Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének! (beszélgetés)
sziasztok :)
Szerencsere (es legnagyobb meglepetesemre) az unnepek alatt en sem hiztam, pedig sutottem-foztem jo haziasszonyhoz meltoan :) :O
Ma meg mar mentem is edzeni megint, nagyon jol esett, kellett mar :)
Lassan elindulok én is, de jelen pillanatban megmozdulni sincs kedvem:D
Krisztinucika, te nagyon ügyes vagy, irigyellek!:)
Milyen volt az edzés Noémi?
Az ünnepi forgatag plusz 2 kilót eredményezett nekem:S Mától már újra konditerem, remélem gyorsan helyreállítom magam. azért a -5.4 kg jobban hangzik, mint a 3.4:D
Heti 3-szor szeretnék az idén is menni minden héten.
Ti merre vagytok? Nagyon eltűntetek:(
Szép jó reggelt!
Húú, én az 57 kilótól fényévekre járok:D
Annyit tornázunk, hogy muszáj jó alakunknak lenni. Meg lesz a gyümölcse, csak ne adjuk fel!:)
Akkor simán van esély, hogy nekem is olyan jó alakom legyen mint Neked:)
Úgy érzem muszáj sokat kardióznom, mert anélkül ezek a kritikus területek ne, akarnak formálódni..
Az otthoni szobabiciklim (ami anyánál van), az nekem is sokkal durvább volt. Az nem fekvő, hanem rendes. De azon én is kegyetlenül izzadtam, és pár éve annak volt köszönhető a fogyásom.
Mindenesetre remélem, jó ez is:)
Te hány kilót akarsz még leadni?
nálunk is van olyan a teremben bevallom még nem próbáltam:D:D
Hát ha én tekerek, akkor leizzad a hátam az 1óra végére és jól elfáradok, nem túl lassú nem is túl gyors tempóban tekerek, bár szoktam néha intervallumosan tekerni:)
Nekem a csípő, fenék, popsi terület a leggázosabb és érzem hoyg jól mozog a csípő rész, főleg ha előre dőlve tekerek...persze ugye helyi fogyás nincs:)
A pulzusomra én is figyelek, bár nekem nincs nyugalmi állapotban, igyekszem azt a zsírégető tartományt tartani...és érzem hatásos, tényleg tök jó:)
Nem tudom még mi lesz ma majd meglátom:)
Jó reggelt csajok!
Látom, nem vagyok egyedül a bicikli mániámmal:) Én azt szeretem a legjobban. A teremben olyan bicaj van, ami szinte már fekvő. Tekerek egy órát de nem érzem, hogy hű de elfáradtam, a pulzusom is szinte nyugalmi állapotban van, de mikor tekerek, nyomkodom a lábamat és érzem, hogy igenis dolgozik, feszül az izom. Szóval remélem, hatásos:)
Mai progi?
Én is olvastam, hogy ha az orvos nem tiltja a mozgást, akkor kocogni lehet amíg jól esik.
Nagyon ügyes vagy:)
A mozgásod akkor is megvolt!:)
Én elmentem, de most megint érzem a torokfájást:S De nem az edzés miatt, hanem amíg oda nem értem, éreztem, hogy beszedem a sok hideg levegőt. Holnap attól még megyek:) Ki kell élveznem a szabit, hétfőtől nehezebb lesz megint.
hello lanyok :)
Akartam ma menni terembe, de elegge fajt az alhasam, igy gondoltam inkabb csak setalok fel orat. Nah, seta kozben elmult minden fajdalom, setaltam masfel orat, kozben kicsit meg kocogtam is, annyi energiam volt :) Nagyon nem mertem, mert nem voltam biztos benne, h szabad, de most elolvastam kb 200 oldal irodalmat es 90% azt mondja, amig jol esik szabad kocogni (pulzus persze nem menjen fel tulsagosan) :)
Korizni en sem tudok, probaltam parszor, hat nagyon komolyakat estem :SS
Én a síelést még nem próbáltam, korizni pedig nem tudok:D Pedig az tényleg jó sport: fogyaszt és jól is érzed magad közben:)
Mégis elmentem a terembe. 1 órát bicikliztem, picit karoztam, és még csináltam egy gyakorlatot belső combra. Nem mertem azért nagyon kiütni magamat.
Olyan jól esett, rendesen hiányzott ez az érzés:)
Merre voltatok síelni?
Én is eltoltam a tornát holnapra. Még eléggé köhögök, nem merek így. Hétfőtől újra munka, meg kell gyógyulnom.
Itthon viszont én is előveszek valami tornaeszközömet:)
Bár eltelt a 3 nap mi igyekszünk megtartani a hangulatot itthon:)
Ma sztem RR 91 percest csinálom meg, holnap bicóznom kellene 1órát, és sztem csütörtökön elmegyünk edzőterembe:)
Jól, jól, csak olyan hamar eltelt:( Szeretem a karácsonyt, és jó lenne, ha kicsit hosszabb lenne:)
Már kezdek én is jobban lenni, ezért egyre többet játszom a gondolattal, hogy holnap ellátogatok az edzőterembe:)
Ti mentek még az idén?
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- Tud valaki segíteni abban, hogy milyen tornagyakorlatokat lehetne végezni, ha szeretnénk a derekunknál és a csípőnknél vékonyodni, fogyni?
- Anyukák akik konditerembe járnak vagy szeretnének járni Veszprém és környékén
- Hódmezővásárhelyi konditerem, fintness klub? Valaki tud infót adni? Vagy egyáltalán lehet fogyni konditeremben?