Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
35264. Sornyul (válaszként erre: 35261. - Zsejke)
febr. 27. 13:01
Még csak tajekozodom. Ha lezajlik,rendeződik most a jelenlegi eü problémám, bejelentkezünk. Nézzenek meg, kezeljenek célzottan.
35263. Sornyul (válaszként erre: 35260. - Dulche)
febr. 27. 12:59

Értékelem. Ettől még ugyanúgy fáj a meg nem született kislányom hiánya. Küzdök ellene,hogy ne fájjon, de egyelőre még fáj, még tart a gyász.

Én mondtam, hogy lelki torzulást tud okozni...a másodlagos meddőség is ugyanúgy.

Amúgy meg az Istentől (is) függ. Hisz Ő irányítja a világot. Emellett persze ott a szabad akarat is.

Téma részemről is lezárva.

35262. Dulche
febr. 27. 08:33
..és Cattis????Veled mi a helyzet????
35261. Zsejke (válaszként erre: 35258. - Sornyul)
febr. 27. 08:29
Szia Sornyul! Miota jarsz a BMC-be?
35260. Dulche (válaszként erre: 35258. - Sornyul)
febr. 27. 08:21

Ehhez a témához az én hozzászólásom is az utolsó...ehhez semmi köze Istennek,kedves Sornyul...


És ahogy Dia írja,értékeld a helyzeted...


MARESZKA!!!!Mi lett az eredmény?

35259. TDiána (válaszként erre: 35258. - Sornyul)
febr. 26. 21:26
Én erre a mondatodra reagáltam: “Mégis úgy érzem, az én életemnek nincs értelme többé, ha nem lehet több gyerekünk, nem lehet nagycsaládom.”. Azt külön leírtam, hogy küzdjél a 3. gyerekért, ha szeretnél. De én ezzel befejezem ehhez a témához való hozzászólásomat, mert így elveszti a fórum az értelmét.
35258. Sornyul
febr. 26. 21:16

Na pont ezt akartam még hozzátenni, hogy valószínű, itt én nem vagyok többségben,hisz nekem már van gyerekem, vagyis ne pampogjak. Ennek ellenére egy harmadikra (különböző neműre) is lehet épp olyan fájóan vágyni, mint egy elsőre, főleg, ha én erre rendeztem be az életem, hogy csaladanya legyek sok-sok gyerekkel, karriert sosem csináltam. Másrészt én részben ellenszélben küzdök, mert a férjem semmi mesterségesbe nem akar belemenni, itt viszont csupa támogató férj van. Szóval nekem se egyszerű.

Amúgy meg kb tudom, mit el meg itt a fórumozok nagy része, 7-8 evvel ezelőtt én is azt hittem, nekem sosem lesz gyerekem, mert rendesen megborult a ciklusom (bár a mostanihoz képest persze kismiska volt) és sirattam az álmaimat. Es Isten megkonyorult rajtunk.

35257. TDiána (válaszként erre: 35256. - Sornyul)
febr. 26. 20:27

Kedves Sornyul!

El tudod képzelni milyen az, hogy mi minden nap azért küzdünk, hogy legalább egyetlen gyerekünk legyen, és át tudjuk élni az anyaságot? Persze küzdj a 3. gyerekért ha szeretnél, de próbáld meg értékelni a mostani helyzetedet..

35256. Sornyul
febr. 26. 20:16
Ooo marmint azért vágtam rá, mert én is számolgattam, hogy ha ebben vagy abban a hónapban lennék terhes, mikor születne a baba.
35255. Sornyul (válaszként erre: 35253. - kahlan_amnell)
febr. 26. 20:15

Háát, én sem... illetve mikor az első jött nekik (sogornomeknek), még elég remenyteljes voltam magam is, és csak rávágtam, hogy de akkor még nem vagy a 12. héten, ugye? De még erdeklodtem, vártuk a babát. Ő most kétéves. Kb akkor született, mikorra mi is szerettük volna a harmadikat. Hamarosan jön a második. Itt ugyan gratuláltam, de túlzottan nem erdekelt, nem vettem túlságosan tudomást róla, hogy terhes a csaj, nem érdeklődök a hogylétükről. Ez a baba is a "miénk helyett" születik. Most kéne szülessen a negyedikünk.

Elkerülni a babákat? Bakker, nekem ők az életem, a babázás. Bár most már fáj, ha kisbabás, terhes mamákat látok. Barátnőmnek is van épp babakoru, az ötödik. Mi meg még mindig a harmadikért küzdünk. Vagy hát én. Ferjemnek -bar persze nagyon örülne, ha lenne még gyerekünk- jó így. Nekem nem.

35254. cattish (válaszként erre: 35243. - Mareszka22)
febr. 26. 18:17

Szia Mareszka,

Mi az eredmény? A transzfered idején én voltam a második szomszédod :)

35253. kahlan_amnell (válaszként erre: 35248. - Dulche)
febr. 26. 15:27
Ez a kérdés az,ami már egy másik témához vezet,nem is idevaló,de egy mondat:az én hitem szerint minden gyermek tanító célzattal érkezik.Oda is,akit megerőszakolnak.És oda is aki éveket vár rá.Saját tapasztalat:a meddőség egy bizonyos szakában annyira mélyen voltam,hogy a 19 évrs rokonlánynak nem tudtam gratulálni,amikor várandós lett.Azóta nem beszélnek velem...már akkor megtanultam,hogy a saját életemen legyen a fókusz és ne másén.Próbáljátok ne a várandós anyukákat,a gyerekeseket meglátni...tudom,nehéz.
35252. Sornyul
febr. 26. 13:18
Jaa, meg nem "okoz"-t akartam írni, hanem " okozhat"-ot.
35251. Sornyul (válaszként erre: 35250. - Dulche)
febr. 26. 13:16

Bocsánat, nem derogativen irtam, idézőjelbe kellett volna tennem, csak sietve írtam be a hozzászólást.

Ettől függetlenül az én lelkem az torzult, ugy érzem. Kiveszett belőlem sok minden, ami régen megvolt, nehezen tudok a másénak úgy örülni, hogy ne jutna eszembe a saját "tragediam", veszteségem. Hogy ne az jutna eszembe, ha valaki fiatal, hogy de jó neki, előtte az élet, nekem meg ennyi volt, lezárult. Pedig még ifjú vagyok, és max a babaproject zárul le lehet, egyébiránt még előttem az élet. Mégis úgy érzem, az én életemnek nincs értelme többé, ha nem lehet több gyerekünk, nem lehet nagycsaládom.

35250. Dulche (válaszként erre: 35249. - Sornyul)
febr. 26. 11:02

Nem érzem magam lelkileg torzultnak...sem depressziósnak...


Lerendeztem a lelkemben a férjemmel együtt a meddőséget.Megteszek minden tőlem telhetőt,így a lelki dolgokat is átvilágítottuk...Racionális vagyok,de holmi "hókusz-pókusz varázspálca" nem az én világom és hiszem,hogy nem ezen múlik...

Persze vannak csodák...nem vitatom!Történjen meg velünk!

35249. Sornyul (válaszként erre: 35248. - Dulche)
febr. 26. 10:10

Hát, a 16 évesnek még tombolnak a hormonai, lelki rásegítés nélkül is könnyen teherbe esik, aki csak úgy potyogtatja, az bizonyára sokat van együtt a férjével, tehát természetes uton stimulálva vannak, de egy tuti, nem aggódnak amiattm hogy vajon miért nem jön a baba.

Ettől függetlenül egyetertek veled. Azokban a helyzetekben nincs harmonia. De az a fajta elkeresedett vágy se, ami egy idő utan mar lelki torzulást, depressziót okoz,(bár ezt az abúzus ugyanugy okoz). Nemtom.

35248. Dulche (válaszként erre: 35247. - kahlan_amnell)
febr. 26. 07:35

Lehet van igazság abban amit írsz...


Viszont kérdezlek én téged,hogy:

-Hol a harmónia egy 16éves kislány átbulizott éjszakájában,ahol nem akarta a szexet,legkevésbé a kisbabát???

-Azok,akik nem is tudják ki a baba apukája??

-Azok akik egymás után potyogtatják a nem várt gyerekeket???

-Ahol a kislányt az apukája erőszakolja??

-Ahol az anyukát az apuka üti-veri,erőszakolja???


Náluk hol a harmónia????????????????

Még1x hangsúlyozom,hogy akik itt vagyunk,azok túl vannak ezeken a lehetőségeken...

febr. 26. 06:22

Sziasztok! Nekünk most lesznek a kislányaim hamarosan 3 évesek, BMCs babák. Felfigyeltem a diskurzusra és szeretnék mindkét oldal felé írni.


A meddősség tényleg összetett dolog, ezzel nem mondok újat. Nekem átjárhatatlan volt mindkét petevezetőm, műtéttel megnyitották de kanyargósak, és orvosi véleményként leírták hogy nem nagyon tudnak a katonák átmenni rajta, tehát lombik volt javasolt.

A maryjane féle üzenet szándékát értem mégha a stílus nem is a legjobb. Bár tképp hit kérdése,mennyire fogadjuk el, hogy a betegségeink nagy része lelki eredetű. Aki nem ilyen szemléletű, annak megértem, hogy felesleges és bántó volt az írás.

