Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon.
Érdeklődnék,hogy valaki jár Szűcs dokihoz a BMC-ben?
Ebben a hónapban készülök az első inszeminációra,mennyi esély van arra,hogy elsőre sikerül?!
Csak őszintèn,bírom a kritikàt,és a földön járok.:)
Besa84!
Nem altatnak! Kedden leszívás! Sajna az betegeségem az endometriózis miatt, kevés tüsző lett! Kemény 1,van még kettő, annak ad esélyt hétfőig! Látta, hogy picit elkeseredtem, aztán mondta ennyiből is lehet csoda! Mi is így állunk hozzá! Mondtam is a férjemnek, lehet, hogy az az egy-kettő petesejt olyan erős lesz, hogy kis túlélőnk lesz! Muszáj pozitívan hozzá állni a dolgokhoz! És ha van remény és kitartás, akkor minden sikerül!
Még mindig nem altatnak. Azt mondták, hogy azért, mert az altató orvosok covidosok közelében dolgoznak. Egyedül a szülészeten van altató orvos, de őt nem engedik sehova.
Mert veszély forrás lehet, ha elengedik.
2x műtöttek 3 hónapon belül, ugyan az volt az altató orvos mind 2x.
Amúgy nem rossz a leszívás, sőt inkább megkönnyebbül az ember. Mert a repesztő miatt feszül a poci.
Az Algopyrin injekció az sokkal jobban fájt amikor beadták a popóba, meg a leszívás követő húgycső vizsgálat fáj, mert azt megszúrják (vagyis nekem megszúrták) azt hittem ott pisilem össze magam a fájdalomtól.
A kanül helye szokott be lilulni. Kb ennyi.
Reggel oda mész és 12 körül távozol. Másnap pedig hívni kell őket, hogy megindultak-e és, hogy mikor kapod vissza.
Köszönöm szépen a válaszod!
Én nem bánnám, ha lenne altatás. De ha nincs, a cél érdekében mindent kibír az ember! Megkérdezhetem mennyire fájt? Mit éreztél közben? Persze egyénenkénk változó, mert mindenkinek más a fájdalom küszöbe!
Sziasztok, én érdeklődnék, hogy tudja e valaki, hogy altatnak e már a petesejt leszívásnál a BMC-be? Pénteken kezdtük a stimulálást!
Amikor elkezdtük a kivizsgálást 20 októberében, akkor a csajok mondták nem altathatnak a covid miatt!
Szia
Valaki kindta hogy 50 ezer az èvi dìj.Melyik klinikànál vagy.
Kòszi
Szia!
A spermiumok érési ciklusa kb. 3 hónap, ezért érdemes két vizsgálat között megvárni a 3 hónapot, mert akkor lehet érdemi változást tapasztalni. Ha két hónapja volt a vizsgálat, akkor lassan meg lehet ismételni. A BMC amúgy két spermavizsgálatot kér és a kettő közül legalább egyet ott kell elvégezni. tehát vagy megvárjátok a márciust, mert a BMC így is úgy is fog ott, a saját laborjában vizsgálatot csinálni. Vagy ha március még messze van és nem szeretnétek várni, akkor is legalább a 3 hónapot mindenképpen érdemes, mert különben fals eredményt is kaphattok.
És megerősítem AJankát, a lázas, beteg állapot nagy mértékben befolyásolja a férfi termékenységet, könnyen lehet, hogy amiatt lett ennyire rossz a párod eredménye.
Sziasztok! Még új vagyok itt.
A férjemmel 1 éve próbálkozunk, de mindeddig sikertelenül. 2 hónappal ezelőtt spermavizsgalat alkalmaval sajnos a férjemnel oat igazolodott. Az Andrologusunk hormon labort es ujabb sperma analizist javasolt 3 honap mulvara, mely marcius elejen lesz esedekes. Mivel kozvetlenul covid utan tortent a mintavetel, remenykedunk, hogy ha nem is sokat, de vmit javulnak az eredmenyei. En is voltam nogyogy endokrinologusnal. A vizsgalatok alapjan ugy tunik, hogy velem nincs baj. A parom Folandrolt en pedig Innoficot szedek.
Marcius 11.re bejelentkeztunk a BMC-be.Mit gondoltok erdemes visszamenni az ujabb mintavetelre, vagy inkabb varjuk meg a marcius 11-et?
Sziasztok!
Esetleg tudja közületek valaki, hogy ami a BMC honlapján van árlista,az most is érvényes? (Támogatottra nem vagyunk jogosultak)
Köszi.
Szia, én meg ma tök véletlenül, ezer év után néztem fel ide és pont irtál🙂
De jó gratulálok!
Kornél pedig jövő héten lesz 3 hónapos nagyfiú😁 Jó egészséget nektek!
Szia,
a jelenlegi helyzetben nem tudom, hogy fogadnak-e újakat, de érdemes felhívni őket és mindent elmondanak. A karácsonyi leállás általában december 20.-tól szokott lenni, illetve december 6.-a után már nem nagyon kezdenek lombikot, de az a tuti, amit ők mondanak!
A napi 2x5 menopurral 2(!) tüszőt sikerült produkálnom... A hormonjaim nem azt mutatják, hogy kimerülőben lennék...
Az esélytelenek nyugalmával megyünk a pénteki punkcióra...😔