Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok.
Tudnátok nekem abban segíteni,hogyha az embrió szép és elmegy az 5.napig,probléma nélkül,akkoris érdemes megcsináltatni a ROS, DNS fragmentaciot és akroszóma vizsgálatot? Eddig ezeket sosem nézték,pedig mar több sikertelen programunk volt.mindig csak az alap spermatogrammot.
Köszönöm ha válaszoltok.
Szia!
Nálunk is súlyos OAT van! 1 millio spermaszámmal 1 éves vitaminkúra után! Láss csodát spontán teherbe estem 5 honapja! Pedig nálam sincs minden rendbe! Kitartást nektek és soha ne adjátok fel mert látjátok sikerülhet pedig már én sem hittem benne.
Szia!
Nálunk OAT szindróma van, mellette írtó magas DNS fragmentáció. :(
Sziasztok!
Nektek hogy zajlott a rövid protokollos lombik?
Nekem a Délit Patikát mondták a pályaudvarnál. (Déli Gyógyszertár)
4 db kellett volna és csak 3 volt. Vagy visszajövök másnap azért az egyért vagy megkérdezik a délit, hogy van e nekik. Én visszamentem másnap.
Annyit mondtak, hogy nem lehet akárhol kiváltani.
Angelika Patika
+3612032875
Budapest, Tétényi út 18, 1115
Itt parkolni is lehet, a Deli patikanal nem.
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a János kórház patikáján kívül hol lehet még lombikos injekciót kiváltani?
Konkrétan Prolutex kellene, meg is van az e-recept, de pár nagyobb patikát felhívva sehol nincs. Valahol a Délinél szoktak még emlegetni egy patikát, ha a Jánosban elfogy valami, de nem tudok részleteket.
Valakinek van tapasztalata?
Köszi előre is
Egyenlőre minden rendben zajlik a BMC-ben :)
Én most járok stimulációra, ha minden rendben megy akkor a héten lesz leszívás!
Sziasztok! Új vagyok ☺️
Budai meddőségi centrumba járok Zeke doktorhoz, 3. lombikra készülök, van 4 fagyibabám🙂 tud valaki tájékoztatást adni vírus okozta helyzetről,zavartalanul működnek a beültetések? Attól félek mire végzek minden vizsgálattal a beültetéshez addigra megint lezárják a IVF részleget.. 😔
Köszönöm szépen a válaszod, legközelebb tuti megkérdezem. Nem gondoltam, hogy a betegtájékoztatóban nem lesz információ.
A mennyiséget azt megadták. Bele is van írva a stimulációs lapba amit kaptam a BMC-ben. Úgy is adom, ahogy meg van írva.
Csak az időt, hogy reggel vagy este, az hiányzott. A férjem azt mondta, hogy a hormonokat reggel szokták beadni. A pajzsmirigyemre is reggel szedem.
Végül is annyit mondott, hogy holnap reggel kezdem.
Csütörtökön megyek és akkor megírom,hogy mi volt :)
IMSI-vel van valakinek tapasztalata? Csak külön kérni kell és tudják csinálni?
Ennél magasabb FSH-val is lehet spontán is teherbeesni. Tudja Zeke, mit csinál, nem indítana lombikot, ha lehetne előtte még javítani az esélyeken.
Judith, én ajánlani bárkit tudnék, eddig 4 orvost ismertem meg az 5-ből, amíg a sajátom szabim volt, mindegyik rendes volt és pont ugyanazt csinálta, amit kellett. Eléggé protokoll mentén haladnak, nem hiszem, h nagy különbség van köztük. Én a helyedben ahhoz mennék, akinek épp a legkevesebb a páciense, hogy gyorsabban sorra kerüljek.
13-15 köztt mozog 6 vérképem volt, mindegyik 3. napon.
AMH 0,7 és 1,4 közt mozog.