Akik most kezdik vagy nemrég kezdték a lombikot! (beszélgetés)
Sziasztok csatlakozhatok?Bár én már nem vagyok kezdő,hat sikertelen inszem,egy elhalt ikerterhesség,egy sikertelen fagyasztott ET és utoljára hétfőn volt ET.Várom,hogy tesztelhessek!
Én az összes vizsgálatot TB-re csináltattam,így legalább az nem került pénzbe :-)
Volt rövid és hosszú protokolom is,kb ugyanolyan eredménnyel.
Napzuhany gratula,remélem még sokan követünk :-))
Szia Fanni!
Nekünk a kromoszóma, HIV, Hepa, meg még valami együtt volt 34e Ft, de ebből a kromoszóma az húzos.
Szia!
A kromoszóma vizsgálatot nekünk is ott csinálják, az mennyibe került?
Köszi a biztatást! :)
Vigyázz magatokra! Én csak szülés után szoktam gratulálni, addig drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Szia Fanni!
Nekünk is meg kellett csináltatni ezeket a vérvételeket. Mi a Kaáliban csináltattunk mindent. Mondjuk nem volt olcsó.
Mi is az első lombikra készülünk 3 inszem után. Múlt héten kezdtem a szurit, csak abba kellett hagyni, mert a férjem megbetegedett. Márciusban újból kezdünk.
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy vajon min múlik, hogy valaki hosszú vagy rövid protokollon vesz részt? Mert abban reménykedem, hogy mivel minden eredményünk jó, és nem találtak semmi problémát, így nem kell a lombikot egy hónap fogamzásgátló szedéssel kezdeni.
Hű, én nagyon lemaradtam valamiről. Szóvel akkor sikerült a lombik? :)
Ez a Tándor tudhat valamit!
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Ma derült ki, hogy nem sikerült a 4. inszeminációm sem. Most el kell mennem vizsgálatokra, hiv, hepatitisz, mélyvénás trombózis, kromoszóma vizsgálat. Ezek vérvizsgálatok ugye? Remélem március közepén már kezdjük is a stimut, és áprilisra van időpontom lombikra.
Van ismerős nevek:) Próbálok visszaolvasni!
További ajánlott fórumok:
- Akik nemrég kezdték a ricinusos hajnövesztést
- Akik mostanában kezdték/kezdik a diétát
- Akik mostanában kezdték/kezdik az Atkins-diétát! (2010.okt. körül..)
- Hogy bírjátok anyagilag a lombikot?
- 2 gyerek után a lombikot támogatja-e az OEP?
- A téma azokhoz szól, akik rendszeresen sportolnak, vagy nemrég kezdték