Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Csincsi, ez szuper hír! Milyenek most az értékeid? Már nem emlékszem.
Davider, én fizetnék a fagyibabákért, hogy ne menjen el rá támogatás. Mert az úgy "csak" 100 ezer, a stimu meg 120-150 is lehet. Tamogatás nélkül viszont a csillagos ég.
Én voltam magánrendelésen és kaptam a BMC-be beutalót.
Hajrá-hajrá
Lányok! Rita áldását adta ránk! :) Nagyon tetszettek neki az eredményeim, azt mondta szerinte ezalatt a 2 hónap alatt mire mennénk a babácskánkért az éhgyomri inzulinom is lejebb fog menni. Valószínű a 60 percesem még kicsit magas, azért is ugyanannyi az éhgyomri és a 120 perces cukrom, de szerinte ez is rendeződni fog.
Az lenne a kérdésem, hogy aki járt már a BMC-s dokik magánrendelésén, ott tudnak adni beutalót pl. 3. napi vv-re?
Köszi ...aranyos vagy:)
nekem lassan 5 éve volt és akkor pont beleestünk abba,hogy nem támogatta az OEP nagyban és sokat fizettünk csak most vacillálunk beszámoljuk a fagyasztott babát vagy fizessünk de ha nem sikerül utána ott lesznek a gyógyszerek......szóval köszi:)
Davider, ezt egy kedves fórumtársam naplójából másoltam ki neked, aki most lombikozik. Hátha segít neked:
Lombik stimuláció (65.770 Ft)
Zitrocin 500 (2 csomag): 2.794 Ft
Gonapeptyl 1,0 mg/ml: 12.931 Ft
Gonal-F 900: 29.837 Ft
Aspirin Protect (2 csomag): 568 Ft
Prednisolon-Richter (3 csomag): 396 Ft
Ovitrelle: 2.845 Ft
Utrogestan (8 csomag): 13.280 Ft
Bromocriptin-Richter (2 csomag): 606 Ft
Femibion vas: 2.523 Ft
Hozzáteszem, hogy nekem két éve volt két lombikom, és nekem hosszú protokol volt, az első 140 ezer volt, a második 120 ezer.
Köszi én a progesteront kaptam és minden nap sajnos kell....na akkor már most felíratom,hogy beültetésre itt legyen.....köszönöm:)
Akkoriban 2007-ben is már ilyen nehéz volt a beszerzés....:(
Nekem Prontogestet írtak fel, ez Mo-on nem kapható de futárcégek behozzák, 9 amp, Prontogest volt szállítással együtt 50 euró áprilisban, ez 18 napi adag. Van egy másik fajta, Agolutin a neve talán, ebben kevesebb a hatóanyag, ezért minden
nap kell adni, de azt hiszem, az könnyebben beszerezhető
Bogica977 köszönöm,hogy válaszoltál sajnos nem találtam a gyógyszer árakat...ha meg van küld el légyszíves ...
Még egy kérdés nem tudja valaki manapság mennyibe kerül a progeszteron inekció és már belehet szerezni Magyarországon???
Ildubildu
Altatás előtt az EKG ha jól tudom,akkor elég sokáig jó.Ami csak 3 hónapig,az a spermavizsgálat,és a hormonok.A többi(rákszűrés,mammo vagy mell uh,HIV ,hepa,stb) azok egy évig.
Nyugodtan dolgozhatsz előre,legalább már azok sem kellenek majd)
Mi 2 éve augusztusban kezdtük az egészet és februárban már lombik volt, de nem siettük el a dolgot, hamarabb is lehetett volna. Az már más dolog, hogy nem sikerült.
Nővérem ugyanazzal a problémával ment, elsőre sikerült ikrek. Utána meg spontán terhes lett. Szóval tényleg van ilyen is.
Elilo
Az,hogy kinek mennyit kell mennie,ez sokmindentől függ.
Mi 7. évet tapossuk,mindenféle kezelés a hátunk mögött van,viszont még egy stimuig sem jutottunk el.Persze a pénz is nagy szerepet játszott sokszor,hogy várni kellett...
Barátnőméknél egy sima spermavizsgálat kimutatta,hogy a párjának nem jók az eredmények.Elmentek egy meddőségi központba,a következő hónapban megcsináltak a csajnál is minden vizsgálatot majd kezdődött a stimu és egy hónap múlva ikreket várt.Összesen kb 3 hónap alatt mindent letudtak.
Ilyen is van és nem ritka!!!!
Azóta a gyerekek 3 évesek lesznek most 7.én)))
Kitartást!! Csak pozitívan!!!!
Icu
Az EKG-t nekem is a kórház területén csinálták, de szerintem van minden nap. És nagyon rendesek, mert talán délután van, de ha nincs senki akkor simán megcsinálják 5 perc alatt. A leszívás után nem biztos, hogy jó a pörgös 10órás meló. Elvégre megbolygatják ott bennt - lennt az embert. Nem azt mondom, hogy feküdni kell, de az se jó ha kemény meló.
IR-em nincs. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a doki jövőhéten, milyen vizsgálatok lesznek.
Lehet, hogy lelkileg nem vagyok készen? És sokat izgulok? Nagyon görcsölök? Most olyan szinten bekattantam, hogy nem is nagyon tudok gondolni gyerekre..:((
Igyekszem sokat beszélgetni erről, nem akarok orvoshoz, pszihológushoz kerülni...
Pancsa
Kitartást!! Ehhez a sok évhez képest,amennyit várt már az ember lánya,ez az egy hónap már semmiség....
Utána meg jöhetnek a bébik)))
Megérkezett az AMH eredményem 41 évesen 1.8!
A doki szerint nagyon jó!
Azt mondta, hogy van akinek ebben a korban már sajnos 0!
Mi donorosok leszünk, mert a párom meddő, nálam eddig minden rendben!
Már csak a HSG van hátra, sajnos 3 hete rossz a gép a kórházban.
Másik kórház nem fogad, mert bemondásra nem írnak fel beutalót erre a vizsgálatra.
Kaáliba járok, ott csak egy cetlire volt felírva, hogy milyen vizsgálatot kell megcsináltassak...
1 hónapot így csúszok, mert már a 22. napon vagyok. Úgy beleéltem már magam...
Ráadásul gyógypedagógus vagyok, most szünet van, senkinek nem kellett volna magyarázkodnom...