ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Nekem a vizesedésre a zöldalma jött be. Ha tartok egy majdnem alma napot (azt nem bírom ki, hogy csak almát egyek), akkor lemegy egy csomó víz rólam.
Szülésznőt tényleg nem lehet választani, nekem nem is hiányzott soha. Háromszor szültem ott, mindhárom szülésznő rendben volt :) Remélem negyedszerre is az lesz :)
Nekem a védőnő javasolta. :)
van valami homeopátiás bogyó is,de mivel én abban nem nagyon hiszek,azt nem írtam fel sajnos. :/ De a gyógyszertárban biztos meg tudják mondani. :)
nekem is nagyon dagadt a lábam mostanában. :(
mondjuk sokat is álltam.
én ki fogom próbálni, csak nem tudtam, hogy lehet-e terhesség alatt! :)
A másodikat Atalaynál szültem!
Mindenórásként úgy megvizsgált,hogy utána pettyezgettem és hajnalban megindult a szülés!
Kicsit merev talán ez a korából fakad,de nagyon alapos!
Furcsa volt nônél szülni,de valahogy megnyugtató is!
Szia én a kislányomat a Vermes dokinál szültem!
Nagyon rendes és kedves volt,az elsô babámat szültem és nem volt választott orvosom,akkor épp Ô volt ügyeletben!
Szülésfelkészítô több alkalmas mindíg más témában,a szülôszoba látogatástól a baba megszületése utáni papír munkáig mindenre kiterjed!
A terhes ambulancián ki szokott lenni írva a téma!
Én mindkét gyerekemet az AEK-ban szûltem és jók a tapasztalataim!
Egyébként sziasztok, mint előbb írtam én 3 éve szültem az ÁEK-ben Dr. Banczik Zoltánnál.
Szívesen válaszolok akinek kell, ha tudok :)
Jó lenne, ha a karácsonyt már otthon tölthetnénk a picikével :)
De hát ebben nem én döntök, meglátjuk Ő mikor szeretne kibújni :)
Szia,
Minden hónap 2. szerdáján 18.00-kor van az első előadás, és utána szülőszoba látogatás, a 3. szerdán 14.00-kor babaápolásról van előadás, utána szintén szülőszoba látogatás.
Az első elég hosszú volt, kb. 2 és fél órás, a 2. "csak" másfél (szülőszoba látogatás nélkül).
Üdv
Minden hónapban 1 van,tehát gondolom 1 alkalmas. Biztos lehet többször is meghallgatni,mert azért feltételezem nem egy sablon szöveget nyomnak le állandóan. :)
Én személy szerint nem voltam és már nem is lesz lehetőségem rá. :)
A dokid sajnos nem ismerem, de a lényeg,hogy te meg legyél vele elégedve!
Gratula a babához! :)
Sziasztok! Először is gratulálok mindenkinek!
24 hetes vagyok. Itt szülök majd :-) Nem tartozom a kórházhoz, a választott dokim van itt. Remélem jól választottam Vermes Gábor. Vkinem vannak tapasztalatai vele? Vagy hallottatok róla?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy milyen a szülésfelkészítő előadás? Csak egy alkalmas? Meddig tart kb? Más nincs a kórhàzban pl: torna, légzéstechnika, vagy ilyesmik?
Köszi
Szia!
Ma a terhespatológián csinálták az ünnepek miatt és valóban nem kellett semmit csak odamentem a 4.-re és kész.
De hétfőn a magasföldszintre kell mennem, az uh mellé. Ott felírtak egy naptárba, de elfelejtettem megkérdezni...:/
Sziasztok!
Most kivételesen a MÁV-ba megyek CTG-re. Van időpontom meg minden. Be kell jelentkezni az "U" szinten előtte?
Jó,tudom.:)
És biztos jót akarnak nekem. Csak azért nehéz elengednem a gondolatot,hogy természetes úton szüljem meg a kis "elefántbébimet".
azon gondolkozom,hogy ha ekkora lesz az első gyerkőcöm,mekkora lesz a második? :D