Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani? (tudásbázis)
. én megőrülök. . nálunk 3 hónapja van. . nem tudtuk mi az én is, gyerek is , telis tele a csípésekkel, dokik. gyerek felnőtt háziorvos, de még a bőrgyógyász is azt mondta szúnyog. . . hát most jól kiderült, hogy nem. . . már aludni sem merek. . kijött aház irtója, és befújt mindent. . tocsogott minden abban a lében. . és még mindig van. . .
én nem merek lefeküdni, lesem a gyereket, mert ma is fogtam élőt. . pedig ki lett dobva a matrac, az ágynemű. . csak az egyszerű fakeret van. . és gyakorlatilag üres a lakás, mert költözés előtt állunk a cuccok már elmentek. . patyolat tiszta minden és mégis. . én is körbefújtam az ágyat, két flakon van rajta és még mindig van:(((( ezt az érzést nem lehet leírni. . ma kihívok egy irtót a netről. . kérdés kit?. . tudnátok ajánlani?
ÚRISTEN :O:O :S:S
szerintünk mi az egyik kanapéval hoztuk be a lakásba :S
szóval nagyon megutáltam a ezt kanapét
A dögök mikor hogyan(hányan) fordulnak elő..de van amikor csak 1-4db van 1x-e,és van amikor rengetegen vannak :@:/
A levedlett börük viszont csak 1-2db ha elő fordul!
pl. 2nappal ezelőtt a hugom matraca alatti fa lábnak a suélében egy nagy fekete csíkban voltak a peték,és a kisebb nagyobb bogarak :S:S:S:S
ÁHH KIBÍRHATATLANOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Ha valaki látta már ezeket a dögöket,segítsen,hogy a levedlett bőre,hogy néz ki és ezek csak tömegesen fordulnak elő?
már nekünk is elő jöttek meginnt -.-"
de nem olyan vészes már,mi most vettünk meginnt 2flakon Bio Killt....de ez sem segít már!
Szal csak kidobtuk a pénzt az ablakon :S
De már nem érdekel engem,nekem az is jó ha nem látom őket addig ,még elalszok :S
de Remélhetőleg hamar elköltözünk ahogy említettem!
Szia!
nem akarlak elkeseríteni,de ha nem hívtok szakembert nem fognak eltünni,sajnos 2 évünkbe telt mire sikerült kiírtani:S senkinem nenm kívánomm azt az ídőszakot!
Hát jo akkor még veszek.
Kösz a tanácsot.
mi is bio killt használtunk,és eltüntek(le is kopogom)
vissza feküdtünk az ágyba vééégre :D
és nincsenek !!!:D
max. 1-2db de nem találunk többet,és nincs rajtunk csípés!!
hali nálam volt irtos pasas (pottom 12 ezer)
meg vettem szert BIO KILLT
Sziasztok!
Mi tudok csinálni egy és fél hónapja meg szálltak a poloskák!
Már vettem egy csomó rovarirtó aeroszolt de nem használt!
Mit tudok csinálni?Tudtok valamilyen jó ötletet mondani vagy valami milyen márkájú aeroszolt ami eltünteti őket?
Vagy csak szakember segíthet?
család tagoknál nem tudok,mert tesóim külföldön laknak ...:/
meg aztán haverokhoz sem költözhetek oda :S
laminált padlóm van,és a szőnyeget felszedttem róla!
a ragasztó csíkos dolog nem is rossz ötlet !:D
csak ezekkel az a gáz,hogy petéznek is -.-"
és újabb és újabb dögök lesznek :S
Előbb aludnék valamelyik család tagnál, barátnőnél, akárkinél! Gondolom, te is menekülsz otthonról. :/
Azt írja a cikk, hogy aludj világosban, meg kétoldali ragasztó csíkkal ragaszd körbe az ágyat (abba bele tapadnak). Ez utóbbi elég puritán, de tény, hogy nagyon erős a kétoldali ragasztó: bevállhat. Meg a sok porszívózás (és a porzsák eltüntetése) is segít. Ha ezt mind megcsinálod az nem igaz, hogy nem lesznek kevesebben! Aztán már csak számolni kell a napokat a költözésig..
én sem elhiheted :S:S
de sajna nncs több házunk..szal itt kell lennem köztük :S
de ugy is hamarosan elköltözönk !:)
bútorokat szönyeget meg kidobjuk sztem !
mást nem tudunk tenni!
de már nagyon rossza helyzet,mert így az embernek aludni sncs kedve !:S
és állandóan be kell csavarnom magam 40fok melegbe a takaróba ,hogy valahogy védjem magam :/
és a légkondi sem ér semmit !:S
Pfúj!
Rettentően sajnálom, hogy így jártatok! Én biztos be nem tenném a lábam oda többet! Mindentől irtózom, aminek több lába van, mint nekem (kivéve kutya).
Gondolom, te sem tennéd, csak nem tudod máshogy megoldani.
uhh -.-"
ma reggel vettem észre ahogy át húztam az ágyneműimet,hogy az ágynemübe is bebújnak :S:S fujj :S
amúgy a poloskák miatt érdemes 3-4naponta áthúzni az ágyneműket,mert ezek petéznek,ürítenek,stb ...!
igen igen mi is így voltunk !!
mi is azt hittük hogy szúnyog csípések,de a poloska csípések viszont nagyobbak,égő érzete van!
én ugy csinálom azóta amióta tudom hogy vannak,hogy kivettem a matracot az ágy keretből,és így kevesebb csípés van rajtunk :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet a lakásból/házból a hangyákat kiírtani?
- Hogyan lehet kiirtani a bolhákat kiskutyákból?
- Ecetfát hogyan lehet háztetőről kiírtani?
- Hogyan lehet kutyából kiirtani a bolhát?
- Hogyan lehet kiírtani a molylepkéket a szekrényből? Mindig visszatér egy-kettő.
- Mivel lehet távoltartani a poloskákat? Az ecet valóban jó?