ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Szuper!
A nemét meg tudták mondani? Vagy meglepetést szeretnétek?
katie, kristof2003, vigyázzatok magatokra! Majd ha megszületnek a picik és lesz egy kis időtök, akkor jöhetnétek szülés-élmény beszámolót tartani :-)
Tegnap voltam a kórházban a gen. uh-n, nagyon rendesen elirányított ott a betegfelvételes nő, hogy merre kell menni. A babával minden rendben :)
Van papírom a gyulladásról meg a vérképem is megvan. De mivel a dokim még nem döntötte el,hogy feltétlenül szükséges-e a császár így konkrét "ajánlás" nincs a kezemben.
Szerintem meglátjuk,hogy milyen lesz a következő ctg, meg a 29-i uh. Már amennyiben még egyáltalán aktuális lesz a kérdés akkor is.
Szia!
Képzeld, a doki tegnap felkészített arra,hogy nagyobb esélyem van a császárra,mint a sima szülésre.
A laborom elég gyatra lett és ugyan nincs streptococcusom,de be van gyulladva a hüvelyem. (semmi tünetem nincs).
szerinte ha egy ekkora baba szántja fel kifelé a gyulladt hüvelyfalat,akkor teljesen szét fogok repedni belül is...
Nem tudom mi lesz,mert ráadásul ügyeletesnél szülök.
Ez ebben az időszakban már teljesen normális :)
Én éjjel mértem az időt, azt hittem kell ébreszteni a családot, de ahogy megfordultam az oldalamra ott is volt 2 és elmúlt. Már nincs sok egyikünknek sem :)
Úgy legyen!
Ma délelőtt voltunk vásárolni. A frász jött rám. volt 3 nagyon durva jóslóm. 2-5-7 perces. már azt hittem hívnunk kell egy mentőt. :D De elmúltak. mármint fájok, de másképp.
Én azért aggódom a 95 mm miatt. Biztos ő is lesz minimum 100. :D
Ha nem első baba lenne, akkor nem frászolnék ennyire :D
Nekem most a 29. héten volt 82-es BPD-je a babának :)
Fruzsiét anno 100-nak mérték szülés előtt pár nappal, de nem volt vele semmi gond, ha jül emlékszem 35 cm-s feje lett végül, ő jött ki a leggyorsabban ;)
Szia!
Én csak a Dózsa Gy. felől ismerem a bejáratot, ott alul van betegfelvétel és ott kell bejelentkezni a TAJ, személyi és lakcímkártyával. Kell mondani, hogy genetikai UH-ra mész a 2.-ra. Sok sikert :)
Holnap megyek a kórházba genetikai Uh-ra.
Azt mondták, hogy be kell jelentkezni. Ezt hol kell ott? A Dózsa Gy. úton abban a nagy fehér épületnek az alján? Vagy a Podmanicky utcai épület aljában is van betegfelvétel?
Illetve ha a Dózsa györgy út felől, akkor a két épület között valahol bent át lehet menni? vagy majd ott eligazítanak?
Köszi :-)
Én is 4,5 kilóval születtem. :D
Rám ütött a gyerek. A feje aggaszt egy kicsit. remélem ki fog férni :D
Akkor a te babád,sem aprócska. :)
De legalább a feje nem annyira kerek,mint nálunk. Habár császárnál nem hiszem,hogy számít. :))
THQ miatt nem kezdek el piszkálni a cukorral? Engem rögtön... :/ pedig elvileg jó a cukrom.
Szia!
Nekem 36+1: BPD 89 mm, THQ: 98 mm, FL: 69 mm. A THQ-ra mondta, hogy kicsit nagyobb, de amúgy normális a 36. hétnek megfelelőek a méretek.
Anyukák és leendő anyukák! :)
Nektek mekkora volt a babátok a 36. héten?
Ma Beni (36+4) kb. 2900 gramm és 95 mm a buksija, a THQ meg 96 mm.
A honvédban is császároznak 100 fölötti BPD esetén?
ja, persze, gondoltam. :)
csak jobban örülnék, ha ott lenne, és nem idegen vizsgálgatna, stb..
nem tudom, hogy mennyire jó, de dec. 23.-án kellene elvileg az elsőt megcsinálni.
mondjuk őszintén szólva szeretnék már most túl lenni a szülésen, és az első pár héten, amikor is tuti, hogy bénázni fogok, szerintem nem is kicsit. :D
imádkozom, hogy a podiba kelljen mennem. remélem nem fog az orvos elutazni akkor. :)
mondjuk én terhesgondozásra mindig magánba mentem, (úgy néz ki, hogy fogok is) ezért nem is tudom, hogy a doki a kórházban mikor rendel. :)
akkor jó. :))
Az én dokim meg mindig csütörtökön rendel 14-19ig. Így én is mindig du járok CTG-re.
Egyébként már első alkalomtól meg fogod látni,hogy még te is ki tudod értékelni. mármint ha ránézel,akkor tudod,hogy jó-e vagy van rajta valami fura. :)
Szóval ehhez nem kell feltétlenül a saját dokid sem. Én sem gondoltam volna,de így van. :)