Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Én is terhes vitamint szedek, meg mától D vitamint külön is, felírta a háziorvos receptre, mert alacsony a szintje, és sehogy nem tudtam feltornázni.
Gondolom ez is oka lehet, hogy még a megszokottnál is kevésbé jól reagálok a hormonokra. Korábban ezzel sosem volt gondom.
Amit még szoktam szedni méhpempőt meg rezveratrolt. Minden más benne van a terhes vitaminban szerintem.
Persze, hogy megpróbáljátok, ne add fel!
Én 44 vagyok és még mindig hiszem, hogy sikerülhet.
Sziasztok.
Most megyek első konzultációra egyedül mert a férjem nem jöhet.
Kivagyok.
Hashimotóm van, inzulinrezisztenciám, hypofízis adenomám. Gyógyszeresen kezelve vannak. Diétázom is de most kaptam merckformint mert a 60 perces cukrom beesik. Azt mondta a doki próbáljuk meg hátha. Progeszteront is szedek a ciklus második felétöl már 3. hónapja de semmi. Volt Hsg vizsgálatom is.A férjemmel is minden rendben az andrológus szerint
32 éves vagyok nem akartam tovább várni mert sajnos 2 éve nincs eredmény.
Milyen vizsgálatokat szoktak kérni első konzultáción?
Mit tudtok nekem tanácsolni?
Mennyi szokott lenni a várakozás?
Tavasszal nekünk is volt pár nézeteltérésünk emiatt, mert akkor sem jöhetett be a férj, csak annyi időre amíg megtette a “kötelességét”, és még konzultálni sem.
Most, a további vitákat elkerülendő egyedül járok.
Ha nem indulnak be a tüszőim akkor most is tuti ébren lesz a petesejt leszívás, mert jelenleg csak 1 van. Pedig áprilisban megfogadtam, hogy soha többé. Nem gondolom, hogy egy szúrás miatt elaltatnának…
Köszönöm! :)
Én szedtem Myoqinon (Q10), három hónapig, a végén már csak 500 mg-ot bírtam, mert fájt tőle nagyon a fejem.
Emellett C-vitamin 1000 mg, D3 3000 NE, és E 400 mg + Femibiont. A Myoqinont leszámítva a többit most is szedek, bár az orvosom azt mondta elég innentől a Femibion.
Most Cyclogest kúp van 2x1 leszívás óta és mától kell a Prolutex injekció is. Csodálkoztam, hogy nem mérik a progeszteron szintet. De nem szeretik ha az ember túl sokat kérdez, egyből olyan rosszul reagálnak...
Jajj de jó! Koncentrálj a picikre, nagyon drukkolok! 🍀🍀🍀
Igen, sajnos a férj nem jöhet be most.
Köszönöm :)
Megvolt a transzfer, hármat kaptam vissza. Most várakozás és nyugalom van a vérvételig.
A férjem jött velem reggel, de őt sajnos nem engedték be.
Gome,
Ma érted szorítunk! 🍀🍀🍀
Majd várunk a hírekkel.
Úgyhogy mi már előre megbeszéltük, ha lesz kettő Bogyó akkor egyszerre kérjük.☺️
Holnap nagyon szorítunk! Reggel derül ki, hogy hány Bogyót kapsz vissza?❤️
Köszönjük!☺️
Olvasgattam, hogy mikor nagyobb az esély ( persze erre nincs recept ), de mi a Férjemmel kettőt akartunk.
A dokink is belement végül ( pedig hiperstimum lett ), meg már közel voltam a 35-höz. Valahol olvastam, hogy 35 felett többet is beültetnek, alatta egyet szoktak.
Lehet azért is tudtunk egyezkedni, mert beülti előtt magánba jártunk hozzá?! 🙄
Szia!
Nekünk is úgy zajlott, ahogy Kiscica19 írta. :)
Mi 2019.májusban voltunk. Annyi eltéréssel, hogy mi 2 Bogyót akartunk és végül a dokink is belement. 4 Bogyónk ment el az ötödik napig, kettő azóta is sítáborban van ❤️. Év elején megyünk Értük.
Illetve sikerült az akkori lombik, egy Kisfiúnk született ❤️.
Beülti után még bevásároltunk a Tescóba és étterembe is voltunk. 200 km-re lakunk az intézettől. A kátyúkat próbálta kerülni a Férjem a haza úton és miután hazaérünk pihentem. 2 napot voltam itthon, utánna mentem dolgozni.
Sok sikert mindenkinek!! Hősök vagytok! ❤️ És minden egyes Bogyócska! ❤️
Drukkolok!!! +++++++
A beültetéskor előbb volt a biológussal egy konzultáció, megmutatta monitoron az embriót, lehetett tőle kérdezni is. Én lefotóztam a monitort mert férj nem jöhetett be a Covid miatt. Gondolom most is hasonló a helyzet.
Aztán kaptam egy ágyat, átöltöztem hálóingbe, és vártam, hogy hívjanak. A beültetés is a műtőben volt, ágyra felpattansz, az orvos uh-on megnéz, megméri a távolságot ahová az embriót felhelyezi. Feltárja a méhnyakat töröl egyet-kettőt, majd jön a biológus a katéterrel, mondja a nevedet, az orvos felhelyezi a katéterrel az embriót/embriókat. Utána a biológus ellenőrzi, hogy valóban üres-e a katéter. Aztán visszamész a szobába, pihensz egy kicsit, majd irány az emeletre az orvosodhoz. Nekem sokat kellett várni mert sok betege volt aznap, de addig lent maradhattam. Odaadja a recepteket (progeszteron szuri és/vagy hüvelykúp), aztán patika és irány haza pihenni.
Sok sikert neked hétfőre?
Mindhármat visszakéred egyszerre? Vagy szeretnétek fagyasztani is?
Nekem tavasszal volt ebben az intézetben a lombik. Korábban több helyen jártam már.
A petesejt leszívás után még aznap délután megtermékenyítették a petesejteket. Másnap reggel telefonálni kellett Kanyó Katalinnak, meghatározott időpontban, és ő mondta el, hogy hány termékenyült és mikor lesz a beültetés. Azt is ő mondta el mikorra kell érkezni, hogyan kell készülni.
Gondolom konzultál az orvossal is.
Tehát nem te döntöd el, mint ahogy azt sem, hogy hány napig vigyék el. Nekem 1 volt csak, így én 2 naposan vissza is kaptam.
Köszönöm a drukkot!
Antagonista protokollal indulunk. A leges-legelső lombikom volt ilyen protokoll szerint, még 2019-ben. Akkor lett beültethető embrió, de fiatalabb is voltam pár évvel. 😘
Szia!
Nekünk is a beültetés után két héttel kellett menni hcg vérvételre.
Sikeres lett a lombik, így “visszaadott” a régi nőgyógászomnak, mert ő nem vállalt terhesgondozást.
Legközelebb 9 hónapra rá mentünk vissza a BMC-be, hogy vigyünk fényképet Manófülről ❤️.
Sok sikert! +++++++++