Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok,
Csak egy info azoknak akik szintén Szalai dr.hoz kerültek, hogy indít lombikot, ugyanúgy friss beültetéssel, mintha nem lenne Covid. A kezdés előtt kérnek PCR Covid tesztet, az önköltséges, de a stimuláció során petesejt leszívás előtt már ők állják a következő PCR teszt költségét. Csak a PCR tesztet fogadják el, semmilyen más gyorstesztet vagy antigén tesztet nem.
Ha nem lenne Húsvét mi most kezdhettünk volna, de így tolódik a következő ciklusomra az indulás.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van aki a Koncz Tanár Úr-féle 3*300 mg-os Q10 kúrát csinálja? Ha igen, melyik készítményt szeditek?
Boldog Húsvétot Mindenkinek!
Sziasztok!
Megmaradt egy doboz bontatlan Bemfola 150Ne. Ha valakinek szüksége lenne rá, akkor szívesen oda adom. ☺️
Ez engem is érdekelne. Úgy látszik mi “újak” hozzá kerültünk.
Én is jövő héten megyek hozzá!
Sziasztok,
Én új vagyok a BMC ben. Ez lesz a 3. Lombikunk. Előtte máshol voltunk.
A BMC ben megcsináltunk minden vizsgálatot.
Jövő héten lesz az eredmények megbeszélése, amik rálátásom szerint optimálisak...
De ugye Szűcs doktor már nincs.
A megbeszélést Szalai doktor csinálja..... De.... Indít ő lombikot?
Ha igen, mikyen ő? Volt valakinek nála lombikja?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat, hogy a Gonal F/Rekovelle/Ovaleap típusú tollas injekciókban több a folyadék, mint a dobozon feltüntetett teljes adag? Mert elvileg felhasználtuk a dobozon lévő teljes adagot, de mégis úgy néz ki, hogy még van benne.
Sziasztok!
Első konzultáción voltam a BMC-ben, máshonnan jöttem át. Olyan kérdésem lenne, hogy az orvosom méhűr vizsgálatot kér. Ezt OEP alapon sehol sem csinálják meg? Magán úton ki merre volt és milyen árban működik?
Sziasztok,
Én is új vagyok a BMC-ben, bár a lombikozás terén már szép múltam van. 43 éves vagyok, de eddig csak magánban lombikoztunk, így megvan minden “ingyenes” lehetőségem.
Másik fórumon voltam aktív az elmúlt másfél évben.
Nekem is dr. Szalai Milán lett a kezelőorvosom, én az első konzultáción 50 percet beszélgettem vele. Minden korábbi leletemet, stimulációs protokollokat átbeszéltünk, és bár kicsit fiatalnak találom, nagyon alapos és lelkiismeretes is volt. Lehet talán pont ez a hozzáállás hozza meg a sikert, a korábbi sztár dokikhoz képest, akiknél voltam. Hallottam én is, hogy többen elmentek a BMC-ből, de én közülük nem ismertem senkit.
Ahol mi most tartunk a férjemmel: az eeszt-ben már fent vannak a friss leleteink, amikkel vissza kell mennünk hozzá.
Azt még nem tudom, hogy a covid miatt ez személyes vagy telefonos konzultáció lesz.
Én is örülnék bármilyen infónak a jelenlegi helyzet, és a doktor úr kapcsán.
Szia,
Én is új új vagyok itt, de a BMC-ben a második inszemem kezdem. Eddig Szűcs dokinál voltam, azt beszéltük hogy ha nem sikerül a januári akkor márciusban találkozunk. Azt hittem csak szabin van, Dr Szalainal voltam azt mondták O helyettesíti. Kicsit meglepődve olvasom hogy több doki is elment köztük Szűcs, de Szalai doki amúgy kedves volt és alaposnak tűnik. Ha másnak is van egyéb tapasztalata szívesen meghallgatom, mert nem nagyon találtam róla semmit.
Sziasztok, új vagyok itt, csütörtökön voltam első konzultáción a BMC-ben, vegyesek a tapasztalataim.
Dr. Szalaihoz kerültünk (bár vele személyesen nem volt módom találkozni), van esetleg valakinek tapasztalata a doktor úrral kapcsolatban? Előre is köszönöm a válaszaitokat és mindenkinek sok sikert kívánok. :)
Sziasztok!
Kinek hányadik stimulációs napon volt a leszívás?
Megírnátok? Szererném tudni, hogy kb. mire számítsak...
Köszönöm!🤗🙏
Köszi!🙏
Én is ma voltam, de nem mondtak semmit. Ahogy beszélgettem a többiekkel, volt akinek azt mondták, hogy nem valószínű a leállás, valakinek meg annyit mondtak a recepción, hogy figyelni kell a híreket.
A Te infód mennyire hivatalos?Köszi