Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Csincsi,Hajna sziasztok!
A gonapeptil+a merional(4)mehet reggel egymás után?
Csaincsi
Köszönöm szépen!!!:):):)
Szia,
köszi nagyon szépen!
Widora, én csak annyit tudok, hogy mikor a leszívásom volt akkor utána jöttek csak az inszemesek, tehát délután. Így szerintem a 10 óra biztosan nincs későn! :)
Icu, mennek a drukkok a kis tüszőknek, hogy szépen növegessenek! :)
Sziasztok Lányok!
Ma voltam Zeke Dokinál,holnaptól merional +fél gonapeptil.Jövő hétfőn megyek legközelebb.
Sziasztok,
nekem csütörtökön lesz az első inszemem a BMC-ben, hogy készüljek körülbelül meddig leszünk ott? Illetve mit kell vinni? Tényleg elég ha én csak 10 körülre megyek oda?
Köszönöm
15399: Centrumlabnál jártam én is vv-en eddig magánban. Az egyik ahol voltam az a MensMentis, a másik pedig a Megyeri úti, de ahogy mondja Tigrisné a Hercegprímás útit is dicsérik. De vidéken is van vérvételi lehetőség náluk, nézz fel a honlapjukra, van fent árlista is, plusz a vérvételi helyek.
Én személy szerint csak akkor merném altatás nélkül bevállalni a punkciót ha nagyon kevés tüszőm lenne. Attól félek én is a legjobban, hogy megmozdulok önkéntelenül. Lehet nem jó az altatás a petécskéknek, de szerintem az stressz, idegeskedés sem amit a punkció előtt éreznék. Egyébként nálunk volt egy lány akit nem altattak, azt mondta semmi különös nem volt, simán ki lehetett bírni. De sztem ez is olyan mint a HSG. Van aki meg sem érzi, van aki meg megszenvedi.
Tigrisné
Mennek a drukkok holnapra!!!!!
Köszönöm, teljesen jól vagyok:-) Igazából már tegnap reggel is úgy keltem fel, hogy jé nem érzem a hasam, vagyis tudod nem érzem azt, hogy fájna vagy feszülne, vagy ilyesmi. A körfogata egy kicsit megnőtt valóban, de más semmit nem érzek. Nagyon várom a holnapot!!!
Akit érdekel a nem altatásos leszívás az első naplómban úgy emlékszem elég részletesen leírtam. Valóban nem azt mondom, hogy nem lehet kibírni, hhvv-vel teljesn egyetértek ebben, viszont ez attól függ, hogy hány tüsződ van. nekem ugye mindig 10 fölötti volt és amikor már 13-at szúrnak beléd az azért már tud fájni (és ott meg is álltunk, doki nem akart tovább kínozni) - most ugye 16 lett altatásban. És igen Juliskának abban igaza van, nekem csak most mondta a mostani dokim, hogy önkénytelenül is megmozdulhatok úgy, hogy véletlenül félreszúr...
Sziasztok!
Én is hozzászólnék a korábbi kérdés körökhöz.
A punkciókat nekem eddig altatásban végezték, sajnos nekem eddig csak az altatószerrel volt gondom. Hasfájás talán egyszer volt, de 1db gyógyszer megoldotta. Én igazából a félelem miatt kérem, nagyon tartok attól, hogy fáj és véletlenül megmozdulok emiatt, megrándulok és már nem is sikerül jó helyre szúrni.
Az UH második nap: itt az esetleges cisztát nézi, maradt-e olyan tüsző a ciklusban ami nem repedt meg, mert akkor nem tudja elkezdeni a stimut.
Zeke doktor augusztus hónapban lesz szabin.
Tigrisné: hogy vagy?
Köszönöm!
Csincsi neked is!
Magán labort tudtok végszükség esetére ajánlani nekem?
Sziasztok!
Hozzászólnék egy 22.-i témához.
Engem az első punkciónál altatott a Konc doki (nem is kérdezte, hogy szeretném-e), a másodiknál viszont azt javasolta, hogy ha belemegyek, akkor inkább ne legyen altatás, mert sokkal több egészséges tüszőt tudnak úgy nyerni.
Nem kaptam se infúziót se érzéstelenítőt és ennek ellenére egy kicsit volt csak kellemetlen érzés.
Tény, hogy nem mindenkinek egyforma a fájdalom küszöbe..., én bírom.
Többen mesélték azt is, hogy altatás nélkül volt, hogy két különböző doki csinálta nekik a leszívást..., és Konc dokinak "aranykeze" van, nála nem is éreztek szinte semmit.
tigrisné, Lolo, Bogica, mindenkinek köszönöm az információkat! már most "éveket" okosodtam, mióta idejárok.
icu, ne aggódj, én is folyton kérdezgetek, érdemben nem tudok hozzászólni a témákhoz :D
jó hétvégét mindenkinek, sok szerencsét, aki kezelés/beavatkozás előtt áll!
Icu
Mi meg neked szorítunk! Hajrá szurik)))
Sziasztok Lányok!
Az elmúlt pár napban Én is csak csendes olvasgató voltam,a napokban felmerült témákhoz nemigen tudok hozzászólni.Előttem áll még minden amikről most beszélgettek.Hétfőn megyek UH-ra és a második szuri felírására.Mindenkinek szép hétvégét kívánok,és akik most vannak a dolgok sűrűjében nekik pedig sok sikert.!!!Nagyon szorítok!:):):)
Ildubildu
Én úgy tudom,ilyenkor az endosokat is ki tudják szűrni.Ha a vér kifelé folyik a méhedből,akkor az is látszik ilyenkor.
A cisztát általában a stimu előtt a 20 . nap körül szokták nézni,mert akkorra már el kell durrannia a tüszőknek mindenképp,ha nem durrannak el,akkor marad ciszta,azzal viszont nem kezdenek stimut.
Na meg ilyenkor szerintem van vv is és abból meg a hormonokat nézik,hogy mennyi gyógyszert adjanak.
Nekem azt mondták, hogy az őssejtek?? őstüszők?? számát nézik. Tovább nem faggattam ez mit jelent, én úgy magyaráztam magamnak, hogy itt megnézik kb. mennyi tüsző áll rendelkezésre, mert ugyanúgy elkezdte sorolni hogy jobb oldalt 6-7, bal oldalt 9-10, mint amikor stimulációnál mindig nézik mennyi nő és mekkora.
Lehet totál mást jelent ez,de én magamat ezzel megnyugtattam:)
köszönöm!
2. napon tudomásom szerint azt nézik, hogy véletlenül valami ok folytán:
1 nem vagy terhes
2 nincs-e bármi ciszta, rendellenesség a petefészkedben.