha valakitől kérdezhetnék ez ügyben. Tudom hogy ez a fórum nem ezért van. Bocsánat a zavarásért. remélem hamarosan én is vagyis mi (babókával) jövünk! Jó egészséget nektek!!!
Köszönöm Szépen Lányok :-)
Ahogy olvastom én vagyok a legdurvább.25kg plusz. Durván vízesedve az utolsó 2 hónapban. Szülés után -12 . Remélem még megy le. Dietam nem volt, kellett volna, de a cukrom rendben volt végig.
Szia! Hát nekem a 25. hét után indult be a hízás, mondjuk nem is diétáztam... a cukrom rendben volt de az utolsó két hét már vizesedt is. Összesen 15 kg-ot híztam ebből szülés után két héttel lement 9 és még van rajtam 6 de majd remélem még ebből is megy majd le. Nem tornázom és nem is diétázom a császár meg a szoptatás miatt még de ahogy letelik a 6 hét szeretném elkezdeni.
Szia! Igen gyarapszik, az evéssel nincs baj szerencsére 😄
Szia én 7 kilónál tartok es most múltam 39hetes:)
Ja, munka mellett az tuti nehéz. Én táppénzen vagyok, úgy könnyebb.
Köszönöm!
Ezt elég nehéz lesz tartani a munka mellett, de megpróbálkozom vele:-)
Nekem is a 160grammos szénhidrát diétát kell tartani.
Köszönöm szépen, és grat. hogy csak ennyit híztál.
Szia!
Én 33 hetes vagyok, eddig 5 kg-ot híztam.
66 kg-ról 71 kg vagyok most.
De 160 g-os szénhidrát diétát kell csinálnom, gondolom ennek köszönhető. Magas volt a terheléses cukrom.
Szia!
Köszönöm, az jó a +3kg. Milyen diétát csinálsz? Tudsz erről írni nekem?
Szia! Én holnap töltöm a 23. hetet, eddig 3 kg-t híztam. Igaz nekem diétázni kell IR miatt. Ja és alapból túlsúllyal indultam :(
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ki mennyit hízott eddig ill. aki már megszült mennyivel ment be a kórházba?
A 26. hétben vagyok 51 kg-ról most 60kg-on vagyok, az orvosom diétára fogott. (a cukor terhelésem is jó lett ill. nem vizesedek)
Tornázni nem tornázhatok, mert már volt egy haematomám. Bármi ötletet szívesen veszek, köszönöm :-)
Hello
De akkor már gyarapodik a fiad. Nag
Szuper hír! Gratulálok! Szép nagy baba, mi meg még csak most értük el a 3 kilót 😄 Hulla vagyok mert hasfájós a pici este sokat sír de csak túl leszünk ezen is.. Sok örömteli perceket kívánok!
További ajánlott fórumok: