Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nekem sem volt semmi panaszom leszívás után, de azért hasfeszülés, gyengeség előfordulhat, ki hogyan viseli, hány tüszője volt, stb.
Szóval lehet ha ilyen pörgős napod lenne jobban járnál egy szabival. Sajna így előre nehéz kitalálni hogy leszel. :)
Sziasztok Lányok!
Még egy kérdés:),a pénteki leszívás után szombaton mennyek dolgozni szerintetek?Virágüzletben dolgozom a szombat elég pörgős 10 órát állok.Köszönöm a válaszokat és,hogy együtt örültök velem :):):)Nagyon kedvesek vagytok!!!Ölellek Titeket!!!Remélem hamarosan én örülhetek a ti sikereiteknek!!!
Hello, EKGt ők kérik, adnak egy papirt amivel ott a Kórház területén el tudsz menni EKG-ra, de csak heti 2szer van azt hiszem, talán kedd, csütörtök délelőtt 11-2ig..már nem emlékszem. De lehet privátban megcsináltatod, mármint háziorvos kér, és azt viszed,lehet az is jó.
Azért hivd fel őket holnap, hogy kell-e vagy mi van, nehogy ebbe kössön bele az anesztes, az neki kell, nem a lombikos dokiknak.
Icu
Hurrá))) Nagyon szép híreket hoztál))
EKG t sajnos nem tudom,én az előző helyemen kértem a körzetis dokitól beutalót és itthon csináltattam gyorsan egy EKGt.
Anélkül nem altatnak.
Ha 3 naposakat kapsz vissza,akkor hétfőn,ha 5 naposakat,akkor megszerdán kapod vissza őket)
Jövő héten kismami leszel))))
Szuper hírek! :)
EKG-hoz nem tudok hozzászólni, mert engem nem küldtek el...:/
Ha sok petécskéd lesz és szépen fejlődik mind, akkor valószínű 5 naposan kapod őket vissza. Szombaton fogsz telefonálni, vagy hívnak ők, hogy mennyi petesejt termékenyült meg, és akkor a biológus elmondja mikor gondolta a transzfert. :)
Sziasztok Lányok!
Ma voltam UH-on és vérvételen.Zeke doki nem volt,Szücs doki helyettesítette.Most voltam nála először,nagyon normális.Nagyon meglepett,azt mondta úgy néz ki pénteken leszívás!!!:):):):):)Szerdán megyek még UH-ra és VV-re.Azt hittem,hogy a héten még végig szúrom a merionalt, erre semmikép nem gondoltam.:)A pénteki leszívás után mikorra várható a transzfer?EKG-ra ők küldenek?Ők adnak beutalót?Itt a fórumon olvastam,hogy az altatáshoz feltétel.Előre is köszönöm a válaszokat.:):):)
Juliska, nagyon sajnálom... :( Minden vizsgálatot megcsináltattatok, nem lehet hogy valami még van esetleg a háttérben? IR vagy valami genetika, véralvadás, vagy nem is tudom. Nemrég voltam vizsgálaton egy dokinál, aki a Cirisben csinál lombikokat és ő mondta nekem, hogy akiknél két lombik nem sikerül vagy vetélnek, a harmadik előtt egy csomó vizsgálatot megcsinálnak náluk, mielőtt belevágnak a harmadikba.
Az viszont jó hír, hogy maradt fagyasztott blasztó. Fel a fejjel!!! Egy nagy ölelést küldök.
Windora
Nem tudok sajnos segíteni(
Próbáld meg felhívni a dokid,hogy ilyenkor mi van??
De azért otthon is akciózzatok ,az sosem árt)
Elilo
Ez nagyon jó eredmény!! Ez azt jelenti,hogy van elég készlete a petefészkednek.
A doki szerint 2 körül van a nagy átlagnak))
Nyugi))
Örülök! :)
Általában hüvelyi úton, utrogestant vagy crinone gélt szoktak írni a dokik.
Ha a 2. napon kell menned, akkor rövid protokolod lesz. Szurikat fogsz kapni, mikor megkapod a receptet, akkor kiváltod ott a kórház gyógyszertárában, és visszaballagsz, a laboros lányok az elsőt megmutatják, hogy hogyan kell beadni. Onnantól magadat szúrod, illetve a férjed Téged, ha van hozzá mersze. De bele lehet jönni, csak az első pár megy nehezen magadnak. Pár naponta van UH+vérvétel. Ennek függvényében növelik/csökkentik a szuriadagokat (hormonszintek, tüszők állapota). Tudsz dolgozni persze, van aki meg sem érzi, de sokunknál volt hangulatingadozás, sírógörcsök apróságokon, úgyhogy arra készülj, hogy ilyen lesz. Haspuffadás, diszkonfort érzés a vége felé szinte borítékolható. Én leszívástól beültetésig dolgoztam, csak utána maradtam otthon. Leszívás után fogsz kapni antibiotikumot a fertőzések ellen, illetve progeszteron pótlást.
Hogy mikor kapod vissza a babákat, ezt ők döntik el szerintem. Nekem az a tapasztalatom, ha sok petécske van, megpróbálják őket a blasztocita állapotig elvinni, ami a legnagyobb esélyekkel kecsegtet, de 35 felett gyakori a 2 vagy 3. napos beülti is, de ettől nem kell megijedni, nagyon sokan lettek babásak így is, és sokan nem 5. napos beültivel sem. Hatching nekünk nem volt, nem tudom mitől függ. Fagyibabáknál úgy tudom mindig van.
Remélem valamicskét tudtam segíteni! :)
Drukkok mennek! :)
Sziasztok!
Már több mint egy éve járunk a BMC-be, és most jutottunk el odáig, hogy az orvos alkalmasnak talált minket a lombik elkezdésére. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, de most már beállt a hormonszintem. A férjem eredményei alapján az inszem szóba sem jöhet. Én elmúltam 35 éves, és még sosem estem teherbe. Részt vettünk az előadáson, de azért még bőven maradtak kérdéseim.
Azt mondták, a ciklus második napján menjünk, és legyen nálunk 60 ezer forint a kezdő gyógyszerekre, a vége kb. 120 ezer lesz. Magáról a konkrét kezelésről viszont nem tudtam meg sokat, csupán annyit, hogy az első két hétben stimulálást kapok. Ez a stimulálás hogyan zajlik? Tablettát kell szednem, vagy injekciót kapok? Mikor kell visszamenni? Gondolom közben lesz majd ultrahang vizsgálat, hogy nyomon kövessék a kezelést. A stimulálás közben ugye tudok majd dolgozni? A leszívás után gondolom otthon kell maradni, és pihenni, de közben milyen gyógyszert kell szedni?
A beültetésnél mi határozza meg azt, hogy hányadik napon történik a visszahelyezés? Van beleszólásunk? És 35 év fölött van esély az AHA eljárásra? Ezt kérni lehet, vagy csak az orvos döntésén múlik?
Ha tudtok nekem válaszokat adni, nagyon hálás lennék!
7.re? Te Jó Isten!!! Hősök.
És köszi, aranyos vagy.
Juliska
Léleksimit küldök! Fel a fejjel!!! Pont tegnap született meg egy ismerős kicsi fia,aki 7. re sikerült!!! Több vetéslés után most boldog szülők)))
Ne add fel!!!!!
Pimpa
Legalább nem izgulsz emiatt)) Hamar beadod és mehetsz vissza táncolni)))
Jó mulatást!
Köszönöm a vigasztaló szavakat.
Majd két hét múlva kell mennem konzultációra, megbeszéljük, hogy kell-e még vizsgálat: immunológia, méhtükrözés stb.
A páromnak tökéletesek az eredményei, nálunk velem van a probléma. A petefészkeim már "elfáradtak" már nem úgy működnek ahogyan kéne. Belül öregebb vagyok a koromnál:(((
De most egész szép számú sejtjeim voltak , még fagyasztani is tudtak 4 blasztot.
Kedves Icu!
Valaki korábban írta, hogy most július 6-ig szabin van Zeke, szóval nem valószínű, utána lesz 3 hétig, de egész augusztusban megint nyaralni lesz! Szép hétvégét!
Sziasztok Lányok!
Tudja valaki,Zeke doki bent lesz hétfőn?Szép hétvégét mindenkinek!:):):)