Akik a terhességük elején "mesiztek", véreztek, satöbbi! (beszélgetés)
De ne így állj a dolgokhoz.
Az sem jó, ha várod, mert tényleg csalódás a vége, és az sem, ha előre beprogramozod, hogy úgysem lesz ott.
A titok nyitja, hagyd, hogy a gyermek akkor jöjjön, amikor itt lesz az ideje, amikor ő akarja. (Tanulj az én hibámból, én is nagyon akartam a pozitív tesztet... meg is fizettem érte!)
A doki tapintással és a méhnyálkahártya vastagságából már tud mondani dolgokat. Vagy elküld egy menotesztre (laboros) vagy hcg vizsgálatra. Remélem jó dokit fogsz ki. Mert az a legfontosabb!
És ha nincs is baba, lásd benne a jót, hogy jól ki lettél vizsgálva.
Válaszoltam a prividre.
Ne aggódj,Te is anyuka leszel előbb utóbb.
Nem kell feladni,biztosan sikerül.
tudtommal nem...
holnap menni fogok
Ha pecsételsz,akkor nagyobb az esélyed arra,hogy van ott baba.Ezért kellene egy normális doki megnézzen,csináljon egy uh-t.
Volt már vetélésed?
Tamianyu
sok negatívon vagyok túl sajnos, sok rossz tapasztalat van ismerősök körében a tesztekről...!
inkább fogom magam, és holnap dokihoz megyek!
csak tudod szeretnénk nagyon babát, de azt érzem, megint nincs!
Most ti ezt el is hiszitek?Komolyan?Mert szerintem ehhez nagyon butának kell lenni.
Minden terhességemről tudtam már 2-3 hetesen,hogy vannak.Oké én vártam Őket,mind tervezett volt,de azt nekem senki ne mondja,hogy egy nő szüléskor jön rá,hogy terhes.Ez kamu...
Hát nagyon rendesek és alaposak akkor nálatok is....
Azért egy normális kórházban ahol számít az élet az egészség nem így megy.A vetélésnek ha meg sem néznek lehetnek komoly következményei is rád nézve,illetve okozhat meddőséget.Gondolom ezt sem mondták el.De ha még nyoma sem volt,hogy ott jártál,akkor baj esetén elmehettél volna a sóhivatalba reklamálni,mert felelősséget nem vállaltak volna az biztos,sőt azt mondták volna nem jártál orvosnál.Azért hihetetlen,hogy ilyen van,és tényleg,mert nálunk is,barátnőmnek majdnem az életébe is került,ráadásul 2x is,mert egyszer egy méhen kívüli terhességet nem vettek észre időbe a hanyagságuk miatt,egyszer meg nem tisztították ki vetélés után,és olyan fertőzést kapott,hogy azt hittük nem marad életbe szegény.
Egyébként megindult vetélésre minek írt a dokid gyógyszert?Ááá,hihetetlen.
De az biztos,hgy azért nem az a megoldás,hogy nem megyünk orvoshoz,mert mindenki a maga bőrét viszi vásárra.
az biztos!!!
alig van vérzésem amúgy, nagy pecsét!
Azért ez nem semmi. :)
De legalább nem parázta végig a terhességet. :D
Igen ez a lényege, hogy megdöbbentő esetek, hogy nem tudta hogy babás!
Pl. azt hitte hogy a petefészekcisztái fájnak, nem is volt molett csaj, a férje elutazott 3 napra, és mire hazajött, otthon megszült, mire mentőt akart hívni annyira fájt neki, hogy nem jutott el a telefonig, csak akkor jött rá, hogy baba, mikor jött ki a fejecske.....
Szerintem amúgy már van hasonló fórum. Emlékszem, hogy olvasgattam én is ebben a témában itt a hoxán, mert nekem is barnázással kezdődött.
És ott írták, hogy állítólag több olyan nő is volt ismerettségi körben, aki akkor tudta meg, hogy terhes, mikor megmozdult a baba.
És olvastam egy hozzászólót (nemtom kamu volt e), hogy annyira molett volt, hogy egy idő után azt hitte azért nincs mensi, mert hízott jó sok kilót. Aztán egyszer valami megmozdult benne. Mikor elment a dokihoz, mondta neki az orvos, hogy egy hónap múlva szülni fog. :D Hogy igaz e, nemtom. De itt olvastam a hoxán.
Titánia köszi, igen az a baj, hogy ilyenkor még elküldenek a fenébe, és hiába is tesztelnék, messze nem biztos, kimutatná, nem egy helyen olvasni, hogy ilyenkor még simán negatív a teszt!!!
Nem azt kértem, hogy minősítse bárki, hogy felelőtlen vagyok-e vagy sem, csak annyit, hogy akinek van ilyen téren tapaszatalata, aki tapasztalt terhessége elején _"mesit" az írjon...
Én voltam orvosnál, miután pozitív lett a tesztem, és két napra rá véreztem. A mensihez képest akkor voltam a 30. napon.
Nem csinált velem semmit. Mondta, hogy ez lehet vetélés, mert még elég korai a terhesség. De biztatott is, hogy lehet a baba ennek ellenére megmarad, és említette, hogy van, aki mensizik terhesség alatt.
De mondom, nem nézett meg sehogy. És be se írták a gépbe, hogy ottjártam. Egy héttel később még mindig pozitívak voltak a tesztek, és voltam UH-n is egy magánorvosnál. Akkor a doki már egy megkezdett vetélést látott. Írt fel duphastont, hogy hátha megmarad. De pár nappal később elvetéltem.
Ezt itt nem akartam leírni, de csak azért írom neked, hogy a doki szóba sem áll vele, ha elmondja, hogy a ciklus hanyadik napján van.
Maximum a egy magánőgyógyász!
Én véreztem egyik terhességem alatt 8 hetesen,de szerencsére nem lett semmi gond.(Természetesen azonnal rohantam a dokihoz!)Nem értem,hogy miért nem voltál még orvosnál ha azt sejted terhes vagy és vérzel?Tesztet bárhol be lehet szerezni,ha tudni akarom terhes vagyok-e,egy órán belül tudom is.Senki nem tud neked itt okosat írni,mert volt aki vérzett és semmi baja egészséges gyereket szült,volt aki elvetélt,volt akinél más probléma adódott.Terhességben semmilyen vérzés barnázás nem tekinthető normálisnak,ezért mindig orvoshoz kell fordulni!Pont azért,mert lehet ártalmatlan,és lehet nagy probléma is.
Szerintem felelőtlenség erről nem meggyőződni.
Én is hallottam ilyenről. Volt, akinek több mensije is megjött.
Azért a legtöbb orvos abnormálisnak tartja, pedig állítólag előfordul, hogy a szervezet emlékszik az időpontra, hogy mikor kell megjönni.
Viszont kell egy orvos, aki kontrollálja a vérzéseket. Ő látja igazán UH-gal, hogy éppen mi történik.