ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Van olyan közöttetek aki e tájban szül és ott?
Sziasztok lányok! Csatlakozhatok? December 19-re vagyok kiírva a Mávban fogok szülni.
Írj majd ha hazaértetek!:)
2 hete az uccsó UH-n nagyon egyértelmű volt a dolog, de hiszem ha látom :)
Álmos vagyok, de képtelen vagyok lefeküdni aludni, pedig holnap hosszú napom lesz :)
Jó éjt !
Én biztos nem tudnék aludni ma éjjel a helyedben :D
Gondolod,hogy mégsem nunis? :D
Köszönöm a jó kívánságokat :) Meglátod hamar Te is idejutsz majd :)
Én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora és, hogy nunis e :) Ez a fő kiváncsiságom, mert az csak természetes lehet, hogy minden rendben van vele ! Remélem ezzel nem is kell majd foglalkozni, mert mondják maguktól :)
Voltam a védőnőnél, holnap meg ctg.
A védőnő szerint nem is óriási a baba. Most már tényleg nem tudom. 3 különböző szakember 3 különböző véleményen van ugyanazon adatok alapján. :D
Drukkolok nagyon! :)
annyira jó,hogy te már holnap babázhatsz! Irigy vagyok ám! :D
Szia! Teljesen jól vagyok :) Nem, nem kell befükdni ma, holnap reggel fél8 étlen, szomjan és valamikor meglesz a műtét. Most ettem, meg ebédre, ill. inkább később du.-án eszem még, aztán már csak inni fogok, hogy tuti legyen a dolog :) Bevagyok ám sózva nagyon :) Sajnos bent nem lesz netem, mert nincs mobilinternetünk, csak akkor tudok jelentkezni ha hazajöttünk. De ma még írok :)
Na, hogy vagy ma? Már be kellett feküdnöd?
Én meg indulok kenuzni anyósékkal. :/
Nagy élmény lesz ekkora hassal...
Igen ma van a szülinapozás a nagyfiúnak :) Mindjárt indulok a tortáért és át a mamához, hogy kis dekort dobjak fel és jöhetnek a fiúk :) Ebéd, aztán haza pihi megint :)
Így van! Ez a jó hozzáállás! Ma meg szülinapoztok ha jól emlékszem!:)
Az biztos is :) Most már belenyugodtam, hogy a dokibácsi veszi ki a fészkéből és nem magától indul el :) Ez van :) Majd a 3. baba megint magától jön ki :)
Ne bánd! jobb lesz ha szépen magatoktól mentek be a császárra és nem kell kapkodni össze-vissza! :)
Ahh, megint abbamaradt :( Igazság szerint már nem is tudom, hogy mikor kéne majd elindulni a történtek után :) Most a lakás készen van, lefekszem aztán lesz ami lesz. Pedig megint olyan szépen beindult, de ez van. Most várjon Orsika a fiam tortájával, mert én szeretnék érte elmenni :)
A végén még megelőzöd a kiírt dátumod! :))
Az is jó kis feladat :)
Nekem most megint vannak 10-15 perces keményedések, letusolok és figyelek :) Megpróbálok pihenni ha menni kell ne legyek álmos :)
Mi téliesítettük a kerti tóból a halakat a kazánházba ilyen nagy dézsákba. Jobbára csak néztem,de így is elfáradtam. :)
A szoba még most fog következni :))
Nekem a babasarok minden elemével együtt készen van. A konyhában nem haladtunk semmit, mert elmentünk a Duna Plazaba a kisfiunknak ajándékot venni :) Így egy hatalmas séta lett belőle :) Jól el is fáradtam. De nem fáj semmim.
Én ma már rendezkedtem egy sort. Pocsék éjszakánk volt és azóta is fáj mindenem, hol jóslók hol csak a szeméremcsont.
Délután átrendezzük picit Beni szobáját, meg kimosom a kis puha játékait újra,mert folyton mindenki összefogdossa őket. A cumit meg cumisüvegeket is ki kellene főznöm,hogy ha esetleg kell,akkor ne bajlódjak már vele.
Minket kint letett, de ugye most apa volt velem. Lehet, hogy ha úgy van, hogy esetleg egyedül kell menni, akkor az elektromos ajtóig bevihet, onnan már nincs messze a lift.
Lassan kezdem a dirigálást, de előbb megtömöm a pocinkat :)
Ülj le, kérj egy koktélt és úgy dirigálj! :D
Nekem ma nagyon helyezkedik a kis fütyis. Ha így folytatja szét fog szakadni a szimfízisem. :D
Ja, taxis téma:
Kint letesz vagy elvihet a bejáratig teljesen?
Csak light-osan nyomom, de így legalább készen van, mert ha a férjemre várok akkor nem lesz belőle semmi :) Na jó, de lesz csak nem olyan :) Holnap valószínűleg többet fogok vezényelni mint dolgozni, de az is fárasztó lesz :D
Azért most már tarts ki a kiírásig! :)
Oszd be a melót! :)
Igen :) Nem szándékosan, így sikerült :)
Kitakarítottam a fél lakást (csempemosás stb), holnap folyt köv. a konyhában. Ez már nagyon a fészekrakás :)
De jó,akkor a két gyerkőcnek ilyen közel lesz ezek szerint a szülinapja? :)
Nem Katie és nem is úgy néz ki, hogy csütörtök előtt jönne :) De ha már így van legalább itthon leszek kedden a fiam szülinapján :)
Ezek szerint éjjel nem indult meg kifelé a baba :))
Hát én ezt nem értem. Nekem sem volt semmi papírom és még is megcsinálták a CTG-t, most jöttem haza. Igaz nekem van dokim és ma ügyeletes, de szerintem el nem küldenének ha bemennél.
További ajánlott fórumok: