Adományozás (beszélgetés)
A befizetett SZJA 1+1 százalékával mindenki szabadon rendelkezhet. Ez most is, így van, de nem kötelező!
Felajánlható bármilyen Civil szervezetek, Egyházi közösségnek...
Ha erre gondoltál...
Tőlük sem sajnálok semmit. Sőt!
Rendszeresen meglátogat egy cica, és minden alkalommal adok neki enni. Azt a kaját kapja, mint a saját cicáim.
Belőlem is kitör időnként a selejtezés!
Azt szoktam mondani, hogy egy dobozba nem lehet csak belepakolni! Mert tele lesz, nagy rendetlenséget okoz és ráadásul nem talál az ember semmit sem!
Szóval, ami nem volt rajtam az utóbbi 3 évben, attól célszerűbb inkább megválni! 😂
Akkor megérdemlik! Amikor még SZJA-ztam adakoztam állatmenhelyeknek, talán még a Heim Pál kórháznak is
Ez utóbbit azóta sem értem. Szülők fizetik a tb-t, miért is kell adakozni a gyermekkórháznak?
A helyi állatmentő ligának jótékonykodok évente egyszer - kétszer, de évvégén mindenképpen!
Kutya macska eledel, alom a cicáknak, hogy szokják az ember közelségét járunk simogatóba a kis hercegnővel!
Így adományozunk!
Igazából a COVID alatt rengeteg ruhát, cipőt... nem hordtam.
Észre sem vettem, hogy ennyire sok van.
Szerintem jó helyre került.
Nekem maradt így is elég!😊
Én tavaly 3 db ruhát vettem nagy fogyás miatt, többit megtartom, hátha kell még 😂
Alapvetően addig hordjuk, míg vállalhatatlan lesz, akkor viszont kuka.
Elég betegek, és hát nem veti fel őket a pénz.
Viszont nagyon rendesek, a házuk körül is mindig rendet tartanak...
Tőlük nem sajnálom!
Tavasszal pakoltam ki a szekrényemet. Összes 4 zsák ruha gyűlt össze. Gondoltam beadom a helyi Önkormányzatnak, majd Ők eldöntik, hogy kik az igazán rászoruló családok.
Rendszeresen csinálok ilyen, és ehhez hasonló dolgokat én is.