Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb... (beszélgetés)
Ez itt nem a te fórumod! És mivel ez nem egy hívőknek szóló fórum, megkérlek hogy ide többet ne írj! Köszönöm a megértésedet!
Már az alapokkal baj van.Dől a felépítmény!
Szerintem igen:)
Ha érzed őket, akkor valóságosak neked.
na jó csevegést, és hogy a témánál maradjak azt hiszem megyek aludni és ha nem tenném csalódnék az álommanóimban hogy nem rudgostak már az ágyamba :D
jajj kifogások... mindig csak a kifogások XDDD
nakérem. én pl érzem, bizonyos dolgokat személyeket égieket. akkor az én hitem ezen alapszik? :)
Hova? :D Ha nincs testem, nem tudom megfogni a papírt, tehát arra nem írhatom, meg ha megszületek, akkor nem tudok még olvasni, mert azt később tanulom meg.... XD
jajj te fődhözragadt, te... :D ♥
Minden rendszernek vannak hívei. Ők az erősebbek, mint látszik.
Én földhözragadt vagyok, látnom kell, hogy higgyek. Vagy éreznem.
butus.. hát írd föööl XDDD
Hát de akkor már nem fogom tudni hogy mit akartam, mert elfelejtem! :D
Nem hisznek benne csak kénytelenek mert különben satu nekik...
Nekem nincs szükségem látni bárkit is ahhoz hogy higgyek benne..
pl téged se láttalak soha mégis elhiszem hogy létezel :))))
Én az első verzió híve vagyok:)
Valóban nem könnyű! Egy kis ízelítő! Szerintem aranyos!
[link]
1. "Hiszem, ha látom!"
2. "Látom, ha hiszem!"
még ződfülű vagy, az a pár ezer év semmiség :) és ha most valami nem gyün össze akkor majd átrakod a következő életre.. :)
Mások vagyunk. Én így tudom megérteni, ha teljesen feldolgozni nem is sikerül.
Én úgy látom, ugyanaz a helyzet, csak más a hit tárgya.
Illetve talán annyiban más, hogy van személye a hitüknek, és nem elvont fogalmakban, az őseik szellemében kell hinniük.
Ha látsz valamit, valakit, könnyebben hiszel benne, nem? Én igen.
:DD Igazad van. :D Minek stresszelni? XD Egyszer úgyis kinyúvadunk. XD Csak azt sajnálom hogy nem éltem át olyan dolgokat amiket szerettem volna. :D
Igen, értem.
Bár apám meghalt, még most is, 17 évvel később itt van velem. Nem állandóan, de nagyobb döntéseknél, mindig nézek egy kicsit az ő szemével.
Te nem?
tudod mit? bacok az egészre és élem tovább az életem aztán ha meg kő dögleni akkor meg kő oszt kész, nem görcsölök mert nincs értelme.. :)
Nem csalódtam, mert mindig két lábbal jártam a földön, és soha nem hittem a mesékben.
A jó fantasy filmeket viszont szeretem! :)
Oké, hiszek abban hogy Anyám jó helyre került....szemernyit sem jobb! Kicsit sem segít, mert én itt vagyok, ő meg már nem. Érted hogy gondolom?
Először ezt nézze meg mindenki aki érdeklődik.
[link]
Jajj ne már....már megint 2012? Ezt annyira túljátsszák... :( Nincs itt semmilyen döntés lehetőség. Azt tudom hogy a hívők azt vallják hogy most majd csak Isten kiválasztottjai élik túl a dolgokat...vagyis én, meg a többiek, alulról szagoljuk majd az ibolyát.... Szerintem ez rém röhejes. Túlspilázzák, csak mert a maják naptára véget ért...de nagy valami.
A mennyországnak annyi neve van vallástól függően. Mindegyik más elképzelés.
Igazad van, nehéz feldolgozni a halált, de valahogyan csak túl kell élni. Ebben segíthet a hit.
További ajánlott fórumok: