Ajánlanátok kevésbé felkapott, szép fekvésű magyar falvat, ahol esetleg tó is van? (beszélgetés)
..és az hogy szabályok betartása?
Fórumot nyitni bagatell dolgokról a legkönnyebb
Köszönöm szépen.
Fatornyos falumban is Így mondták egyébként. Bezzeg, ha tudtam volna, hogy ez az eredmény egyenes út a gyors- gépíróiskolába történő beiskolázáshoz, visszafogtam volna magam. Sírtam, toporzékoltam, de minden hiába volt. Csecsemős-nővér szerettem volna lenni.
51 évvel később is gratula!
Ez inkább szóhasználati kérdés talán, de nekem tényleg szokatlanul csengett a "falvat". Szóval ma sem éltem hiába, megint tanultam valamit. :D
Miért nem mész"bótba" délután, te eszetlen???? Az ilyen hülyék miatt betegszik meg más, aki tényleg csak a legszükségesebb vásárlás miatt mozdul ki.
A minap láttam az Aldiban egy idiótát, aki (persze maszk, kesztyű nélkül) 5 azaz öt darab, látszatra 7 év alatti gyerekkel (ebből 2 ikerbabakocsiban) vásárolgatott. Mikor mindennap elmondják, hogy ne kisgyerekkel és ne is kettesben/hármasban menjünk az üzletekbe.
Régies alak.
Pl. József Attila
"Az országban a törékeny falvak,
Anyám ott született..."
Neked kifejezetten jót tett a világjárvány. Elmúlt a szorongásod, hogy nem mertél egyedül útnak indulni, már nem gondolod, hogy bárki megszólna ezért, és minden családtagod valószínűleg kigyógyult a súlyos betegségéből, hogyha nem témád már.
Ugorj el a Drávához, ha már arra jársz, jogod van hozzá 😀
Na ne mondd! Mi?
Válóper? Az nem 2 hét!
Köszi. Eszembe sem jutott volna megnézni, pedig többesszámban: falvakat, nekem is természetes.
Épp kerestem egyébként, csak másutt, és el is terelődtem.
Pótkérdésre válasz:
[link] szerint helyes.
A hirtelen lett férjed hová tűnt, miért vagy egyedül?
Erre sosem válaszolsz.
Menj, vissza se gyere ha ennyi eszed van!
Ölelgess fákat, embereket, csókold a földet meg Gizi nénit!
Hihetetlen.... 😡
Még nem hallottam így, és nekem fura.
Bár kétségtelenül nagy játszótér az anyanyelvünk. Magam is kértem Baknyot a trafikban (Bakony szelet, csoki).
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Ismertek valóban szép fekvésű falvakat a Dunántúlon, ahol esetleg kilátó is van?
- Miért lett felkapott a francia nyelv a középiskolában?
- Hogy tudnám S.O.S. leadni a télen felkapott kilókat? Csipő, comb főleg.
- Bolti kurkumát érdemes venni, vagy csak a gyógyszertári és nagyon felkapott vitaminos boltoké a jó, ami aranyáron van pár kapszula?
- Hol van Budapesten olyan strand, ami nem olyan felkapott, de mégis jó?