Én 100%ig biztos vagyok benne, hogy a 3. lombikunk azért volt sikeres, mert lelkileg foglalkoztam magammal, úgy ahogy én hiszek: kineziológiai oldásra kezdtem járni, még talán az első előtt. Rendszeresen a 2. utántól jártam és járok a mai napig is.

Egy lombikos nem kevésbé várja és szereti a leendő gyermekét, sőt!...de maryjane-nek a harmóniával igaza van, ahogy a testi-lelki egyensúllyal is. Nem jön a baba stresszes, túlhajszolt szülőkhöz.És nem, nekem sem nyitotta meg a lelki munka a petevezetőim. De hozzásegített egy beágyazódáshoz,jobban mondva kettőhöz, teljesen problémamentes ikres várandóssághoz ,37+2-re születéshez, és azóta is kiegyensúlyozott manókhoz.


Szóval ne támadásnak vegyetek egy ilyen hozzászólást. Igenis van szerepe a lelki egyensúlynak orvosi segítséggel történő megfoganásnál is.És szerintem nem egyedül nálam működött:-)


A kineziológiát mindenkinek ajánlom, aki nyitott és hisz az üzenetében.

De ha nem, akkor is a legfontosabb a hit.Nem a vallási. Hanem, hogy sikerül. Hogy jogod van neked is a gyermekhez(vagy többhöz). Hogy nem selejt vagy attól, hogy nem sikerül könnyen. És nyilván van, amikor a hit elveszlik. Amikor nehéz fölállni. Nekem is sokszor nehéz volt, de sikerült.

Itt mindenki anya már a szívében, ezt ne felejtsétek.Drukkolok.

35246. Nyunyika18 (válaszként erre: 35201. - KBeya1)
febr. 25. 22:08
Szia! Mikor 2 éve volt a beultetesem akkor egy olyan lány feküdt mellettem aki donor petesejtet kapott! Szerintem van lehetőség!
35245. Nyunyika18
febr. 25. 22:02

Sziasztok! Szeretnék kis tájékoztatást kapni! Két éve sikeres lombik programon vagyok túl. 16 hónapos a mi kis CSODÀNK. Maradt 2 fagyasztott embriónk amiket szeretnék most visszakapni. Felhívtam Kanyó doktornőt és azt a választ kaptam, hogy minden vizsgálatot újra kell csináltatni nekem is és a férjemnek is. Se többet, se kevesebbet...

Akkor most fogjuk magunkat és besétálunk a klinikára kivárjuk a sorunkat és majd ott több infót kapunk? Vagy ugyanúgy mint az elsőnél a menstruacio 3.ik és 21.ik napján vérvétel? Mert akkor nyilván úgy mennék? Azt nem is értem a férjemnek minek kell minden vizsgálatot újra csinálnia. Legyszives aki már túlesett embriotranszferen az segítsen! Előre is köszönöm!!!!

35244. Dulche (válaszként erre: 35243. - Mareszka22)
febr. 25. 16:21
Nagyon drukkolok!Írj majd!!!!
35243. Mareszka22 (válaszként erre: 35235. - Dulche)
febr. 25. 13:00
Szia! Köszi az érdeklődét! Tegnap óta fáj a hasam, mint amikor meg akar jönni. Remélem, hogy nem jól érzem. De holnap kiderül minden végre. :)
35242. TDiána (válaszként erre: 35241. - Karpathos)
febr. 25. 08:47
Köszi!
35241. Karpathos (válaszként erre: 35240. - TDiána)
febr. 24. 23:36
Egy ev
35240. TDiána (válaszként erre: 35239. - Karpathos)
febr. 24. 21:43
Szia! Mennyi ideig érvényesek a vizsgálatok? Fél év vagy 1 év?
35239. Karpathos
febr. 24. 20:51
Sziasztok! Segitseget kernek. Mennyibe kerul most a fizetos lombik? Minden orvosnal egyforma a dija? Gondolom ilyenkor azonnal lehet menni. Oktoberig ervenyesek a BMCs vizsgalataink. Azokat tudjuk hasznalni ha pl szeptemberben mennenk fizetos lombikra? Azt tudom hogy a gypgyszerek kisebb tamogatassal mennek. Remelem jol vagytok! Koszonom
35238. jujuba (válaszként erre: 35237. - MDorcy)
febr. 23. 18:14
köszönöm szépen ::))
35237. MDorcy (válaszként erre: 35222. - jujuba)
febr. 23. 13:42
Szia! istenhegyin, most 6-7 hétre van eredmény hivatalosan, nekünk most 5 alatt jött meg.
35236. Zsejke (válaszként erre: 35233. - Maba)
febr. 23. 10:27
Inszemre nincs várakozási idő :)
35235. Dulche (válaszként erre: 35229. - Mareszka22)
febr. 23. 10:14
Szia! Hogy vagy?
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook