Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Lányok, volt már valaki közületek vagy hallottatok már 15 napos kezelésről gyógyfürdőben meddőségi problémák miatt? Engem most nagyon izgat a téma. Jó lenne, amennyiben valaki csinált már ilyet leírná mi várható ott, megéri-e az éves szabit erre áldozni?
Ja és még egy. Medve tó? Valaki próbálta már? Tapasztalatok?
Icu, nincs mit! :)Az a lényeg, hogy ügyesen csinálod, és reméljük pár hét múlva jössz a kétcsíkos teszttel! :)
Emlékszem én is mindenen izgultam, jól van-e, ahogy van, nálam miért nem úgy van ahogy másoknál, az én dokim miért nem azt írja fel amit mások dokija, stb., stb...:)
Normális, ne aggódj. Ugyanúgy kell megjönnie ahogy szokott. Párunknák késett pár napot a Gonapeptyltől az is előfordul, de amúgy ez így van jól.
Ha Neked megjött időre az teljesen rendjén van! :)
Sziasztok Lányok!
SEGÍTSÉG!!!Egy hete szúrom a gonapeptylt és ma reggel megjött a mensim.Naptár szerint most kell,és a doki is mondta,hogy megfog jönni,de azt úgy értelmeztem,hogy a második doboz után.Ez most normális?A BMC-t most hiába is hívnám :(
Én az utolsó nap azon zokogtam mint a záporeső, hogy a kollégám nem hozott nekem sütit a büféből...
Hányingerem nem volt, de szerintem lehetséges. Ha nagyon erősödne akkor azért egy telefont megér, hogy megnyugodj.:)
Csincsi
Ezek szép eredmények lettek)))
Remélem a baba is most már nem gondolkodik tovább!!!!
Sziasztok
Ne ezt az Ep kártyás dolgok ennyire mélyen nem tudom,hogy saját vagy más befizetés után,hogy működik.
Konkrétan:
A csajnak volt EP kártyája és amikor ment lombikozni,mindig a gyógyszerek árát kifizette saját zsebből,kért számlát az EP kártya számára,és akkor ennek az összegnek a % át visszakapta a következő év elején,vagy ha tudta,hogy kb mennyibe fog kerülni a gyógyszer,akkor meg előre rátette a számlára és abból fizette a gyogyókat.
Igen,így végiggondolva ez saját befizetés.
De ha így megoldható,akkor miért ne????
Így is rengetegbe kerül minden,legalább ennyi jöjjön vissza nem??
Szia Csincsi!
Gratulálok a jó eredményekhez.Szorítok,hogy kezdetét vehesse a babaexpedíció!:):):)
Szia Hajna!
Köszönöm,hogy írtál.Azt nem tudod véletlenül,mitől függ,hogy rövid vagy hosszú protokol?Mennyi mellékhatás normális?Olyan hányingerem van,és a sírás is sokszor kerülget.:(
Csincsi, gratula a jó eredményhez.
Ezek a szabadságolások nem egyszerűek.
Szia
Szerintem mindegy,hogy kihez mész. Én is a Konchoz járok, de nem ő csinálta az első inszemet. Ez benne van a pakliba,hogy vagy sikerül vagy nem. Szerintem ez nem doki függő. De ez az én véleményem. Mi lesz neked most?
Most olvasom amit írtál, na ez a júniusi szabija nem volt betervezve,most kéne a héten mennem elvileg stimura.......lányok kit ajánlotok helyette??
Most úgy megijedtem...
Sziasztok
Nekem az Újváry doktor csinálta az első inszemet, mert a Konc doktor nem volt aznap. Sajnos nem sikerült, majd jövő hónapban megyek megint,hiszen anyagilag nem nagyon lehet ezt így birni,meg amúgy is kell egy hónap szünet. Azt az egy hónapot meg adjuk meg a természetes úton való megtermékenyülésnek. :-) Ugye lányok??? Fel a fejjel mindenkinek! Kitartás
Lányok! Leírom ide is, mert sokan nem olvassátok a naplómat. Ma voltam terhelésen.
Megvannak a leleteim. Az éhgyomrim még magas picit, de a terhelt várakozáson felüli. Nem is akarom elhinni. Azon agyalok, hogy a 2 órában néha elszundítottam míg vártam (:D), nem-e befolyásolhatta vajon??? A TSH-fT4-em nem tökéletes, vagy még felezni fogjuk a már most is 25 ug L-thyroxinom, vagy abbahagyjuk. Jaj, de várom már, hogy mehessek Ritához.
Na számszerűen időrendi sorrendben:
2011.június:
Cukor:
0':5, 1 mmol/L
60':5, 7 mmol/L
120':5, 6 mmol/L
Inzulin:
0':7, 9 mIU/L
120':52 mIU/L
TSH:2,86 majd novemberben 1,5
Októberi lombik után:
2012. február:
Cukor:
0': 4, 9 mmol/L
60': 9, 6 mmol/L
120': 5, 9 mmol/L
Inzulin:
0': 11, 5 mIU/L
60': 217, 7 mIU/L
120': 95, 7 mIU/L
TSH:3, 37 itt kezdtem az 50 ug L-thyroxint, 6 hét múlva TSH:0,74 mIU/L fT4: 17,15 pmol/L ekkor csökkentettük 25 ug-ra a gyógyszert.
És íme a mai:
TSH: 0,39 mIU/L (0,4-4)
fT4: 15,21 pmol/L (7,9-14,4)
Cukor:
0': 4,7 mmol/L
120': 4,7 mmol/L
Inzulin:
0': 8,9 mIU/L
120': 27,6 mIU/L
Hátha ezzel adok egy kis erőt az IR-es sorstársaknak. :) Jaj Rita remélem áldását adja ránk, és mehetünk a babácskánkért.