Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Én pont ma láttam egy érdekes dokumentum filmet a fogyózással kapcsolatban ahol elmondták, hogy a mérlegen mért sulyunkbol átlagot kell számitani ha minden nap mérlegelünk! Tehát ha 7 napon át feljegyezzük az adatokat ( ugyanabban az idöben!) aztán összeadjuk a kilok számat és elosztjuk 7-el akkor megkapjuk az átlagot. Ez mutatja meg, hogy valaki valoban hizott vagy fogyott-e.
Mondjuk én csak 6 hetente állok a mérlegre, mert a centimétrekek engem jobban foglalkoztatnak mint a kiloim száma, de aki szeretn naponta mérlegre ugralni annak hasznos tipp lehet! 😊
hétfőn volt 3 hete, hogy elkezdtem.
Remélem, hogy valóban csak stagnálásról van szó :)
Centit még nem mértem, de eddig 40-42-es nadrágokat viseltem, most már jó a 38-as is :D
Szia. Mondhatnám, hogy sz.rul.
2 napja egy gramm sem megy le, sőt... Fél kilóval többet mutat a mérleg.
Pedig nem bűnözök, nem csalok,figyelek.
Ideje lesz valami mozgást belevinni a dologba, mert ez így elég necces...
Az eredeti konyv alapjan 2 het volt csak a 20 grammozas, aztan hetente lassan 5 grammonkent emelni a ch-t. A legujabb kaidas szerint addig maradhatsz 20 grammon amig akarsz, ahogy irtak elottem, javasolt mig csak viszonylag keves maradt hatra.
Amugy en is mardok 20-30 gramm kozott, igazabol sztem eletem vegeig, kisebb-nagyobb elbukasokkal / kihagyasokkal, amik foleg akkor jonnek mikor par het utan megunom a hust. De mindig viszaterek az alapokhoz, igy erzem jol magam.
Szia! Az egyes fázist bármeddig csinálhatod, elvileg akkor kell/érdemes áttérni a kvetkező fázisra, ha kb.5-7 kg-ra vagy a kívánt testsúlytól.
Nekem ez az egyes fázis nagyon bejön, nem éhezek, jól érzem magam.
Meg egyébként nálam a mindent vagy semmit elv a nyerő, ha elkezdek mást is enni, akkor onnantól mindent képes vagyok felzabálni :(
Holnaptól lehet én is visszatérek a koffeines kv-ra, majdnem egy hetet kibírtam nélküle, és ez nagy szó. Ha rossznak érezném, legfeljebb visszamegyek a koffeinmentesre. Nem értem, ha 0 kalória valami, hogy lehet 99 ch 100 g-ban, na mindegy, veszek másik eritritolt, ezt meg elhasználom a gyerekeknek teába, csak bosszant, mert nem néztem meg a ch-ját, hiszen az eritritnek tudtam, hogy nincs, de ez az egy kivétel, hát én megtaláltam.
Nekem meg is állt a fogyi, lehet emiatt, de ami eddig lement azt tartom, így a 6. napon 2 kg mínuszom van.
Szia.
5es fel kilo 3 het alatt szuper, meg ha nagyreszt (ha nem teljesen) viz is, annak is ki kell jonni. Mostmar elkedodik majd az 'igazi' fogyas is. Egy honap alatt sajna nemlehet bombanove valni, de jo is lenne :DDD
Van meghatarozott celod mennyit szeretnel leadni, vagy majd ahogy alakul?
En is sokaig napi 3-4 kavet megittam, mellette hosszu heteken at 20 grammoztam, semmit nem befolyasolt, nem cukorral ittam (nyilvan) :DDD
Sziasztok!
Én ma rafaello golyót csináltam atkins recept alapján. Eddig 5 és fél kg fogyásnál tartok, 3 hete lesz hétfőn, hogy elkezdtem. Őszintén szólva azt gondoltam, hogy bombanő leszek egy hónapon belül ;) :D :D
Én hetekig elélek tojáson meg bacon-ön, szóval nem zavar, ha egyhangúan étkezek.
Kávéról nem mondtam le, sajnos abból megiszok 4-5-öt egy nap, de nem tör rám utána falásroham.
Valóban, most utánaolvastam, a kettő nem ugyanaz. Sőt, a tiedben annyi ch van, mint a kristálycukorban.
Akkor érdemes beszerezned a másikat :)
Én a Rossmannban vettem.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)