Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Lara!
Én 3hete váltottam ki a kórház patikájában,14585ft/dob.Egy dobozban 7 ampulla van.
Sziasztok!
A prolaktin eredményem megjött. 695,3 az érték és 386,0uIU/ml a biológiailag aktív. Ez túl magas ugye? Vagy még pont jó? A ref. érték 59,0-619,0. Nem tudom melyik számít, a sima vagy a biológiailag aktív. Szerintetek?
kr73!
Köszi az infót! Akkor az augusztusra tervezett (halasztott) inszeminációmból sem lesz semmi :( Vagy szerintetek jó ötlet mással megcsináltatni, ha eddig Zekénél voltam?
szia! nekem most hétfőn volt a 3. napi vérvétel. mást semmi egyebet nem csináltak, cserébe vért azt vettek rendesen, erre számíts. gyakorlatilag mindent néztek: vírusok, teljes vérkép, hormonok. ha jól számoltam, vagy 5 üvegcse volt a nővérnél... vizeletet csak a 22. napira kértek, friss reggeli vizeletet kell leadni, gondolom azért reggeli, hogy ne keveredjen bele más.
viszont ami elkeserített: minden doki szabin van/lesz, ezért az első nőgyógy. vizsgálatra nem kaphattam időpontot. :(
Szia G-VJ!
Nekem az uramnak azt mondták, hogy szedjen napi egy actival energyt, halolaj kapszulát és ha bírja, cetebe c vitamint. Ezt teszi is a lelkem és tökéletes a lelet alapján.
Közérdekű infó:
Szűcs 07.23-08.10
Zeke 06.28-07.06 és 08.01.-08.31
között lesz szabin.
Szia!
Ha még csak az általános előzetes kivizsgálás folyik, akkor a 3. napon csak vért vesznek (hormonvizsgálat, tehát jó sokat)! Vizeletet ezen a napon nem kell adni, csak a 22. napon, mert vér nem kerülhet bele semmiképpen! És nekem orvosi vizsgálatra is csak a 22. napon került sor (erre egyébként is előre kell időpontot kérni). Akkor mehettem 3. napi hüvelyi ultrahangra bejelentkezés nélkül, amkor már az inszeminációs program indult volna! :)
Viszont mostmár tudod, mikor lesz a 22. napod, így be tudsz jelentkezni nőgyógyászati vizsgálatra is akkorra, hogy ne kelljen kétszer menned. Akkor viszont, ha elfogadsz egy tanácsot, vigyél otthonról vizeletet, mert a laborban csak 1 WC van, és sorban állnak, meg nem is biztos, hogy sikerül olyan körülmények közt, szóval, jobb, ha viszed! Remélem, nem voltam túl kaotikus!
:)
Szia Hajna!
Köszönöm,hogy írtál.Én reggel szúrom magam.Szerinted az normális,hogy a múltheti mensi után ma ismét vérezni kezdtem ?Mától szúrom a merionalt.
Szia Windora!
Én pont ez előtt állok, de még csak a 2. napos uh-nál tartok. Innentől kezdve én nagyon örülnék ha leírnál mindent, mi történt veletek, mit kellett csinálnotok, és a csütörtöki beszámoló is nagyon érdekelne.
Köszi!
Mások akik szintén túl vannak ezen, írnátok mi merről hány méter és miféle lépésekre lehet számítani?
Köszönöm én is előre!
Kata
Kedves Windora!
Nagyon szorítok én is, és együttérzek, remélem, hamarosan együtt is örülhetünk Veletek! :-)