Akik babát szeretnének (beszélgetés)
nekunk is tobbet er otthon egy osszebujos filmezos este mint egy buli :)
oh baba lesz kisritu? de jo. gratulalok :) figyelek am, csak vegre hazajottem egy kicsit. fel eve nem voltam itthon . tobbiekkel mizujs? :) megy a drukk mindenkinek :)
koszonom.jujj majdnem elsirtam magam amikor meglattam a tablazatot.:) kicsit aggodok mert kicsit meg barnaztam tegnap es ma is(csak annyira h.pisilesnel latszik a papiron) akinek van tapasztalata ebben mar:normalis ez?
Kisritu gratulálok, beírtalak a táblázatba! :)
Zonne és Micike, szorítok nektek! :)
Rika mikor kell megjönnie legközelebb? Átírom a dátumot.
Regi kár az energiát is pazarolni ilyen emberekre. Igazából ez az ő bizonyítványuk, hogy egy ilyen fórumon élik ki magukat, és ezen élvezkednek, ami a legtöbb nőnek a gyenge pontja. Legyen hasonlóan "jó" életük...
Nekem elkedztek rettenetesen fájni a mellem, kb. olyan mint menzi előtt, csak most valahogy sokkal erősebben. Meg nagyon enyhén görcsöl a hasam... Hát remélem nem fog megjönni :-/ De még nagyon korai lenne tesztelni, szerdára nem várom.
Csak biztatásképpen, volt a környezetemben akinek több mint 7 nap késéssel mutatta csak ki a teszt :-)
Tegnap is reggeli elsőből teszteltem.és negativ volt, nem.akarok szomorú lenni
reggeli elso pisibol tesztelj;)
igen emlékszem irtatok:) igazad lett.drukkoljatok h minden oke legyen. en is drukkolok nektek
Köszönöm, én is abban reménykedem.hogy később volt és tényleg baba miatt van nem.másért
Valakinek csak sokkal később mutatja, lehet nem középidőben volt peteérésed, szóval küldjük a sok energiát :)
Tegmap reggel teszteltem.negativ volt, nem merek többet tesztelni
Még mindig nem jött meg viszont a hőm fentebb ment ha 28 nappal számolok 5 napja késik ha 31 napossal akkor 2 napja ennél hosszabb nem.szokott lenni
Juhéé!:-)) Tudtam én,hogy nem kellett már az a vizsgálat ;-)
Az aktivitásom és az életem,így 40évesen lehet az én dolgom ugye?
Ne viccelj már..:)
Mellesleg,egy árva kukkot nem szóltam hozzád,kígyónak címeztem a hozzászólásomat,ha esetleg elkerülte becses figyelmedet:)
Csüsz.
Nincs szuksegem alkoholra es ha ideges lennek maskepp fogalmaztam volna.
Elnezve a hozzaszolasaid es az aktivitasod a forumon mas dolgod nem nagyon van egesz nap a kommelgeteseken kivul-, amik kozul nagyon keves tartozik az egyutterzo kategoriaba.
Ha pedig nem eszleled kit bantasz meg az teged minosit.
Jo ejszakat
Nyugi már,plíz!
Ki bántott és mivel?
Nem történt itt semmi,tessék szépen lenyugsizni:)
Volt 2kóbor hozzászólás és csókolom..nem kell itt a feszkó meg a nagy leosztás!
Rendicsek?
Igyál inkább egy italt...
Misaki Ito és Fekete kigyo eddig nem volt egy hozzaszolasotok sem, akkor miert kell egy negativval kezdeni es mast bantani ?
Koszonjuk a hozzaszolast de szerintem a csoport neveben mondhatom hogy nincs szuksegunk ilyenekre ez a csoport mas celt szolgal.
egyetertek :) valahogy minket nem vonz. voltunk mar buliban, de nem tetszett. Ez van, kiprobaltuk nem jott be. Masabbak vagyunk, na :p
azert unalmasak, mer nem bulizzak szet az agyukat? en is ilyen voltam 20 evezen es most is ilyen vagyok(22ev). szerintem nem vagyok unalmas, hanem csak kicsit erettebb, felnottebb a velem egykoruaknal.
Akkor inkább unalmasak vagytok, mint érettek.
En nagyon szeretnek mar babat :) 20 eves vagyok, tudom nehanyaknak ez furcsa, hogy ilyen fiatalon igy erzem de nagyon vagyom ra. 2 eve vagyunk egyutt a parommal, meg is kerte a kezem mar, de nem sietunk semmivel. Csak kicsit mar eretteben gondolkodunk, mint a velunk egy koruak. Minket nem vonz a bulizas, inkabb csaladot szeretnenk, meg kis csaladi feszket :)
Csodálom a türelmedet... :)
nem, mert mar volt h.kesett 2-3 napot.sok negativ tesztet lattam mar es nem akartam egy ujabbat.vartam h a barna cseppbol beindul a vérzés de mikor mara se indult be nem birtam tovabb....
Előtte nem.is teszteltél? Bocsi hogy itt kérdezgetlek de nekem.4 napja késik, ha nem.28 nappal számolom egy két napja késik, de negativat teszteltem, kicsit még reménykedem
További ajánlott fórumok: