Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nem tudom, mit takar a "bemutatás", de minden nap fél 8-tól veszik fel a pácienseket, korábban az épület előtt van a sorbanállás. Utána 8-9 között kezdenek az orvosok rendelni. Méhtükrözésről nincs infóm, majd elmondja az orvos pénteken...
Evyke, gondolom, valami beavatkozás előtt állsz, mindig van hüvelyi UH, betéttel készülj.
Szia!
Nem, nincs minden esetben. Vérzés alatti uh-t akkor csinálnak, mikor stimulációt indítanak. Ellenőrzik, hogy nincs e ciszta, egyéb elváltozás mielőtt megküldenék a szervezetet hormonokkal.
Szia!
Mit jelent, hogy bemutatásra mész?
Ez lesz az első konzultációd az orvossal? Akkor arra elvileg kapnod kellett időpontot. Vagy másra gondolsz?
Legjobb tudomásom szerint a BMC-ben nem végeznek méhtükrözést, azt saját magadnak kell intézned. Vagy a lakhelyed szerinti nőgyógyászaton vagy magánorvosnál.
Sziasztok!
Pénteken megyek bemutatásra, mikorra érdemes érkezni? Illetve a bemutatás után kb mikorra lehet időpontot kapni hysteroscopiára?
Köszi 😊
Szia! Új vagyok én is a BMC-ben, minden esetben van hüvelyi uh, ha a 3. menszi napi vérvétel van?
Köszi 🙃
Sziasztok, bocs hogy beleszólok, csak annyi, hogy a lombik előtti hónapban érdemes nagyon nagy dózisú D-vitamint szedni, én egy hónapig 12.000 NE-t toltam.
Meg is lett a gyerek :)
Szia Ildi!
Én is a Bmc-be járok. Sajnos nincs sztk-s,vagy nagyon sokára végzik el az átjárhatósági vizsgálatot ingyen. Magánban a Czeizel Intézetben jártam pár hónapja, nem volt kellemes,de öt perccel később már nem is emlékeztem rá :) Indultam piacra vásárolni. 70 ezer volt ha jól emlékszem. Elég drága.. :/ Előtte negatív hüvelyváladék tesztet kellett készíttetni a saját nödokidnál. 3 hónál nem régebbit fogadnak el.Időpontot a kövi ciklusra adtak,nem kellett sokat várni.
A vizsgálat előtt Cataflamot javasoltak bevenni egy órával.
Nem vagyok még jártas nagyon,de ezt pont tudtam :)
Dóri
Sziasztok!
FET-re készülök! Minden vizsgálatom egy éven belüli, illetve 3. napi és 21. napi női nemi hormonokból frisset viszek majd. Van még olyan vizsgálat, amiből újat kell csináltatni? Köszönöm!
Szia!
Szintén Szabados dr.-hoz járok, és nekem is a következő ciklusra tolódik a stimuláció, mert a mostani ultrahangon egy bevérzett tüszőt látott. Ugyanezt a vitaminos cetlit kaptam én is. A Myoqinon max.adag harmadik hetében nagyon erősen elkezdett fájni a fejem, így most 500 mg-ra csökkentettem. A terhesvitaminok közül én a Femibiont választottam.
Sziaztok! Új vagyok itt! A Szabados doktorúrhoz járok, eddig szimpatikus és alaposnak tűnik, milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?
Márciusban volt az első inszeminációm ami nem sikerült. Ovaleapot kaptam 75ml/nap, 2db tüszőm érett.
Egy ciklus kimaradt, május elején kezdem a következő stimuulációt 50ml/nap. az ultrahangon kicsinek talalta a tüszőt, megemelte az adagot 75ml/nap.
Ma voltam ultrahangon kért egy vérvételt és kiderült hogy idő előtt megrepedt a tsző. Szerintetek mitől leehetett? A következő ciklusban kell újra mennem, rákérdeztem hogy esetled valami vitamint elkezjek-e szedni és ezeket javasolta: Q10 (Myoqinon) 3x200 mg, hetente emelni
1x100, 2x100, 3x100, 3x200, E-vitamin 400 mg, C-vitamin 1000 mg, Terhesvitamin. Ti mit szedtek, milyen tapasztalotok van ezzel kapcsolaosan?
Előre is köszönöm a válaszaitokat és mindenkinek sok sikert kívánok. :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a konzultáció és a meddőségi vizsgálatok ingyenesek a Bmc-ben?