Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb... (beszélgetés)
nah.alakul.
jó az okfejtésed:)
"talált, süllyed, ha az az ateista, amilyenre én gondolok."
Akkor ezt értettem félre. Szerinted a katolikus egyház ateista?
hol írtam én ilyet?
Nem az örszobán vagy:)
Egyes,leülhetsz:)
A zügy szempontjából meg lényeg hogy volt:)
Legfeljebb annyi, hogy a Szovjetunió előtt még orosz hajók falára sem nagyon írhattak ilyesmit.
Mellesleg az evolúcióelmélet nem azonos az ateizmussal. A marxizmus már inkább.
Mi köze 17.nek a Titanic felíratához?
Mintha ezt benézted volna:)))
De nem írták luxushajók falára
Az Orosz forradalom is csak 1917-ben volt, míg a Titanic 1912-ben indult első, és egyben utolsó útjára.
ez ateista?:)
Voltak akkor ateistábbak is.Pl.evolucióelmélet.Marxizmus,hogy csak az ismertebbeket említsem.
Szia :D
Amugy erre a Titanis-os dologra annyit, hogy olvastam, hogy a hajó oldalára fel volt irva, hogy "ezt a hajót az Isten sem süllyeszti el", és a jéghegy pont ennek a feliratnak ütközött neki...csak ezt a tényt nem "reklámozzák" sok helyen. Na és pl. aki megmenekült a Titanic-ról, gondolod hogy az is utána elvesztette a hitét? Soha nem tudhatod, hogy valakinek mikor erősödik meg éppen a hite...lehet hogy egy cunami után...
Ajjaj! Az olyanokon a hozzászólások előmoderáltak szoktak lenni. :)
Ezekben is csalódtam! :P
:-)) Én is modorizálom mostmár magam:-) Szóval a net előtt éled az életed:-) nem rossz szeva sorstárs:-)
Én kicsit más jellegűvel egy e..tikus oldal adminja és direkt értékesítő..netes felület...:-)
Doris27,Hannusbaby:-)))) más oldalon főnök.-) itt meg vendég :-)
Repültem mert benéztem egy kicsit a testemből élek című fórumot:-))