Aegon reálhozam! (beszélgetés)
De én ezt nem értem! Mi az, hogy még kaptak adatot? Nem fura egy kicsit, h pont a végső elszámolási nap előtt egy héttel kaptak olyan adatot, ami mindent borított?!
Te átlépő vagy, vagy eleve ott kezdtél?
Szia!
A Te eseted sem semmi. Ha találsz olyan embereket, akik perelni akarják az Aegont, szólj. Ebbe nem lehet belenyugodni!!!!!
Azért mindennek van határa. Ennyi emberrel így kib...ni!!!
egyébként a kalkulátor szövege is változott. Mert emlékszem, a reálhozam 0.00 Ft-os összegét azzal magyarázták(csillaggal megjelölt szöveg) hogy átlépő vagyok (uniqua tett át engem aegonba). Ezért minbt átlépő, én csak később látom az összeget.
Nos, az összeg ma is 0.00 Ft de eltűnt a fenti magyarázkodás és azt firkálták, hogy "csak tájékoztató jellegű adat..."
Mukodik a kalkulator megint ott van az 50 ezrem, de meg azt sem kaptam meg.
Lehet kerni ujraszamolast, de gondolom majd szepen meg tudjak magyarazni mint mindent. Aaaaa, csak folhuzom magamat! Inkabb ki sem irtak volna a tobbszazezres realhozamokat, akkor sok ember kellemesen csalodott volna, mint igy...
Sziasztok!
Én is ebben a helyzetben vagyok. Múlt héten láttam, hogy 310e forint lesz a reálhozamom. Azt mondták a telefonon, hogy biztosan ez lesz a kifizetés összege és 24-én várhatom az utalást. Ma felhívtam őket, h mi a redva van már és közölték, h a 24-i utalás csúszott, tegnap utalták, de én nem kapok egy fillért sem. Mi van?! Mi van?! Azt mondta, h mivel átlépő vagyok és kaptak még adatot, így elúszott a pénz. Kérdem én mikor kaptak még adatot, amikor egész múlt héten láttam a pénzt a számlán?!
Azt mondták, hogy írjak Nekik, felülvizsgálják.
Nekik is írok és a PSZÁF-nak is.
Felháborító!
Van már olyan fórum, ahol azokkal lehet felvenni a kpacsolatot, akik perre mennek az AEGON-nal szemben?
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache Server at www.online.aegon.hu Port 443
hívását jelenleg nem tudjuk fogadni , de látogasson el a honlapunkra a reál hozammal kapcsolatosan .........
persze ami nem is müködik
Igen, pontosan ez a sz..r, hogy ha már láttad az összeget, számítasz rá és álmodban nem gondolod, hogy ez változhat, mégpedig ennyire jelentősen.
Ha a kettőnk esetét nézed, durván az ötödét kaptuk a megjelent számoknak.
Én sem önként és dalolva mentem hozzájuk, csak úgy "áttettek", egyszer csak kaptam a csudaszép papírokat tőlük.
Egy tuti, én nem hagyom annyiban. Ami biztosításunk az Aegonnál van, azt azonnal megszüntetem.
Egyet nem értek: megvolt a határidő, hogy a korábbi pénztárak adatot szolgáltassanak, ami alapján az utolsó pénztár számol. Nehogy már augusztus 24-én kapjanak adatokat!!!
Sziasztok! Én ma felhívtam őket, röpke 1 óra alatt tudtam is beszélni ügyintézővel, aki közölte, hogy a mai nappal indították az utalást! És nem nekünk kell megkapni a pénzt 31-uig, hanem nekik kell elutalni 31-ig!!!
Megkérdeztem, hogy ha most nem telefonálok, akkor nem is kapom meg? Mire közölte, hogy dehogynem, attól, hogy az utolsók között vagyok, attól még megkapom. Most már a postától függ, mikor ér ide 1-2 hét!!! Azt is közölte, hogy aki eddig megkapta, az szerencsés!!!
Én se tudok belépni, szombaton még sikerült, és 51ezer volt a reálhozamom. Remélem kapok holnap végre pénzt is.
Nagyon sajnálom azokat, akiknek korábban százezreket mutattak, most meg egy nagy nullát:(
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?